-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın anneler....

dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...

amanınn maşalahhhh

yaw bende evde foto mak ile geziyorum... şöyle bi hareket vb yakalayayım die...
yawrum sadece sağdan ayağıyla soldan koluyla pıtırdıyor... oda hep gece yarısından sonra, üşeniyorum yataktan kalkıp cekmeye...

ya bende dedim eşime kalkıp çekelim diye... gene hissedeceğiz diye bir türlü kalkıp makineyi getirmedi. devam ederse bende bir gün çekmek istiyorum. sabahtan beri de bir durgunluk şimdi, ne olduysa dün akşam çok efor sarfetti dinleniyor galiba

Canım çalıştığım yer kipanın reklam baskılarını yapan firma 10 gün öncesinden kampanyadan haberım wardı ama bı turlu gidemedim.. bebk bezlerindede indirim vardı die hatırlıom.

evet bezlerde indirim var 3 al 2 öde. ama ben bilemedim yenidoğan vardı 2 yazıyodu üstünde acaba bunun 1 numarası daha küçüğümü olması gerek.almadım yanlış olmasın die

Herkese selam,

gemcim odanız çok güzel.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
amın canım cok sagol daha guzellerı prensesının olsun
9. kilomu da almışım :97: 57 oldum
pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah
bu soru benimde hep aklımdaydı iyiki sormuşsun gemcim, benimde öyle oluyor hatta baskı yaptığı belli oluyor hafif bi sızı bile oluyor.
senle herseyımız aynı canım bebeıklerın bobregıne kadar
normal bıseymıs ama bak dert etme
braxton hicks dıye bı olay var oymus netten arastır ısterssen...
ben şuan 85 im 90 la yada 95 le nasıl giderim bilmem..........
100 ıstıyoruz 100 100 100
Kendi adıma fiziksel olarak mümkün değil ama nevin ikimizi de ezer geçer

ben dedim ben dedim
bi şifonyer bile 2 hfta koktu dedim... kaç kere sildim dedim
dinleyen yok!!!
dınlemedım degıl sadece geldıgınde kac saat hıc koku olmadı ona sasırdım ..bı topıkte kudum bı kaseye sırke koyun odaya koyun kokuyu alıo dıdı onu koycam sımdı totomu kaldırırsam
günaydın...
bebemin sarı kıyafetleride yıkanıyor...
son iki makine kaldı bembeyazlar ve mavişler...
h.sonu ütüüü...

soraa çantahazırlığı...
yıne bı baska topıkte deneyımlı annelerle yazısıyorus dıdılerkı ılk aylar sarı bısey gıydırmeyın bebege sarılık olursa(Allah korusun) gozlerıne cıkana kadar anlasılmıomus ustu sarı oldugu ıcn
oyhhhh super tuylerım dıken dıken oldu
bızımkı yapmıo bole atraksıyonlar..heele babası gelınce sut dokmus kedı gıbı cıtı cıkmıo

ayyy ben de acaba o görüntüyü görür müyüm die hep düşünüyorum! şanslısın darısı başımıza

bence yakındır gem seninki de yapacak tetikte ol. sonrada rahimde yeri daraldıkça öyle hareketler yapamayacakmış gördük gördük yoksa ikinciyi beklemek zorundayız...
ayyy ben de acaba o görüntüyü görür müyüm die hep düşünüyorum! şanslısın darısı başımıza

amin inş... varlığını daha bir hissediyorsun. eğilip o ayağı öpesi geliyor insanın... ama uzanmak ne mümküm tombul kuş arabaya koş misali.:26:

gobegım acıkta gezıyorum zaten bısı goruum belkı dıye

gobegım acıkta gezıyorum zaten bısı goruum belkı dıye

üşümüyor musun ya? benim göbek devamlı buz gibi... bir de benim göbekte hamilelik sonrası tüylenme oldu. anneme göre sonradan dökülecek o tüyler. açtığımda ordaki tüylerden kendi kendime utanıyorum

o gobege bebek gırdıgınden berı buz gıbı zten heryerım yanıyo orası buz aanlamıyorum bende...oyle uzun sure kalmıyorum canım..
off o tuyler benı delı etcek kocemde yok bende var yaa:84:

ama yıne su deneyımlı annler topıgınde sormustum ben
dokuluomus gercekten parlak olcakmısız

bende devamlı anneme anne gerçekten döküllüyor mu diyorum? böyle çizgi gibi aşağı doğru iniyor o yetmiyor etrafına da dadanmış onlar daha minik... gçirkin şeyler

iyiki almamışım! cehalet zor valla elimde kalcaktı onca bez.yavaş yavaş öğrencem
estagfurullah canım bende bos gezenın bos kalfası oldugumdan okuyup duruyorum nette ole ogrendım..ama kısa sure ıcınde 2 ye gecılıyor zaten cok fark yok ...
bende devamlı anneme anne gerçekten döküllüyor mu diyorum? böyle çizgi gibi aşağı doğru iniyor o yetmiyor etrafına da dadanmış onlar daha minik... gçirkin şeyler

benım gobegımı anlatıosun

ya annem uzulmıyım dıye dokuluo dıyodur dıye yakın zamanda dogum yapanlara soruyorum cilloopppp gıbı olcan dıolar

benimki ebat olarak epey büyük olduğu için emin ol seninkine sadece tüyleri benziyordur. ikiz karnı gibi. herkes öyle diyor. bakıyoruz içinde bir tane kuş var!

benimki ebat olarak epey büyük olduğu için emin ol seninkine sadece tüyleri benziyordur. ikiz karnı gibi. herkes öyle diyor. bakıyoruz içinde bir tane kuş var!

masallaahhhhhh ...

sen foto koymuodun dımı gormedık sanırım senı

masallaahhhhhh ...

sen foto koymuodun dımı gormedık sanırım senı

koymuştum bir kere... çiğtanemle yarışıyordum o zaman şimdi sollamışımdır. gene çeker koyarım bir ara. gerçekten çok büyük olduğu için pek göstermek hoşuma gitmiyor. böyle ufak minnak göbüşlere imreniyorum... kocaman göbüş bir de içinde 1100 gr lık, bebiş... bari o şişko olaydı da bebek kilolu diye sığınırdım.

hehehehee gemcim valla ben de boş gezenin boş kalfasıyım ama işte bi yerlerimi kaldırıp hiç bişeye baktıgım yok bi senedir garfield gibiyim resmen kocam bile kızıyo tembel die.yanımda da olmayınca daha bi tembel oldum:)
benm göbeğimde normalde hiç tüy yoktu şimdi hem koyu renkli hemde uzun uzn cıktılar bide benm göbek deliğim dışa doğru pırtladı ve onunda etrafı tüy dolu yuvarlak bi şekilde ilginç bi görüntüm var:) geciyosa dogumdan sora sorun yok ama ben yazın nası denize gircem onu düşünüyorum utanırım tüylü halimden:26:

herkese hayırlı cumalar,

bir kısmımız kulaklarından şikayetçi. geçmiş olsun kızlar.
benimde sıkıntım var. 3 gündür tıkalı,sürekli çınlama halinde. geçer dedim ama ı-ıh geçecek gibi değil. 2sene önce de olmuştu,vakumlu bi cihazla temizlenmişti. doktorumu aradım şikayetimi anlattım temizletsem bir zararı olur mu dedim,olmaz dedi. yarına randevu aldım KBB'den. temizlettireyim rahatlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…