günaydın anneler....
dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...
amanınn maşalahhhh
yaw bende evde foto mak ile geziyorum... şöyle bi hareket vb yakalayayım die...
yawrum sadece sağdan ayağıyla soldan koluyla pıtırdıyor... oda hep gece yarısından sonra, üşeniyorum yataktan kalkıp cekmeye...
Canım çalıştığım yer kipanın reklam baskılarını yapan firma 10 gün öncesinden kampanyadan haberım wardı ama bı turlu gidemedim.. bebk bezlerindede indirim vardı die hatırlıom.
amın canım cok sagol daha guzellerı prensesının olsunHerkese selam,
gemcim odanız çok güzel.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah9. kilomu da almışım :97: 57 oldum
senle herseyımız aynı canım bebeıklerın bobregıne kadarbu soru benimde hep aklımdaydı iyiki sormuşsun gemcim, benimde öyle oluyor hatta baskı yaptığı belli oluyor hafif bi sızı bile oluyor.
braxton hicks dıye bı olay var oymus netten arastır ısterssen...kızlar merhaba size bişey danışcam zaman zaman giriyorum ama aranıza pek katılamıyorum sürekli yatıyorum bebeğim o kadar aşağıda ki karnımda değilde rahmimde hareket ediyo karnımda sertleşmeler oluyo sizede oluyomu dr.soruyorum üstten ultrasonla bakıyo bebek aşağıda istirat etceksin diyor sizdede karnınız taş gibi oluyormu çok korkuyorum hamileliğimin tadına varamıyorum oysaki 7 senedir bebeğimizi bekliyoruz yardımınıza ihtiyacım var
100 ıstıyoruz 100 100 100ben şuan 85 im 90 la yada 95 le nasıl giderim bilmem..........
Kendi adıma fiziksel olarak mümkün değil ama nevin ikimizi de ezer geçer
dınlemedım degıl sadece geldıgınde kac saat hıc koku olmadı ona sasırdım ..bı topıkte kudum bı kaseye sırke koyun odaya koyun kokuyu alıo dıdı onu koycam sımdı totomu kaldırırsamben dedim ben dedim
bi şifonyer bile 2 hfta koktu dedim... kaç kere sildim dedim
dinleyen yok!!!
yıne bı baska topıkte deneyımlı annelerle yazısıyorus dıdılerkı ılk aylar sarı bısey gıydırmeyın bebege sarılık olursa(Allah korusun) gozlerıne cıkana kadar anlasılmıomus ustu sarı oldugu ıcngünaydın...
bebemin sarı kıyafetleride yıkanıyor...
son iki makine kaldı bembeyazlar ve mavişler...
h.sonu ütüüü...
soraa çantahazırlığı...
günaydın anneler....
dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...
günaydın anneler....
evet bezlerde indirim var 3 al 2 öde. ama ben bilemedim yenidoğan vardı 2 yazıyodu üstünde acaba bunun 1 numarası daha küçüğümü olması gerek.almadım yanlış olmasın die
bence yakındır gem seninki de yapacak tetikte ol. sonrada rahimde yeri daraldıkça öyle hareketler yapamayacakmış gördük gördük yoksa ikinciyi beklemek zorundayız...amın canım cok sagol daha guzellerı prensesının olsun
pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah
senle herseyımız aynı canım bebeıklerın bobregıne kadar
normal bıseymıs ama bak dert etme
braxton hicks dıye bı olay var oymus netten arastır ısterssen...
100 ıstıyoruz 100 100 100
dınlemedım degıl sadece geldıgınde kac saat hıc koku olmadı ona sasırdım ..bı topıkte kudum bı kaseye sırke koyun odaya koyun kokuyu alıo dıdı onu koycam sımdı totomu kaldırırsam
yıne bı baska topıkte deneyımlı annelerle yazısıyorus dıdılerkı ılk aylar sarı bısey gıydırmeyın bebege sarılık olursa(Allah korusun) gozlerıne cıkana kadar anlasılmıomus ustu sarı oldugu ıcn
oyhhhh super tuylerım dıken dıken oldu
bızımkı yapmıo bole atraksıyonlar..heele babası gelınce sut dokmus kedı gıbı cıtı cıkmıo
ayyy ben de acaba o görüntüyü görür müyüm die hep düşünüyorum! şanslısın darısı başımıza
bence yakındır gem seninki de yapacak tetikte ol. sonrada rahimde yeri daraldıkça öyle hareketler yapamayacakmış gördük gördük yoksa ikinciyi beklemek zorundayız...
amin inş... varlığını daha bir hissediyorsun. eğilip o ayağı öpesi geliyor insanın... ama uzanmak ne mümküm tombul kuş arabaya koş misali.:26:
gobegım acıkta gezıyorum zaten bısı goruum belkı dıye
üşümüyor musun ya? benim göbek devamlı buz gibi... bir de benim göbekte hamilelik sonrası tüylenme oldu. anneme göre sonradan dökülecek o tüyler. açtığımda ordaki tüylerden kendi kendime utanıyorum
bende devamlı anneme anne gerçekten döküllüyor mu diyorum? böyle çizgi gibi aşağı doğru iniyor o yetmiyor etrafına da dadanmış onlar daha minik...o gobege bebek gırdıgınden berı buz gıbı zten heryerım yanıyo orası buz aanlamıyorum bende...oyle uzun sure kalmıyorum canım..
off o tuyler benı delı etcek kocemde yok bende var yaa:84:
ama yıne su deneyımlı annler topıgınde sormustum ben
dokuluomus gercekten parlak olcakmısız
estagfurullah canım bende bos gezenın bos kalfası oldugumdan okuyup duruyorum nette ole ogrendım..ama kısa sure ıcınde 2 ye gecılıyor zaten cok fark yok ...iyiki almamışım! cehalet zor valla elimde kalcaktı onca bez.yavaş yavaş öğrencem
bende devamlı anneme anne gerçekten döküllüyor mu diyorum? böyle çizgi gibi aşağı doğru iniyor o yetmiyor etrafına da dadanmış onlar daha minik...gçirkin şeyler
estagfurullah canım bende bos gezenın bos kalfası oldugumdan okuyup duruyorum nette ole ogrendım..ama kısa sure ıcınde 2 ye gecılıyor zaten cok fark yok ...
benım gobegımı anlatıosun
ya annem uzulmıyım dıye dokuluo dıyodur dıye yakın zamanda dogum yapanlara soruyorum cilloopppp gıbı olcan dıolar
benimki ebat olarak epey büyük olduğu için emin ol seninkine sadece tüyleri benziyordur. ikiz karnı gibi. herkes öyle diyor. bakıyoruz içinde bir tane kuş var!
masallaahhhhhh ...
sen foto koymuodun dımı gormedık sanırım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?