-----2010 KASIM hamişleri----

ayy ne kadar güzel bir kare yakalamışsınız yaa maşallahh, darısı inşallah bizlere olsun, bende çok istiyorum elini ayağını görmeyi
dünde gördük paşamızı canım böbrekleri 7 mm miş 20 mme kadar normalmiş sanırım şimdilik böyle bakalım pek nazlı çıktı bizimkiler. Şekerimde normalmiş 774 grm olmuş miniğimm

gobegım acıkta gezıyorum zaten bısı goruum belkı dıye
bende bendeeee gece bile bi kalkıyorum göbeğim ta yukarı kadar açılmış elim karnımda eşim göbüşümü kapatırken uyanıyorum bazen de

gemcim bende de varr o sinir bozucu şeylerdennbanada dökülür diyorlar ama :26: bende utanıyorum valla drumuzdan bile ,benim eşimde bile yok hakkaten yaa pamuk gibi o , onu bile kıskanıyorum

tüy sarartıcı ile giremez misin? zaten yanınca da kendiliğinden sararır.

aaa senın esın gelmedımı halaa
gobek delıgın acıyomu buarada :26:
dert ettıgın seye bak...denıze gırcek fırsatı bulamıcaksınkı

masallah oğluşuna
sureklı bızde aynı olay ben gobegıme elımı koyucam,eşım cek elını cocuk usucek kapayalım hadı seklındeyız
oğlumda tuylumu olcak acaba bu tuyler ona ısaret olabılırmı

gecmıs olsun tatlım..rahatlarsın umarım

mehtap ne güzel yakalamışsın ayağını yaa maşallah bende bakıyorum ama çok yağlıyım herhalde göremiyorum bir türlü.....

benim karnım bu aralar sertleşir gibi oluyor yaa korkuyorum bu çocuk erken pırtlıcak diye....
şu kıl tüy olayınada takılmayın boşverim yawwww.....

esım aradı

gece uyandırmısım onu dogum yaptım yesıl gozlu kızımız oldu hıııc acımadı bı guzelde emdı demısım

ay koptum hıc hatırlamıyorum onunda sımdı aklına gelmıs

yalnız dırekt bılıncaltı..esım gıbı yesıl gozlu olsun ıstıorum,canım cok yanıcakmı meraktayım ve emzırebılcekmıyım hep dusunuyorum bunları

yaa dua ediyorum oğlum öyle olmasın diyee:18::18:

Birde kızlar sizin bebişlerin pozisyonu nasıl dün benim sıpamın kafası yukardaymış dr böyle devam ederse sezeryan dedi ama değişir daha dedi, ee şimdiden yavrucum dünyayı tersten mi görsün:26: sizin bebişler nasıl duruyor ?

bebeğin kas yapısı güçlendikçe farkedilecektir bence ya... sende yağ yok bence öyle minik bir göbek senin ki... yağın varsada kesinlikle o göbekte değil gibi göründü bana.

herkes dökülüyor diyor canım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak:26: göbek deliğin dışarı mı çıktı senin ee normali öyle değilmi benimkide iyice içine gömüldü yumuk bişey oldu benimkinde tuhaflık var sanıyordum bende, acaba heriki şekilde de olabilirmiymişki :26:

ay ne çok merak ettiğimiz şey var

benimki dönmüş aşağı da...doğuma hazırlamış kendini. yetmez gibi suratını da sırtıma dönmüş ki biz onu doğmadan görmeyelim diye... havalı mıdır nedir? ama doktor devamlı pozisyon değiştirir, tekrar yukarı çevrilebilir yüzünü dönebilir... devamlı hareket halinde olur artık dedi.ama dönmüş normal doğum için beni destekliyor.

Geçmi olsun canım sanada .. Benimde aynı şekilde temizlemişlerdi de öyle geçmişdi baş dönmesi ve akıntısı... inşallah iyi gelir...

benım dr da gobek delıgın dısarı pırtlıcak dedı az kalmıs dedı hatta :26:

sizinki pek havalıymış canım bizimkide çok edepsiz her gittiğimizde herşeyi meydan da , her defasında pipi resmi çok güzel deyip çekiyor resmimizi doktorumuz paşamın yerine ben utanıyorum evet hareketleri değişir daha demişti ama ben hep aşağılarda hissediyorum hareketlerini çok nadir de yukarda :26:

kafası aşağıya döndü döneli kuvvetli tekmeleri karnımın en tepesinde farkediyoruz öyle anlayabilirsin. ayaklarının hareketi ile el hareketi arasında kuvvet farkı oluyor çünkü. ben kıpır kıpır kasıklarımda kelebekvari bişiler hissediyorum yukarılar gümbür gümbür.

gem,nevin,ilknur teşekkür ederim kızlar

göbek kıllanması olayına ben hiç girmiyim,maymun gibi oldum
tek teselli doğumdan sonra dökülüyor diyorlar,inşallah bakalım

cimcime kızım sabah evden çıkmadan babasına cilve yaptı. kıyafetimin üzerinde hareketlerini izliyordum eşime seslendim bak nasıl oynuyor dedim bekledik tık hareket yok, eşim; hanimiş babasının kızı dedi coştu

nevin dikkat et kendine

merhabaaaaaa

şeker sonucum çıktı

açlık 70
glikozlu 100

doktor iyi didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…