-----2010 KASIM hamişleri----

saolasın cnmm

gnlün yolladığı yazıyı okudum ayyy ağlıcm şimdi yaaa

İki cümle okudum gerisini okumadım..
Valla her ne kadar hayatın gerçekleri de olsa ben üzücü şeyler okumamaya çalışıyorum.
Normalde polisiye gerilim türü romanları severim onları bile pek okumamaya çalışıyorum,
gerilmememiz lazım bebeği etkiliyor çünkü..
Sen de okumamaya çalış canım üzme cimcimeleri

Lalezar hayırlı olsun oğluşun

Çok teşekkür ederiz gobus inşallahh hakkımızda hayırlısı Allah razı olsun.
canım çok üzüldüm Rabbim inşalalh yardımcınız olsun , inşallah dualar sayesinde yavrucuna bişey olmayacak, aklına kötü bişey getirme inşallah sağlıklıca gelir yavrucun.
sağol cnm bnm, seninki belli olmadı di mi? Bence seninde oğlun olacak gibi öle geldi bana:) Hayırlı sağlıklı olsunlarda.. Onları hissetmek bile çok güzel..Rabbimize binlerce şükür..

Hayırlı olsun seninde oğluşun oluyor demek, Allah bağışlasın canım, sağlıklıca kuçağına almayı nasip etsin Mevlam . Baya bir erkek bebiş oldu topikte

iiki okumamışsın cnm walla

günaydın bütün bayanlara.umarım hepiniz bugün güzel bir güne merhaba demişsinizdir.tatlı bebişlerinizle beraber.

teşekkür ederim arkadaşım.h.b

kızım 2 gündür az tekmeliyo zaten daha demicem

sizde demeyin :18:

günaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...

hadi gözünaydın olsun cnm güle güle doğsun çüçük erkekin

iyiz cnm çok şükür karnım çook büyüdü sabah akşam yağlıyorum wallahi bianda çıktı
acaba krem olsammı yaa kullanan warmı kızlar?

valla ben kremden çok doğal şeylerden yanayım. ama o yağların da kokusu tiksinidiriyo beni. valla bir yağlıom bir yağlamıom ben çatlarım sanrsam. pof deedim saldım. senin kızlar hareket etmeye başladılar mı naz* yani sen duyuyormusun?

yok cnm yaa daha hissetmedim yani şöle bi pırpır gibi şeyler oluyo ama okkalı tekme yemedim dahaa

herkes iyi mi? haliniz hatrınız nasıl? anlatın anneler.

merhaba arkadaşım ben aranızda yeniyim.13+5 haftalık hamileyim.hamileliğim biraz kötü geçiyor ve evde dinlenmem gerekiyor.2 haftadır evdeyim zaten.çok sıkıldım artık.biraz hava almak çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum.boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki ağlayıp duruyorum.çoookk sıkıldım anlıcağın.aman şimdi böyle konuşarak sizleride sıkmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…