merhaba arkadaşım ben aranızda yeniyim.13+5 haftalık hamileyim.hamileliğim biraz kötü geçiyor ve evde dinlenmem gerekiyor.2 haftadır evdeyim zaten.çok sıkıldım artık.biraz hava almak çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum.boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki ağlayıp duruyorum.çoookk sıkıldım anlıcağın.aman şimdi böyle konuşarak sizleride sıkmayayım
cnmm öle deme ama herşey bebeklerimiz için beterin beteri war öle düşün sen gene ewindesin hastade olupda orda yatanlar war onlarda ewde olsamda rahat yatsam diyolar azıcık sabır bu günler geçicek cnmmmerhaba arkadaşım ben aranızda yeniyim.13+5 haftalık hamileyim.hamileliğim biraz kötü geçiyor ve evde dinlenmem gerekiyor.2 haftadır evdeyim zaten.çok sıkıldım artık.biraz hava almak çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum.boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki ağlayıp duruyorum.çoookk sıkıldım anlıcağın.aman şimdi böyle konuşarak sizleride sıkmayayım
2 hafta öncesine kadar bende öyleydim. yerli yersiz ağlardım içim sıkılırdı, hiç bişiden zevk almazdım. geçti çok şükür. hiç bişeyler uğraşamıyoruz sıkıntılarımızdan hep boş aynı halde yaşıyruz sıkıntılarımız ondan diye düşünüyorum. aramıza hgilk hamileliğin mi?
merhaba arkadaşım ben aranızda yeniyim.13+5 haftalık hamileyim.hamileliğim biraz kötü geçiyor ve evde dinlenmem gerekiyor.2 haftadır evdeyim zaten.çok sıkıldım artık.biraz hava almak çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum.boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki ağlayıp duruyorum.çoookk sıkıldım anlıcağın.aman şimdi böyle konuşarak sizleride sıkmayayım
2 hafta öncesine kadar bende öyleydim. yerli yersiz ağlardım içim sıkılırdı, hiç bişiden zevk almazdım. geçti çok şükür. hiç bişeyler uğraşamıyoruz sıkıntılarımızdan hep boş aynı halde yaşıyruz sıkıntılarımız ondan diye düşünüyorum. aramıza hgilk hamileliğin mi?
şimdi bu yazılanları okuduğumda bile ağlamaya başladım:))bende birşeylerle uğraşamadığımz için olduğunu düşünüyorum.boş boş oturuyoruz.teşekkür ederim.h.b
hayır ikinci hamileliğim.bir tane 7 yaşında oğlum var.3 senedir istiyoruz olmuyordu bebeişimiz.şimdi allahın izniyle kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.senin ilk bebeğinmi bu arada kaç aylık bebiş
cnmm öle deme ama herşey bebeklerimiz için beterin beteri war öle düşün sen gene ewindesin hastade olupda orda yatanlar war onlarda ewde olsamda rahat yatsam diyolar azıcık sabır bu günler geçicek cnmm
evet benim daha ilk. bu topikte bir çoğumuz teccrübesiz acemi anneleriz. 17 haftamızdayız işte. büyüyoruz yavaş yavaş. sen tecrübeli bir annesin bize zamanla faydalı olrusun inş. şu dönemleri bir atlat.
çok halısın gerçekten.senin söylediklerinide düşünüyorum bazen rahatlıyorum gerçekten ama bazende kendimi salıyorum böyle.teşekkür ederim naz.gerçekten iyi geldi yzdıkların.bunları duymak güzel.
teşekkür gerçekten yazdıkların için.bunları duymak inan beni rahatlattı.umarım elimden geldğince bilgilerimi unutmadıklarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu olurum.kesinlikle bizlerde ilk çocuk deneme tahtası.bende oğlumda yaptığım hataları bebişimde yapmak istemiyorum.şimdiden söylüyorum kendi kendime bunda böyle olmucam şunları yapmıcam diye.hayırlısı tabiki öncelikle
kızlar beslenmeniz nasıl, ben çok üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum sanırım , faydalı hiç bişeyi canım istemiyor zorla yiyorum mide bulantısı yapıyor halaaçlığımı hissediyorum ama bişey yiyemiyorum hala, ne zaman iştah açılırki, çok istiyorum herşeyi çok çok yemek ama olmuyor
benim 3 ay bitti yemek yemem düzene girdi.
13+6 oldum canım hala düzelmedi, eskisi kadar bulantım kusmam olmuyor ama yiyemiyorum hala
her goren cok guldu o yuzden hemen paylasıyım sızle dedımgem massallah iyi acmis bacaklaridoktor birsey kacirmamis darisi bizlere artik
ınsan şoka gırıyo dımıslm hanımlrrr nasılsınzz...
gemmmm cnmm benim oğlumun pozuyla aynı durmuş seninki kuşummm,benimkide açmışşş pipim burda bakınn dedi
ihihihh tatlıdır teysesıGeeeeemmmm gördüm pipiyi çok tatlı :) Benim belli değil daha... pipimi?,pıtı mı?bu c.tesi öğrenicez bakalım...Kızlar haberlerinize seviniyorum,bazılarına üzülüyorum Allah yardımcınız olsun..Gelseler biran önce sağ selamet bebişlerimiz...
hyr cnmm daha yemedim
akşam drum aradı 4lü sonucum ii çıkmış szinle onu paylaşacaktım....
hıc sasırmıyorum erkek duyunca artık topıcın havasındanmıdır nedırgünaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...
bızde oleydık gecıyo cok karartma ıcınışimdi bu yazılanları okuduğumda bile ağlamaya başladım:))bende birşeylerle uğraşamadığımz için olduğunu düşünüyorum.boş boş oturuyoruz.teşekkür ederim.h.b
buarada bız bu sabah usg ye gırdık...ne ıcın oldugunu bılmıyordum ogrendım
bebısın kalbını ınceledıler sadece 40 dk ..odacıkları kulakcıkları kan gırıs cıkıslarını Allahıma cok sukur hıc bı sorunumuz yok ...Nıye bunlara bakıldıgını sordum..daha dogrusu bı sorun tespıt edılse mudahelemı edılıyorkı sımdı bakılıyor dedım..
Allah korusun bır sorun olursa kalple ılgılı ozaman dogum bı kalp cerrahı merkezınde yapılıyormus dogdugu gıbı kuzucukları hemen kalp amelıyatına alıyorlarmıs ..hıc duymamıstım boyle bıseyı o yuzden paylasmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?