-----2010 KASIM hamişleri----

Geeeeemmmm gördüm pipiyi çok tatlı :) Benim belli değil daha... pipimi?,pıtı mı? bu c.tesi öğrenicez bakalım...Kızlar haberlerinize seviniyorum,bazılarına üzülüyorum Allah yardımcınız olsun..Gelseler biran önce sağ selamet bebişlerimiz...

Canım çok saolun ayrıntılı incelediler , hem kadın doğumcum baktı hemde ayrıntılıyada radyoloji uzmanına da gönderdi ... burun kemiği uzunmuş o iyi bişi dedi ama içime fesatı soktu bi kere kıpır kıpırım geldiğimden beri başım çatlıyo doktor bu bi istatistik dedi ama bunu yüreğime anlatamıyorum

Çok saol oldday inannın bunları duymak o kadar iyi geliyor ki bana en ufak bişi de kendimi buraya atıyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

Çok teşekkürler keramos sonuç güzel olsun inşallah hepimiz içinn

Aminnnn knmhtp saol inşallah hepimiz kuzularımızı sağlıcakla kucaklarızz

Haklısın Allah'ın dediği olur allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bu günlerimize çok şükür .. Allah hepinizden razı olsun kızlar

kızlaar ii geceler bi bakayım dedim ama ii hbrler okumadım
moralim bozuldu
sznle iii hbr paylaşıcktım ama tadım kaçtı
ayşegülçincim bncede başka bi dr a daha görün cnm ii düşün hep ii olsun dualarım seninlee

iyi geceler kızlar bende kocişime gem in oğlunun pipisini göstermeye girdim ama senin gibi üzüldüm
geçmiş olsun ayşegül ama %100 sonuca yakın dawn diyipte sapasağlam bebekler doğduğunu biliyoruz. pozitif düşün pozitif olsun hakkımızda hayırlısı

naz sana ne oldu yoksa tekme mi yedin sağlı sollu

hyr cnmm daha yemedim
akşam drum aradı 4lü sonucum ii çıkmış szinle onu paylaşacaktım....

sevindim canım ikizlerinin iyi olmasına heryerden iyi haber alamıyoruz malesef ama geçen ben burda bir yazı okumuştum. onu bulmaya çalışıyorum
bebeğinde kedi mikrobumu ne teşhis etmişler buda onun kör doğmasına neden oluyormuş o kadar üzülmüşkü kendi kanser olmuş ve bebişi sapasağlam doğmuş ama bu seferde ben bebeşimi bırakıp gidebilirim diyordu yanisi kendinizi çok üzmeyin

ayy hadi yaaaa

Şeyma ne zamandır hissediyorsun harekelerini fıstığının

cnm sen birkaç güne hissedersin artk

ben 16+ 17. haftalarda hissettim çünkü bir haftadır filan rutin tekmeleniyorum:98:

az kalmış senindee

cnm üzülme sen çok takma kafana bebek te etkilenir yerinde olsam yine başka biryere giderdim

böyle üzülmektensee

başka bir kaç doktorada git

aaa!!! kızlar!!!
bu kadar üzüntü hiç birimiz için iyi değil...
güzel şeylerden bahsedelim artık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…