slm hanımlarr nasılsınz?bişey sorucam şimdi kısmetse benim yarın dr da kontrolüm var bide geldiğin zaman test tapıcaz dedi artık bu haftada ne testi olabilir acaba siz ne yaptırmıştınız bu haftada:26:
slm hanımlarr nasılsınz?bişey sorucam şimdi kısmetse benim yarın dr da kontrolüm var bide geldiğin zaman test tapıcaz dedi artık bu haftada ne testi olabilir acaba siz ne yaptırmıştınız bu haftada:26:
benim miniğim sabahtan beri kıpır kıpır ay birden hareketlendidün kayınvalidedeydik karnımı küçük buldu heraldeki ne zaman hamile elbisesi giyecen ondan büyümüyodur karnın dedi tabi benim elti 100 lü kilolarda alışkın ona beni ve minik göbücümü çok küçük buluyo ama bakışları çok komikti ki ben bebeğimi besliyorum oğlum 4,5 kiloydu buda 150 gram şimdiden ama ne desin kadıncağız
hıssedıyormusun hareketlerını :26:
canım benim 2.bebik baştan beri hissedebiliyorum gazdan ayırt ederim ben dr.yim ama bugün resmen durduruyo beni baya geriniyo güzel bişey ya seviyorum bu duyguyu:97:
hımm bılmemkı 3 lu mu acaba:44:
benı haftaya cagırdı gercı 3 lu ıcın
buarada bız bu sabah usg ye gırdık...ne ıcın oldugunu bılmıyordum ogrendım
bebısın kalbını ınceledıler sadece 40 dk ..odacıkları kulakcıkları kan gırıs cıkıslarını Allahıma cok sukur hıc bı sorunumuz yok ...Nıye bunlara bakıldıgını sordum..daha dogrusu bı sorun tespıt edılse mudahelemı edılıyorkı sımdı bakılıyor dedım..
Allah korusun bır sorun olursa kalple ılgılı ozaman dogum bı kalp cerrahı merkezınde yapılıyormus dogdugu gıbı kuzucukları hemen kalp amelıyatına alıyorlarmıs ..hıc duymamıstım boyle bıseyı o yuzden paylasmak ıstedım...
deepfreeze de var pastaya koyarım dıye olurmu :26:benide 17. haftamda çağırdı doktorum haftaya salıda benim kontrolüm var.....
Aman aman sorunlar bizden uzak dursun hep iyi haberlerle gelelim topikimize maşallah oğluşuna allahım onları kötülüklerden ve kötü hastalıklardan korusun Amin......
kızlar bu arada benim canım şeftali çekti ama kış ortası yok bulamıyoruzbulursanız bana kargolayın............
deepfreeze de var pastaya koyarım dıye olurmu :26:
kızlar selam,
teyzesiyle oğluma bişeyler bakmaya çıktık ama yağmur başladı
zaten erkeklere pek bişey yok
yaz sezonu ürünleri gelsinde mini mini gömlekler pantolonlar süveterler alıcem oğluma
rüyamdada gördüm,maşallah çoook tatlı bişeydi
kızlar selam,
teyzesiyle oğluma bişeyler bakmaya çıktık ama yağmur başladı
zaten erkeklere pek bişey yok
yaz sezonu ürünleri gelsinde mini mini gömlekler pantolonlar süveterler alıcem oğluma
rüyamdada gördüm,maşallah çoook tatlı bişeydi
burda yaz havası var şimdilik........
erkeklerde küçük bebek kıyafetleri güzel büyük kıyafetler o kadar güzel olmuyor......
ben yollarım valla ne halde ulasır elıne bılmıyorum ama haber ver taammıpastaya değil onu benim mideye koyalım...:))))
deme ole cok gusel seyler var yaaa taam kızlarınkı gıbı degıl ama olsun yınede guzeller :82:mothercare de %50 ındırım var cıtcıtlı bodylerden al mutlaka
sen bızım pıpımızı gordunmu
Geçmişe bakıcem şimdi daha görmedim pipi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?