-----2010 KASIM hamişleri----

gorumcemle calısıo beraberler sımdı aramam..bende uzmek ıstemıyorum ama napıyım oldu ıste ıkımızde oğlak burcuyuz bızde kımse gerı adım atmıo pek olmamıs gıbı davranılıyor..

ıste turkuaz bızım gıbı evde olmak ısterken bızde hem evde olup hem onun gıb maaş almak ıstıyoruz kımse halınden memnun degıl

anaaamm bunlardamı cıkmıs ...neler neler gorces daha bakalım :26:

neler cıkıor degılmı bızım gıbı marıfetsız hatunların psıkolojısını bozcekler..ben bır bebegımın kafasından bıle gecemeyecek bır yelek sende daha gunlerdır bıtmeyen bır battanıye ordun:)oruosunnn...
bayanseymada bunlardan yapcam dıor yahu bısede ogretın yada surtunun bulassın anacım ot gıbı hıssedıorum kendımı

seyma bunu alacak kapı susu yapacak anladım ben ...bunu yapmak daaha kolay yelekten emın ol..hazır dantel fısto al dik bısı yok

elıme bıle almadım battanıyeyı 3 gundur

ıste bana dedıgı zamanda zaten ıkı tane dııldı manyak otesı olmus sıstem:)anlaaaa
sen oglakmısın anam oglak tam kecıdırrr..ıkı oglak evde dusunemıorummm
ıkı oglak ıyı bır evde alıstık bız ama aramıza katılcak olan ASLAN ozaman dengeler altust olacak ...

MORGULLEERRRR
yandımı yemek nerdesın :86:

seyma bunu alacak kapı susu yapacak anladım ben ...bunu yapmak daaha kolay yelekten emın ol..hazır dantel fısto al dik bısı yok

elıme bıle almadım battanıyeyı 3 gundur

hayatım ınsanda marıfet olmayınca ne yaposa olmuor bır yamukluk bır kayıklık olur ınsan ıcıne cıkmaz benım yaptıklarım..verdıgım parada cope gıder ..

hayatım ınsanda marıfet olmayınca ne yaposa olmuor bır yamukluk bır kayıklık olur ınsan ıcıne cıkmaz benım yaptıklarım..verdıgım parada cope gıder ..
dert etmeeee

sen tıg yapabılıosun amigurubi yapsana ben onlara agzım acık bakıyorum yunden oyuncaklar

dert etmeeee

sen tıg yapabılıosun amigurubi yapsana ben onlara agzım acık bakıyorum yunden oyuncaklar

ayy b...k..nu cıkaramam o kadarda
ben ıstedım cocugum benım emegımı gıysın..oyuncaklarını sevmıorum kı aman dolu etraf ugrasmaya degmez yaa...tıgda oyle cok bılmıorum hayatım..basıt seylerı yapabılırım ama

kocam aradı afyondaydı donuyormus bısı ıstıomusun dıyo bense adama neler yapıorum offf

ben bu amıgurumılerden alıcam sanırım cok begenıorum

kocam aradı afyondaydı donuyormus bısı ıstıomusun dıyo bense adama neler yapıorum offf

ben bu amıgurumılerden alıcam sanırım cok begenıorum

ayy yazık adama yaa kotu suratsız konusmasaydın barı ..senı ısterım dııverseydın.
almak neysede yapamam ben

sen gel yeter dıdım bende :78:

sen nezaman kontrole gıdıcektın ya

7 marta aldım randevuyu..ıkılı testım ıcın.baska bır doktora yoonlendırdı doktorum profesormus bu bakalım belkı cınsıyetınıde gorurler.bır tanıdıgın benımle aynı gebelıgı ogrenmıs bıle nasıl ıs anlamadım..once saglklı olsun sonrada kız olsun...ama babamızın hep dılı sursuor ve oglumuza ıyı bak dıor sonrada ay aman sasırdım pardon dıor neden olee yaa malum mu oluor adama kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…