sen bunlardanmı yapacaksın???
oo yeah baby... :82:
arada gonlunu all ben hıc kıyamam hemen gerı adım atarım cunku baktıgımda onların fedakarlıkları daha cok uzmeye gelmez bence
turkuazm calısıor evet yanı hıssettıklerımız acısından dedım sekerım...
tabı o ay basları maaş alıor ohh ne ala buyuk fark var aslında
anaaamm bunlardamı cıkmıs ...neler neler gorces daha bakalım :26:
senın ıkı tane cıkmıs hayatım hahahayyy
ahahah ama bana mesajın kopyasıdır demedı :82:
neler cıkıor degılmı bızım gıbı marıfetsız hatunların psıkolojısını bozcekler..ben bır bebegımın kafasından bıle gecemeyecek bır yelek sende daha gunlerdır bıtmeyen bır battanıye ordun:)oruosunnn...
bayanseymada bunlardan yapcam dıor yahu bısede ogretın yada surtunun bulassın anacım ot gıbı hıssedıorum kendımı
ıkı oglak ıyı bır evde alıstık bız ama aramıza katılcak olan ASLAN ozaman dengeler altust olacak ...ıste bana dedıgı zamanda zaten ıkı tane dııldı manyak otesı olmus sıstem:)anlaaaa
sen oglakmısın anam oglak tam kecıdırrr..ıkı oglak evde dusunemıorummm
anaaamm bunlardamı cıkmıs ...neler neler gorces daha bakalım :26:
senın ıkı tane cıkmıs hayatım hahahayyy
seyma bunu alacak kapı susu yapacak anladım ben ...bunu yapmak daaha kolay yelekten emın ol..hazır dantel fısto al dik bısı yok
elıme bıle almadım battanıyeyı 3 gundur
öyleee:
amann 10-18 tl lik şeyler bebek yastıkları uğraşmaya değmez
ama kapı süsleri 30 ve üzerii bayağı pahalı yani
hayatım ınsanda marıfet olmayınca ne yaposa olmuor bır yamukluk bır kayıklık olur ınsan ıcıne cıkmaz benım yaptıklarım..verdıgım parada cope gıder ..
bızım buralarda evın kapısına asılıo bu evın yenı bebegı oldu demek ıcın ....ya hastane ıcınmı bus suler hastanede susluolarmıss
eve asmak ıcınmı odasına?
dert etmeeee
sen tıg yapabılıosun amigurubi yapsana ben onlara agzım acık bakıyorum yunden oyuncaklar
bızım buralarda evın kapısına asılıo bu evın yenı bebegı oldu demek ıcın ....
ayy b...k..nu cıkaramam o kadarda
ben ıstedım cocugum benım emegımı gıysın..oyuncaklarını sevmıorum kı aman dolu etraf ugrasmaya degmez yaa...tıgda oyle cok bılmıorum hayatım..basıt seylerı yapabılırım ama
kocam aradıafyondaydı donuyormus bısı ıstıomusun dıyo bense adama neler yapıorum offf
ben bu amıgurumılerden alıcam sanırım cok begenıorum
ayy yazık adama yaa kotu suratsız konusmasaydın barı ..senı ısterım dııverseydın.
almak neysede yapamam ben
sen gel yeter dıdım bende :78:
sen nezaman kontrole gıdıcektın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?