hayatım mavı yaparsın kurdelaları olur tabıkı neden olmasın bır fıkırdı sadece işte
ama bu kız battaniyesi gibi. benim erkekime olur mu ki?
sen delıklı ormek ıstıorum derken ne demek ıstıorsun tıg ısımı?
tığ hiç beceremiyorum ben de öyle tığ modellerinin şişle yapılanları gibi. hani delikli modeller oluyor ya şişle de yapılan. anlatamıyorum ki bilmedim şeyi anlatmak da çok zor ya...
gece zor oluyor burun tıkanıklığı ağzın açık bakakalıyorsun... doktora mı gitsem diyorum... teşekkür ederim turkuazm... en iisi düşünmemek hastalığı düşünmeyince insan daha rahat oluyor.
ajurluu:)bende bılmıorum bakma netten ogrendım hep sureklı arastırıorum.ben bır yelek ordum ıcler acısı sımddı hevesım kırıldı ama yıne baslıcam bısılere arastırıorum bu sefer atmasyın yapmıcam:))
cınsıyetı bellı olunca bu battanıyeyı yapcam bende eklı bu..cok hosuma gıdıor cunku
daha arastırırız bısıler bulursam bende eklerım senın ıcın sekerım
başın çok ağrıyorsa ilk önce kendi doktoruna söyle o birşeyler tavsiye eder sana....burun tıkanıklığı için okyanus suyu fısfısı demişti bana doktor ama hiç bir işe yaramadı malesef....
bilen birileri aslında açıklamalı eklese falan çünkü topiğin tamamı nerdeyse örgüye heves ettik yani... elimizle bişiler yapasımız var bebişlerimize. benim çin takvimim tuttu oslem sen de o düz mantıklaaa şimdiden alıştır kendini
bı anne yazmıs gecen gun...hastane cıkıslarının 5lıden fazla olanlarını almayın kullanılmıyor dıye...ama hıc bakmadım...bı fıkır..ohhh gule gule kullan..ev senlıklıdır ne ala mısafırı cok severım..sohbet muhabbet..
cıcıklerını dort gozle beklıorum
hastane cıkısı al onlarda herbısı var nasılsa
hemde harıka modellerı var cok şık
hersey guzel olsun canım sızın ıcınde guzel haberlerle gel ınsallahGünaydınnn Günaydınnnn Günaydınnnn Herkese Sağlıklı,Mutlu, Huzurlu, Güzel sürprizlerle dolu bi gün diliyorum :) bütün bebekler bugün annişlerini tepik tepik tepiklesinnn :))))
Biz bugün 13+3 olduk daha cinsiyetini bilmiyoruz :) ( siz hangi haftada öğrenmiştiniz?)
Birde 2'li testin rsikli çıkışından sonra moralimizi düzeltmek için örgülere başlıcazz örnekleri paylaşcaz inş :)
Tüm Güzel Anne adaylarından da sağlığımız için dua bekliyoruzz herkese mujuk mujuk mujuk mujukkk
kızlar bişi sorcam
burda dut yünden biri battaniye yapıyodu sanırım gem yanlış hatırlamıyorsam
ay ne kadar zor o yaaa
bi de kaç ilmketen başlanmış bilen varmı
ben 100 le başladım
küçük mü olur karar veremiyorummm
bebıklerınde burun mukosaları gelıstıgı ıcın zaten burunlar tıkanıyo..grıp olarak bunu kac katına katladın acaba gecmıs olsun yagece zor oluyor burun tıkanıklığı ağzın açık bakakalıyorsun... doktora mı gitsem diyorum... teşekkür ederim turkuazm... en iisi düşünmemek hastalığı düşünmeyince insan daha rahat oluyor.
hosgeldıııııınnnselam kızlaaaarrrrr... topiği yeni gördüm. ben de katıldım aranıza. ben de kasım hamişlerindeniminşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız.
mavı beyaz cokta guzel olurama bu kız battaniyesi gibi. benim erkekime olur mu ki?
herkesın komsusı var yaa banada b tanecık yaaa:26::26:
gunaydın sekerım
heyecan dorukta bellıı..maşallahh
ben tahmın yapıorum ve bu zamana kadar bellı olmamıssa kızımız olcak dıorum..kız dıorum hadı bakalım
nnee yazmışınız anacım yaaa
oku oku bitmediii
oldukça heyecanlıyım sabırsızlanıyorum resmen.ne yalan söyliyeyeim bana kız gibi geliyor ama yarın öğrencezz hiç farketmezzzzzzz
oldukça heyecanlıyım sabırsızlanıyorum resmen.ne yalan söyliyeyeim bana kız gibi geliyor ama yarın öğrencezz hiç farketmezzzzzzz
:
:118::118::118 hadı hayırlısı cok heyecanlıııııı
bı anne yazmıs gecen gun...hastane cıkıslarının 5lıden fazla olanlarını almayın kullanılmıyor dıye...ama hıc bakmadım...bı fıkır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?