-----2010 KASIM hamişleri----

benimki de ışn hanım :) da sen neden değiştiriyorsun ?

genelde erkek doktorlar daha iyi oluyor kadın doğum alanında ışın hanımla yıldızımız pek uyuşmadı( ben çok heyecanlı ve panik davrandım ama ilk bebeğim olsun o kadar. ama yine de ilgili ve bilgili hakkını yemeyeyim, mayısa kadar gideceğim. ama dediğim gibi bülent bey hakkında duyumlar daha iyi

ahh ahhh hiç sorma ne görsem aşeriyorum yok böyle birşey....
zaten çok aşırı yemek yemediğim halde 3 kilo aldım offffffffff...........

Bnde aşeriyorum çok :) ama 8 kilo verdim :) yiyorum kusuyorum yiyemiyorum yne kusuyorum ... ben hep kusuyorum

canım benimki direk açmıştı walla saniyesinde gördük pipiyi doktordan önce erkek dedik :))

ahahahah pipilii erkekimis aramısa hşgeldinnn

cnm 9 ağustos erkek ekliyorum seni

evet canım benımıde erkek oldu kasım ayı erkek ayı dıyodunuz doğru walla

ben çok sevdim inanılmaz güzel şeyler yapıyo :) sık sık gidiyorum ben arıyorum sürekli benimle ilgilenebiliyo.. bülent beye 2 ayda bi randevu falan veriyolar evet bende iyi olduğunu duyyuyorum ama benmle ilgilenemedikten sonra ilgilense ne olur :) vala bence birazcık araştır falan :) iyi düşün taşın

çokk teşekkür ederim canım

selina gözünaydın seninle aramızda bir hafta var ama senin bebiş 16 cm, benim 15+4 iken 10 cm di bu normal değil kafama takıldı sigara içiyorum ben kısayım ama eşim uzun, birde stresli geçiyor hamileliğim panik atak ve okb var bebeğime üzülüyorum benim gibi dayanıksız annesi var diye

Canım en son gittiğimde ölçüm yapmıştı doktorum yazmıyor bakmıştım görseydim yazacaktım. İnş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bir biçimde doğurur kucağımıza alırız.

walla ne yalan soylıyeyım gonlum bırazcık daha kıza kacıodu ama hic sorun degıl sağlıcaklı olsun oğğluşum yeter bana

Bende şimdi içimden geçirdim bu kızın nesi oluyordu diye bi an unutmuşum seninde pipili olduğunu sen ben ve gem üçümüzünde sat ı aynı ve hepimizinde cinsiyeti aynı yaaaaaa.........

hahahah bu kadar olur ya acayip denk gelmiş hem sat lar hem cinsiyetler e halıyle doğum günleride aynı bakalım önce hangısı gelecek :90:

ışın hanıma devam mı edeyim diyosun bu cuma gideceğim bakalım nasıl karşılayacak ona göre şekillenir artık sen normal mi düşünüyorsun

canım hayırlı olsunn bu kadar erkeğe azcık kız bılemıyorum yanı kızlar kapış kapıs olcak

ışın hanıma devam mı edeyim diyosun bu cuma gideceğim bakalım nasıl karşılayacak ona göre şekillenir artık sen normal mi düşünüyorsun

ya benim 40 yaşında bi tanıdığım ışın hanımla 3. normal doğumunu yaptı :) oda çok memlun :) bide hakkaten ne anlatsam dinliyor .. şakalarımı , ağıtlarımı , çığlıklarımı çekiyor.. Benim bide çok kanamam vs oluyor.2 aydır 4 günde bir gidiyorum hakkaten çok memlunum gün aşırı arıyorum ... kadın benimle ağlayıp benimle gülüyor :) hatta masasında sarı bi çiçek var onu da ben almıştım ne kadar zaman da bir gidiyorsun sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…