oy oy maşllaahhhh oğluşuma arkadaş geliyo demek,sağlığı nasıl peki cnm boyu kg nasılmış bende perşembe gittim dr.
aşeren varmı aşeren şimdi trt1 açıkta canm bişi çekti
ay çok hoş ya... inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ben bi türlü öğrenemedim kendimkini. çok merak ediyorum... eşim erkek istiyor ama hayırlısı olsun...
benimki de ışn hanım :) da sen neden değiştiriyorsun ?
Hadi bakalım hayırlı olsun oğlun
oy oy maşallah kuzuya rabbim tamamını getirsin inş sağlıcakla eee başlarsın artık alış veişe tatlım.
ahh ahhh hiç sorma ne görsem aşeriyorum yok böyle birşey....
zaten çok aşırı yemek yemediğim halde 3 kilo aldım offffffffff...........
allahhh yıne pipi tebrık ederım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsın mevlammm bende pazartesı renklı ulktrasona gıtcem bakalım bende gortebılcemmı pıpıyı dktorumuz kesın erkek dedı ama ben sıyah beyaz hıc bı sey gormedım
çokk teşekkür ederim canım
genelde erkek doktorlar daha iyi oluyor kadın doğum alanında ışın hanımla yıldızımız pek uyuşmadı( ben çok heyecanlı ve panik davrandım ama ilk bebeğim olsun o kadar. ama yine de ilgili ve bilgili hakkını yemeyeyim, mayısa kadar gideceğim. ama dediğim gibi bülent bey hakkında duyumlar daha iyi
çokk teşekkür ederim canım
bak işte kıza çok heveslenenlerin durumu böyle oluyor....
hayırlı olsun canım erkekin allah sağlık versin inş.......
ben salı günü 3 lü testi yaptıracam 4 lüyü yapar mı bilmiyorum daha oralara gelmedik......
ahahahah pipilii erkekimis aramısa hşgeldinnn
cnm 9 ağustos erkek ekliyorum seni
evet canım benımıde erkek oldu kasım ayı erkek ayı dıyodunuz doğru walla
Bende şimdi içimden geçirdim bu kızın nesi oluyordu diye bi an unutmuşum seninde pipili olduğunu sen ben ve gem üçümüzünde sat ı aynı ve hepimizinde cinsiyeti aynı yaaaaaa.........
ben çok sevdim inanılmaz güzel şeyler yapıyo :) sık sık gidiyorum ben arıyorum sürekli benimle ilgilenebiliyo.. bülent beye 2 ayda bi randevu falan veriyolar evet bende iyi olduğunu duyyuyorum ama benmle ilgilenemedikten sonra ilgilense ne olur :) vala bence birazcık araştır falan :) iyi düşün taşın
Şimdi doktordan geldik..Bir pıtı daha geliyor : ) Kızımızı gördük..Ayy her buluşmada heyecanlanıyorum ..
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
Yuppppiiiiiiiiiiiiiii kızım geliyor. : )
Kızlar herşey yolunda mı? Herkes iyi mi?
selinacım gözün aydın cnm erkekin hayırlı olsunn:)))
choca latte
seninde kızın hayırlı uğurlu gelsin işlhh....
ışın hanıma devam mı edeyim diyosun bu cuma gideceğim bakalım nasıl karşılayacak ona göre şekillenir artık sen normal mi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?