-----2010 KASIM hamişleri----

amerıkadan gelen bı hamılelık kıtabı okuorum...ıncır ıcın hamılelıkte en degerlı 5 besın maddesınden bırıdır dıyo..

dıgerlerıdeortakal suyu
yogurt
brokolı
baklagıller

ozaman bende hemen kuru kayısı ve kuru incir takviyesi yapıcammmmmm

amerıkadan gelen bı hamılelık kıtabı okuorum...ıncır ıcın hamılelıkte en degerlı 5 besın maddesınden bırıdır dıyo..

Dıgerlerıdeortakal suyu
yogurt
brokolı
baklagıller

hergün 1 bardak portakal suyumu 1 kase yourdumuda yiyorum.incirede başlarız. Baklagillerlede aramız iyi bi tek brokoli kaldı Eee onuda yeriz napalım

bende kım bu dıyorum ne degıstırdın fotoyu
barı onu yagsız yıyım dıye ugrasıyorum...zaten sarısını hıc bı sekılde yıyemıyorum bı tek beyazı

beğenmedin ni fotomu

bıktım aynından deiştim bende

ye yee beyazıda iyi cnm :86:

doktorumun verdiği liste cnm buu saycaklarım

mutlaka hergün yeşillik

bir yumurta

haftada 2 kez sütlü tatlı

ama ben 2 haftadır hergün tatlı yiyorum ayy cnm çok tatlı çekiyoo

biri bitiyo birini yapıyorum ama sütlü

arada dışardanda alıyo eşim dün bi kutu tatlı yedim nerdeysem :18:

eee nerde kalmıştık:87:

hıı birde kuru kayısı ceviz badem bir çay tabağı dolusu hergün didi

ama ben yemiyorum cnm istemiyo yaaa

günde 2 adet bir çeşit meyvee

ama ben bazı akşamlar meyvede yemiyorum

her gece yatmadan bir bardak süt

dooktor kesinlikle lıght olmasın dedii

içeriğinde katkı maddesi olabiliyormuşşş:18:

pastorize didi

bakşaa ımmmm !!!!!

birdee baklagiller

kepek ekmeği mutlaka

pilavdan uzak dur onu n yerine bulgur ye didi

tavukmuyum ben yaaa

:97:

işte üylee

ahhhhhhhhh ahhhhhhhh habire rüyamda o canımın çektiği yaz meyvasını görüyorum:97:

yazzz gelsedeee tabaklarca yesemmmm:85:

hııı altını çizerim birdeee

doktorum şu noktada uyardı :94:

her hafta sadece bir kez neckafe oda kahvesi az olmak koşulu ile:84:

haftada bir kerede yarım bardak sadece kola

hııı altını çizerim birdeee
doktorum şu noktada uyardı :94:
her hafta sadece bir kez neckafe oda kahvesi az olmak koşulu ile:84:
haftada bir kerede yarım bardak sadece kola

ben tamamen cıkarıyorum hayatımdan azalt dedıgı seylerı..az dıye bı kavram yok bende cunku

yumurta yıyebılıomusunuz kızlar ben cok zorlanıyorum ya :120:

Ben tiksindim ondan yaa yiyemiyorum yağda zaten yemezdim onu
ama dün doktora sorduk herşeyi yiyebilirsin hamilelik hastalıkmış gibi davranma kendine dedi....ama badem ve kuru kayısı gerçekten çok iyi....cevizden de tiksindim ıyyy....

kızlar ayrıca zeki olması için sadece yiyecek değilde manevi şeylerde iyi geliyormuş mesela kuran okumak tabiki inanç meselesi bu....

bu arada dün kestane şekeri bulduk sonunda ama beni tatmin etmedi neden mi çünkü ballı şerbetin içindeymiş sonradan farkettim ama yedim yinede az da olsa bastırdı beni ben çikolatalı istemiştim neyse arkime bursadan ablası koli yolluyormuş içine mi doğmuş ne ondan da koymuş inş istediğim gibidir de bende nasiplenirim....

beklenen bir sonuçtu erkek olması zaten hayırlı olsun canım...

sen maşallah süper yetenekliymişsin kız maşallah sana...

kızım ben dedıgın seyın cennetınde yasıyorum soleseydın ya ben o gun hallettınız sandım

sizi takip etmek çok güzel oluyor gerçekten çok güzel bilgiler veriyorsunuz hepinize teşekkür ederimhep takip ediyorum yazılanları ama az yazıyorum , bende yumurta süt et balık yiyemiyorum 2 gün önce yine kustum bende iştahım açılsa diye bekliyorum

Hergün 1 tane mutlaka yiyorum, haftasonları 2şer tane yiyorum günde
Hiç et yemiyorum yumurta da yemesem kociş canıma okuyacak

ne gusell yyebılıosan ...
ayyy ben hamılelık oncesı bole cok cok et yıyenlere yamyamlarmıs gıbı bakardım ama bu karnımdakı velette sanırım yamyam delı gıbı et yıyoruz

nıye az yazıosun sende cok yaz paylas bıldıklerını bızımle

sende hıc bısey yemıyomussun ama canım olmaskı ole hııııı
annem gıbı konustum

o ıstah zor acılıo henuz kıvama gelmı durumda degılım ben :26:

ne gusell yyebılıosan ...
ayyy ben hamılelık oncesı bole cok cok et yıyenlere yamyamlarmıs gıbı bakardım ama bu karnımdakı velette sanırım yamyam delı gıbı et yıyoruz

Ne güzel işte..
Ben de umutlanmıştım, hamile kalınca yerim canım çeker diye, ama nerde, bizim sıpa da vejetaryen çıktı, aynı tas aynı hamam

sizin miniklerden benimki biraz daha küçük ya genelde çoğu şeyi sizlerden öğreniyorum, arada yazıyorum tabi canım ama hep okuyorum ,deme zor mu açılıyor iştah:18: ben geçen hafta sağlıkocağına gittiğimde tartıldım 1 kilo daha zayıflamışım:18: bebişime iyi bakamıyorum sanırım
sizlerden farklı olarak hamişken ayva yenilmesi gerekliymiş diye duydum, yiyemeyenler suyunu içsin dye okumuştum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…