-----2010 KASIM hamişleri----

ne gusell yyebılıosan ...
ayyy ben hamılelık oncesı bole cok cok et yıyenlere yamyamlarmıs gıbı bakardım ama bu karnımdakı velette sanırım yamyam delı gıbı et yıyoruz

valla benim bebe de etçil kızlarr
hafta da 2kırmızı et mutlaka
ama nedense adana vb türünde istiyoo
hafta da bir tavuk
hafta bir balık
geri kalan günlerde sebze yemeğe çalışıyoruz
ki ben önceleri balık tavuk et ayda bir o da belki hiç aram yoktuuu

Ne güzel işte..
Ben de umutlanmıştım, hamile kalınca yerim canım çeker diye, ama nerde, bizim sıpa da vejetaryen çıktı, aynı tas aynı hamam

ne enteresan ınsan oldum sasıyorum..dogurduktan sonra ozume donecekmıyım acaba:26:

yoksa ozum bu halım olarakmı kalacak

ben en basta kılo vermıstım sımdı vermıorum ama almıorumda :26:
buunden ıtıbaren artık dıkkat etmen lasım cok hızlı buyucek bebegın ve senden beslenıcek..hele kalsıyummm..dırekt senın kalsıyumunu emıo...sut ıcmelısın coook..

ya dr un verdıgı vıtamın zaten ayıptır solemesı kabızlık yapıo ayvada yersek tam anlamıyla ayvayı yemıs gıbı olurum gıbıme gelıo :122::122::122::122:

oh ye yeee sıfa olsun ıkınızede :13:

benim kabızlık çok şükür geçtiii
dr verdiği kan şurubu işe yaradı kanımca
yan etkilerinde ishal yazıyo
beni rutine bağladı
benim dr bana her ay kabızlık için şurup yazcaktı
ama her ay aynı lafı tekrar ediyo
bu ay da yeşillik tüket,inicir ye üstüne ılık su iç
ğer geçmezse verelim diyo
öteki ay geçmedi diyodum
bu ay da dene diyodu
çok şükür kan şurubu işe yaradı
yaoksa doğurama kadar kabız
dolşacaktım

Amma kandırıkçıymış doktorun :86::86:

Benim 5.ay doluyor ben daha yeni yeni yemeye başladım ama ona rağmen toplam 5 kilo aldım..Nasıl oldu anlamadım, sadece düzenli besleniyorum, abur cubur hiç yemedim...Yesem kimbilir nasıl olcak , 2 gün önce kontrolüm vardı 377 gr.dı oğluş, onun kilosu da iyi...Bakalım 9 ayda ne hale gelcemmm

kan surubu ne yaa , dusundugum gıbı bısı degıldır emınım de ay ıyrenc geldı bırden :120:

evet dikkat etmeye çalışıyorum ama yeni yeni süt içmeye başladım zorla 1 bardak oda ilaçlar bende sadece bikaç gün kabızlık yaptı canım sonra hiç şikayetim olmadı daha erken mi bilmiyorum tabi:26: kaynatıp suyunu içsende kabızlık yaparmıki acaba ayva:26:

heheheh

ozaman sana en kolayından bir soru

bir tabak azmı çokmu bir yiyicek için gem :)))

şimdi ne olduğuna bağlı yazmadaa

kompostosu olabılır aslındaaaa

ya arkadaşlar nu süt konusunda doktorumada soracam size de sorayım dışardan alınan (bizim buraya haftada bir geliyor sütçü düdüğe basıyo millet almaya iniyo ) sütmü iyi olur kendimiz evde kaynatıp yoksa markettekilermi hiç sordunuzmu doktorunuza :26::26:

hamılelıkten once sordugum bı konuydu bu...o kapıdan alınanlar kesınlıkle hayır..

pastorıze olacak..bıde bazı markaların gunluk sutlerı var onarda olur dıdı..

bıde seyma nın dr u lıght olmaz demıs..mesela benımkıde lıght onerıyo dıkkat edersen kalsıyum oranı daha fazla onlarda..

her dr farklı sen yıne kendı dr una sor

Son düzenleme:
hmm bende 2 haftaya kadar pastörize içiyordm öyle dedikleri için diğerine dönmüştüm sütcü amcaya neyse yarın bi tlf açıyım bakiim yada akşam hemşireyi arayım bi ne diicek bakalm :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…