bu da benim şişko oğluşum.....
kızım bende 1 tane daha olmasın yooksaaaaaageeeem seninki bnmkiyle yarşır wallaaa:))maşallaah
pur cum senin ki minnak maşallaaah:))
ne kadar yakından çekmişsin kocaman görünüyor yoksa gerçekten kocamanmı benimkide büyük canım zaten bende ekleyeceğim en yakın zamanda yuhhh diyeceksiniz
hadi sende koy naz
cnm makinam ablamda kaldı ama eski pozum war onu yükleyim tekrar sen onu görmed,in sanırımkızım bende 1 tane daha olmasın yooksaaaaaa
ben bole sısıyorum ya velet paşada buyuomu acaba ıcerde yaaaaaa:26:
yerım yerımmmmmm masalllahhhhhh erkeke bak be oyhhhh
cnm makinam ablamda kaldı ama eski pozum war onu yükleyim tekrar sen onu görmed,in sanırım
Efeetmasallah sızeeee
ay orda kızınmı var senınnnnnn
Benim belim kalınlaştı, popom büyüdü birazgeeeem seninki bnmkiyle yarşır wallaaa:))maşallaah
pur cum senin ki minnak maşallaaah:))
Eki Görüntüle 150416 Eki Görüntüle 150415 2 hafta önceki halim:))
EfeetBenim belim kalınlaştı, popom büyüdü biraz
Maşallah canım
İşte hamiş dediğin budur
yaw ben de göbeğim var sanıyodum
hiç yokmuş meğer
bide şimdi brz daha büyüdüler:))ozmn 7 cmdiler şimdi 17:))hahah çirkin ikizlerimizzzz maşallahh
ben sadece göbişime aldım kiloyu ama az buz çekmiyorum hani 77 çekiyorum artıkın boyuyla kilosu şuanda bir olan sadece benimdir herhalde...........
:125::125::125:yemıo anacım bunlar...benım kucagımda tepsı var su an mesela dolu ıcısen gem ve benle aynısın nasıl göbişin yok yaw az bizden örnek al kız........
Eki Görüntüle 150367 Eki Görüntüle 150368 Eki Görüntüle 150369 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150372 Eki Görüntüle 150373 Eki Görüntüle 150376 Eki Görüntüle 150375 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150377
bunları amerikadan kankam yolladi dun benım aldıgım bısı yok daha
bizimkide beşiktaşlı ama bir çorap bile alamıyo çünkü ben fenerliyim biliyo o alırsa beşiktaşlı bende fenerli alcam o yüzden fanatik olmasına rağmen bişi yapamıyo galiba bide beni kızdırmak istemiyor.
geçen böyle bir muhabbet oldu valla dedim üstü fenerli altı bjkli giyinir ozaman çocuk dedim salak olur bence hiç giydirmeyelim diyor.
Eki Görüntüle 150416 Eki Görüntüle 150415 2 hafta önceki halim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?