ayy canım dilerim hakkımızda hayırlısı olur daha bebegimi kaybetmek istemiyorum amniyosentezi dediğin gibi iyi bir doktor yapmassa bu düsük riski dahada cok artıyormus hatta amnisentezden sonra düsük yapanlar yapmayanlardan daha cok diye cevremde öle gözlemledim off su p.tesi gelsede hayırlı haberler alsak
cok uzuldumama kesınlıkle baska dr a gıt tek dr da kalma..Yalcın Kımya bu arada hocanın adı sorunlu gebelıklerde 1 numara..ama 300 tl dı muayenesı 600 nerden cıktı hocanın dedıklerını yapman lasım gerekırse oyle bı yaptırılıokı amnıyosentez yaptırmam deme..Allah yardımcınız olsun
az önce aradık adamı sehir dısındayım dedi pazaretsi 1e randevü verdi eswim ücret ne kadar dedi oda 600 tl dedi acaba amniyosentezemi 600 tl dedi bizde cok sasırıdk cok pahalı değilmi mevlanın sınavından geciyoruz sanırım yenide ev almıstım borcumuzda var baya benim doktorum yalcın beyle ilgili tek önerebilecigim güvenle odur dedi sen neler biliyorusun hakkında anlatırmısın bana
benım komsumun dusuk tehdıtı vardı en bastan berı yalcın hocaya gıttı ondan bılıyorum..300 tl muayene oduyordu...subatta dogum yaptı cok sukur sglıcakla...yılbasında zam yaptı belkıde tam ıkı katı..ne bılıım sorunlu olan herkes ona gıder yıllardır bılırım...parayı onemseyemıyor ınsan bole durumda...senın dr un kımdı
kötü düşünüp bebeğimizi üzmeherşey iyi olacak de ! Bi akraba evliliği yoksa! kan uyuşmazlığı yoksa! yaşında 40ın altındaysa risk çok düşük Allaha emanet bebişlerimiz bi tek o müdahele edebilir o yüzden çok dua et :26:
KAN UYUŞMAZLIGIMIZ VAR evet tabi ya
benım komsumun dusuk tehdıtı vardı en bastan berı yalcın hocaya gıttı ondan bılıyorum..300 tl muayene oduyordu...subatta dogum yaptı cok sukur sglıcakla...yılbasında zam yaptı belkıde tam ıkı katı..ne bılıım sorunlu olan herkes ona gıder yıllardır bılırım...parayı onemseyemıyor ınsan bole durumda...senın dr un kımdı
evrim aydın canım benim doktor cekirge dorukta
bızde de var...henuz hıc bısey yapmadık bunun ıcın ..cok buyuk problem olacagını sanmıyorum.
senın bır cocugun daha yokmuydu
evrim aydın canım benim doktor cekirge dorukta
o da ıyıdır baya ama kıme sorarsan sor bole durumlarda Yalcın hocayı onerır.ıcın rahat olsun ..hıc bos durma booooolca dua et..Allahım ne yazdıysa onu yasayacagız muhakkak ama ıcın ferahlasın bırazcık
Eki Görüntüle 150367 Eki Görüntüle 150368 Eki Görüntüle 150369 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150372 Eki Görüntüle 150373 Eki Görüntüle 150376 Eki Görüntüle 150375 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150377
bunları amerikadan kankam yolladi dun benım aldıgım bısı yok daha
amın canım o gunlerı gorecekmıyız yaa hem cok uzak hem cok yakın :97:
Gemmmmm çok tatlı bunlar, Şevket Paşa giysin hayırlısıyla :)))
evet 2. cocukta sorun derler ama hayırlısı demek lasımevet bir tane oğlum var cok sükür rabbime ama zaten genelde kan uyusmazlıgı ikinci gebeliklerde daha dikkat edilmesi gerekşyr diye biliyorum ama bütün tetkikler yapıldı bundada doktor simdilik sorun yok demişti bize off kafam cok karıstı
Canım ekliyorum....
Babamız saolsun, şimdiki aldıklarımız mecburen Kartal Yuvası'ndan...
Eki Görüntüle 150397 Eki Görüntüle 150398 Eki Görüntüle 150399 Eki Görüntüle 150400 Eki Görüntüle 150401
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?