-----2010 KASIM hamişleri----

cnm snn için bu topicte bahsettiğin doktorla ilgili bi kaç yazı okudum .. yorumlar olumlu .... ayrıca bebekleri olmuş resimlerini bile koymuşlar

KAN UYUŞMAZLIGIMIZ VAR evet tabi ya

bızde de var...henuz hıc bısey yapmadık bunun ıcın ..cok buyuk problem olacagını sanmıyorum.

senın bır cocugun daha yokmuydu

evet bir tane oğlum var cok sükür rabbime ama zaten genelde kan uyusmazlıgı ikinci gebeliklerde daha dikkat edilmesi gerekşyr diye biliyorum ama bütün tetkikler yapıldı bundada doktor simdilik sorun yok demişti bize off kafam cok karıstı

amın canım o gunlerı gorecekmıyız yaa hem cok uzak hem cok yakın :97:

İnş canım göreceğiz.. Kalbimizi ferah tutalım :97:

aysagcım benim anne-babamda da var kan uyuşmazlığı, ben ilk çocuk olduğum için bende pek sorun olmamış. Ama kardeşimde annem haftanın yarısı hastanede kalıyordu, çok zor geçirdi hamileliğini. Kardeşimin kanını anne karnında değiştirmişlerdi taa o zamanlar ama sağlıkla doğdu kardeşim ve şimdi 19 yaşında.. Şimdi tıp teknoloji çok daha ilerde, inşallah bir sorun çıkmaz, inşallah yiyecek ekmeği vardır sağ salim kavuşursun meleğine, dualarımız seninle..

evet 2. cocukta sorun derler ama hayırlısı demek lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…