-----2010 KASIM hamişleri----

:)))))))) eşim zaten hemen bir kızımızda olsun diyor, 2 yaş aralığıyla, kızımın ismi bilem hazır Irmak Alya olucek

canım bizde sizin gibiydik 3 yaşında oğlum var bide kızımız olsun istedik bizde adı yağmur veya ırmak olacaktı ama geçen gün cinsiyetini öğrendiğimizde benim vve eşimin başından kaynar sular döküldü sanki tabiki bizizm için sağlıkolmsı önemliydi ama insan 2.lerin değişik olmasını çok istiyo 2. de erkek planlı hamilelik bence sizde allahtan hayırlısını isteyin inşallah gönlünüzdekini verir rabbim

ayy çok gzl olmuş ya işte bnde öle kareli nasıl apçağımı bilmiyom ip geçişlerini yani ama en sondaki gibi düz beyaz yapıp etrafına fisto dikerim çok gzl gerçektende:)
saol cnmm

bende onu cok begendım yapılısıda yazıor kıtapta ..
alizenın kıtabı

ciğtanem örenememişsin cinsiyetini olsun acele etme geçç olsun güç olmasın

şeymacıım çook gzl ciciler maşallah en ii gnlerde giysin işlhh kızın

tşkr ederim cnm sağol

Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste biz Eki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260

aman allahım oda neee

maşallah sizeee

esas sen hamiş gibi görünüyorsun burdan bakınca

hakkını vermişsin yani hamileliğin cnm

ay canim beniiiiiim cok tatlilar ya bebisini icinde dusunuyorumd a ne tatli olur fistik

tşkrler teysesiii

cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş.

bence birkaç doktora git

tek doktor görüşüyle sakın hareket etmee

umarım bi yanlışlık olmuştur vew öyle BİRŞEy yoktur

dualarım seninlee

,

MELİSAX-*-*-*- tmm cnm 25 temmuz

Ohh ne güzel.. 2 yaş aralığı bence de çok iyi.. Irmak Alya da çok güzel isimler, inş gönlümüze göre olur

İnşallah canım

:18::18::18::18::18:

canım ben kızım olsun çoook istiyorum eşimde çok istiyor, inşallahhhhhhhhh olur, olmazsa büyük konuşmıyımda 3. ye gitcem

kizlar geldim ama cinsiyeti ogrenmeden geldim bu bir koturolmus dedi dr senin ultson
2 haftaya yani 20 haftalikken gitmem gerekiyormus ama dedim bana boyle soylemediniz:84:
cok sinirliyim turkiyede olmak isterdim
uyus oluyorum su yurtdısındakı dr lara
Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste biz Eki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260
supersınız...dogum nezaman hayatım
Tatlım siz kendi düşüncenize inançlarınıza göre bir karar vermişsiniz; tekrar bize sorup da kafanı bulandırma bence..
katıllıyorum..ama bır dr daha sart bence..
bende hıııııııc uyuyamıorum sabah 8 de koceyı kaldırıyorum sonra uyursam uyuyorum

bende çıkıyorum arkadaşlar.hava çok güzel burda.oğluşumla ve küçük bebişimizle biraz yürüyelim.kızımıza bişeyler örcem ip alalım gelelim.

haydi herkese selamlar.görüşürüz artık gelince.....

güle güle canım. ne güzel çalışınca ble cumarteside iş yerinde geçiyor:84:

ahh ahhh hiç sorma hava dışarda süper sabah beri dua ediyorum yarında böyle olsun diye çalışmaktan nefret ettim artık kafam kazan gibi off anam offfff.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…