ayy çok gzl olmuş ya işte bnde öle kareli nasıl apçağımı bilmiyom ip geçişlerini yani ama en sondaki gibi düz beyaz yapıp etrafına fisto dikerim çok gzl gerçektende:)Eki Görüntüle 153015 Eki Görüntüle 153016 Eki Görüntüle 153017 Eki Görüntüle 153018
mavılerı pembe olarak dusunebılırsın nazcım
:)))))))) eşim zaten hemen bir kızımızda olsun diyor, 2 yaş aralığıyla, kızımın ismi bilem hazır Irmak Alya olucek
ayy çok gzl olmuş ya işte bnde öle kareli nasıl apçağımı bilmiyom ip geçişlerini yani ama en sondaki gibi düz beyaz yapıp etrafına fisto dikerim çok gzl gerçektende:)
saol cnmm
Eki Görüntüle 153015 Eki Görüntüle 153016 Eki Görüntüle 153017 Eki Görüntüle 153018
mavılerı pembe olarak dusunebılırsın nazcım
kaç numara şişle kaç ilmek yazıyo cnmbende onu cok begendım yapılısıda yazıor kıtapta ..
alizenın kıtabı
ciğtanem örenememişsin cinsiyetini olsun acele etme geçç olsun güç olmasın
şeymacıım çook gzl ciciler maşallah en ii gnlerde giysin işlhh kızın
Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste bizEki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260
ay canim beniiiiiim cok tatlilar ya bebisini icinde dusunuyorumd a ne tatli olur fistik
ya kızlar bisey sorcam ama anne gibi düsünerek cevap verin benim bugun amniyosentze yaptırmam önerildi down sendoru riskim yüksek cıkıtıgı için kafam allak bullak eşimle konustuk söyle bir karar aldık bu konunun üzerinde daha fazla durmadan yani amniyosentez yaptırmadan hiç o riske girmeden normal rutin konrollerimize devam etmeye karar verdik cünki eger öle bir sey varsada rabbimin verdigine bende esimde yok ol diyemez bu lükse sahip olmadıgımızı düsünüyoruz hal böleyeken bu durumda baska bir doktora gitmenin yada amniyosentez yaptırmamanın mantıgı sizce nedir hepinizin görüslerini bekliyorum
Ohh ne güzel.. 2 yaş aralığı bence de çok iyi.. Irmak Alya da çok güzel isimler, inş gönlümüze göre olur
canım bizde sizin gibiydik 3 yaşında oğlum var bide kızımız olsun istedik bizde adı yağmur veya ırmak olacaktı ama geçen gün cinsiyetini öğrendiğimizde benim vve eşimin başından kaynar sular döküldü sanki tabiki bizizm için sağlıkolmsı önemliydi ama insan 2.lerin değişik olmasını çok istiyo 2. de erkek planlı hamilelik bence sizde allahtan hayırlısını isteyin inşallah gönlünüzdekini verir rabbim
kaç numara şişle kaç ilmek yazıyo cnm
hmm bnde öle yaptım dün 70le başlamıştım ama gözüme küçük geldi bnde 80 ilmek attım:)3.5 numaralı sıs ve seksen ılmek ıle baslanıormus.dumduz oruormussun
Kıslar ben gesmeye gidiyom kocemle :80::80::80:
İnşallah canım
:18::18::18::18::18:
canım ben kızım olsun çoook istiyorum eşimde çok istiyor, inşallahhhhhhhhh olur, olmazsa büyük konuşmıyımda 3. ye gitcem
uyus oluyorum su yurtdısındakı dr larakizlar geldim ama cinsiyeti ogrenmeden geldim bu bir koturolmus dedi dr senin ultson
2 haftayayani 20 haftalikken gitmem gerekiyormus ama dedim bana boyle soylemediniz:84:
cok sinirliyim turkiyede olmak isterdim
Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste bizEki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260
katıllıyorum..ama bır dr daha sart bence..Tatlım siz kendi düşüncenize inançlarınıza göre bir karar vermişsiniz; tekrar bize sorup da kafanı bulandırma bence..
bende hıııııııc uyuyamıorum sabah 8 de koceyı kaldırıyorum sonra uyursam uyuyorumya arkadaşlar bişey sormak istiyorum.ben henüz 15 haftalık hamileyim ama geceleri uyuyamıyorum.son aylar da olsam anlıcam ama neden şuan böyleyim anlamıyorum.hatta geçen gece ne yaptıysam sabah 6 ya kadar hiç uyumadım.sersem gibi olmuştum.yatağımdan kalkıyorum salona geliyor biraz tv izliyor biraz pc ye bakıyorum sonra yine yatıyorum ama yok uyku yok.koyun bile saydım yaneden böyleyim acaba?benim gibi olanlar varmı?
Kocişinin kurduğu cümlelerin meali şudur:
Hanım hanım!
Ne güzel işte vucudun 9 ay sonunda da bozulmayacak, Ömer Serkanımız doğduktan sonra da taş gibi kalacaksın!
Kızımıza kavuşmak için çok beklememize gerek kalmayacak ne güzel
canım senin cinsiyetin belli deilmiydi yav.bu senin 2.bebişinmi?
hmm bnde öle yaptım dün 70le başlamıştım ama gözüme küçük geldi bnde 80 ilmek attım:)
oglu olcak ve ılk cocugu..kız tutturamadı dıye 2.yı planlıyo sımdıden :90:
güle güle canım. ne güzel çalışınca ble cumarteside iş yerinde geçiyor:84:
örerim cnm işim neenaz tam denk gelmıs senınkı
ıkıtane nasıl orceksın bılmem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?