Güzelmişş adıyla sağlıklı yaşasın ben Alya ve Lena İsmini çok seviyorum ama benimki erkek)
aysag, giyim olarak kaç tane ve ne alalım tecrübeli anne olarak bizi bilgilendirirsen çok süper olur :97:
gereksiz bebişimin giymeyeceği şeyler almak istemiyorum
tabi tüm tecrübeli anneler bilgi verirse daha da süper olur :97:
benimkide uykucu yaaaa, sabah beri biraz uyusak mı diyor
ben daha almadım canım, bübchen iyi diyolar ama :44:
İsim konusu zor canım yaaa... insan karar veremiyor
İlkim olabilir İLKİM NAZ
İREM yada İREMSU
LENA olabilir kuranda da var , ALYA olabilir...Tavsiyeler şimdilik aklıma gelenler bunlar..
ben yaklasık 2 haftadır hissediyorum yavrumu doktora sorugumda hissetiğim omu diye evet sen ikinci gebeliğini yasadıgın için ilk gebelere göre daha erken hissedersin demişti hatta bu aksam kanal 7de su fatma girigin kartal kapmıstı ya yavrusunu türk filmi onu izliyordum tabi sonunda kartal parcalayınca bebegi cok duyuglandım aglamaya basladım yeminle sölüyorum size hemen hissetti tekme attı bana sanki anne aglama der gibi
benimki de erkek, ama ben şimdiden kızımı planlıyorum
ayy yavrummmmya ben de hissetmek istiyorum tekme dayak tokat yumruk ne atarsa atsın razıyım.
Benim bebeğim de hiç durmuyor, tekmeler tekmeler :)) Bir de balık gibi bi sağa bi sola kayıp duruyor..Oğlumu hissetmek çok güzelllOğlummm diye sesleniyorum, bağırıyorum ve hemen tekme atıyor..O da beni hissediyor kesin..İletişim başladııı:118:
kızlar anne bebek çantası alan var mı aranızda hangisini alacağıma karar veremiyorum sizce en kullanışlısı hangisi? bi de bebişin sabun şampuan krem gibi malzemeleri için ne diyosunuz en sağlıklısı ???
sebamed düşünüyorum sizce??
sennki de ufak gem sen nasıl hissediyorsun ki?
ya bende belli belirsiz hissediom da o değildir diom. çünkü daha net bir his gibi geliyor bana.
ayy yavrummmmya ben de hissetmek istiyorum tekme dayak tokat yumruk ne atarsa atsın razıyım.
Benim bebeğim de hiç durmuyor, tekmeler tekmeler :)) Bir de balık gibi bi sağa bi sola kayıp duruyor..Oğlumu hissetmek çok güzelllOğlummm diye sesleniyorum, bağırıyorum ve hemen tekme atıyor..O da beni hissediyor kesin..İletişim başladııı:118:
aysag, giyim olarak kaç tane ve ne alalım tecrübeli anne olarak bizi bilgilendirirsen çok süper olur :97:
gereksiz bebişimin giymeyeceği şeyler almak istemiyorum
tabi tüm tecrübeli anneler bilgi verirse daha da süper olur :97:
aysag değilde bana en çok söylelenleri söyleyim ayaklı tulumların küçüklerinden çok almayın diyorlar hemen boya gittiği için bebişlerimiz uzayınca içine küçük geliyorlarmış onun yerine alt üst takımlar daha kullanışlı oluyormuş ben öyle duydum
cevremdekıler bubchen ve sebamed kullanıyor..dermatolojık oldugu ıcın tavsıye edıyorlar..sanırım tavsıyelerı dıkkate alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?