• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

aysag, giyim olarak kaç tane ve ne alalım tecrübeli anne olarak bizi bilgilendirirsen çok süper olur :97:
gereksiz bebişimin giymeyeceği şeyler almak istemiyorum :19:

tabi tüm tecrübeli anneler bilgi verirse daha da süper olur :97:

canım ben hastane cıkıs olarak 3 tane almıstım ve sampuan sabun pamuk bez ıslak mendil aldım atta cantası bolca cıtcıtlı body aldım ve diğer hepsini kendi annem ve kaynanam aldı o kadar cok vardıki herseyden karmakarısktı hersey cok fazlaydı cogunu kullanmadım ama bunda daha az ve öz olur diyorum ilkinde aldıkları için bunda pek almazlar

ama en büyük hatayı kendşme gecelik alırken yaptım ben uzun ve sabahlıklı gecelikleri hiç kullnamam toplanır dururdu yatarken diye hep pijama takımı aldım ama hastanede sezaryanda olunca valla hep pijamnın kemeri ameliyat yerimi rahasuz etmişti simdi aklımda gecelik alcam sabahlık takımlı olanda bunu sizde aklınızda bulundurun

benimkide uykucu yaaaa, sabah beri biraz uyusak mı diyor :47:

ben daha almadım canım, bübchen iyi diyolar ama :44:

İsim konusu zor canım yaaa... insan karar veremiyor :25:

eeeevt

:2:

İlkim olabilir İLKİM NAZ

İREM yada İREMSU
LENA olabilir kuranda da var , ALYA olabilir...Tavsiyeler şimdilik aklıma gelenler bunlar..

hım deüşükmüş alya

ikili isim düşünmedim hiç

okulda filan karışıklık olur

ailelerde biri ilk ismi der diğeri ikincisini canımı sıkarlar die hiç düşünmüyorum

ben yaklasık 2 haftadır hissediyorum yavrumu doktora sorugumda hissetiğim omu diye evet sen ikinci gebeliğini yasadıgın için ilk gebelere göre daha erken hissedersin demişti hatta bu aksam kanal 7de su fatma girigin kartal kapmıstı ya yavrusunu türk filmi onu izliyordum tabi sonunda kartal parcalayınca bebegi cok duyuglandım aglamaya basladım yeminle sölüyorum size hemen hissetti tekme attı bana sanki anne aglama der gibi

ben yaklasık 2 haftadır hissediyorum yavrumu doktora sorugumda hissetiğim omu diye evet sen ikinci gebeliğini yasadıgın için ilk gebelere göre daha erken hissedersin demişti hatta bu aksam kanal 7de su fatma girigin kartal kapmıstı ya yavrusunu türk filmi onu izliyordum tabi sonunda kartal parcalayınca bebegi cok duyuglandım aglamaya basladım yeminle sölüyorum size hemen hissetti tekme attı bana sanki anne aglama der gibi

ayy yavrummmm:38: ya ben de hissetmek istiyorum tekme dayak tokat yumruk ne atarsa atsın razıyım.

ayy yavrummmm:38: ya ben de hissetmek istiyorum tekme dayak tokat yumruk ne atarsa atsın razıyım.

Benim bebeğim de hiç durmuyor, tekmeler tekmeler :)) Bir de balık gibi bi sağa bi sola kayıp duruyor..Oğlumu hissetmek çok güzelll:1: Oğlummm diye sesleniyorum, bağırıyorum ve hemen tekme atıyor..O da beni hissediyor kesin..İletişim başladııı:118:

Benim bebeğim de hiç durmuyor, tekmeler tekmeler :)) Bir de balık gibi bi sağa bi sola kayıp duruyor..Oğlumu hissetmek çok güzelll:1: Oğlummm diye sesleniyorum, bağırıyorum ve hemen tekme atıyor..O da beni hissediyor kesin..İletişim başladııı:118:

3 hafta var aramızda betylena... sen ne zaman hissetmeye başladın?

kızlar anne bebek çantası alan var mı aranızda hangisini alacağıma karar veremiyorum sizce en kullanışlısı hangisi? bi de bebişin sabun şampuan krem gibi malzemeleri için ne diyosunuz en sağlıklısı ???
sebamed düşünüyorum sizce??

cevremdekıler bubchen ve sebamed kullanıyor..dermatolojık oldugu ıcın tavsıye edıyorlar..sanırım tavsıyelerı dıkkate alırım bende

ya bende belli belirsiz hissediom da o değildir diom. çünkü daha net bir his gibi geliyor bana.

4 gun oldu kasıklarımda ve karnımda bı hareketler oluo..pıtırpıtır...kalp atısı gıbı...sonra bole ıcımde sakızını balon yapıp patlatıo bırı sankı :60:
ıste bebegım buuuu dıyebılmek ıcın beklıyorum artık :97:

21 haftalık olmuşsun ilk ne zaman güzel bir tekme yemiştin bende 20 ye yeni gircem kendimi dikkatli dinleyince bebişimin içerde bişiler yaptığını hissediyorum ama yanlızca ben hissediyorum ve tekemede yemedim meraktan soruyorum ne olur cevap ver

aysag, giyim olarak kaç tane ve ne alalım tecrübeli anne olarak bizi bilgilendirirsen çok süper olur :97:
gereksiz bebişimin giymeyeceği şeyler almak istemiyorum :19:

tabi tüm tecrübeli anneler bilgi verirse daha da süper olur :97:

aysag değilde bana en çok söylelenleri söyleyim ayaklı tulumların küçüklerinden çok almayın diyorlar hemen boya gittiği için bebişlerimiz uzayınca içine küçük geliyorlarmış onun yerine alt üst takımlar daha kullanışlı oluyormuş ben öyle duydum:1:

aysag değilde bana en çok söylelenleri söyleyim ayaklı tulumların küçüklerinden çok almayın diyorlar hemen boya gittiği için bebişlerimiz uzayınca içine küçük geliyorlarmış onun yerine alt üst takımlar daha kullanışlı oluyormuş ben öyle duydum:1:

ayaklı tulum dediğin boydan direk patikli tulumlar değil mi? ay ben de onlara bayılıyorum. ben de 0-3 aydan çok 3-6 ay mı alınmalı ki diyorum hani 0-3 aydayken de giyebilir sanki çok da fark yok arada.

cevremdekıler bubchen ve sebamed kullanıyor..dermatolojık oldugu ıcın tavsıye edıyorlar..sanırım tavsıyelerı dıkkate alırım bende

bizim kremlerimizi pudramızı şampuanımızı medillerimizi hediye olarak yengesi yani eltim alacak sepet süsleyerek dalin düşünüyorum dedi olur dedim bende oldum olası dalinin kokusunada bayılırım.

Back
X