ayaklı tulum dediğin boydan direk patikli tulumlar değil mi? ay ben de onlara bayılıyorum. ben de 0-3 aydan çok 3-6 ay mı alınmalı ki diyorum hani 0-3 aydayken de giyebilir sanki çok da fark yok arada.
Ultrasonda ise bebeğinizin sürekli hareket halinde olduğunu görebilirsiniz. Bu hareketleri pek çok kadın ilk önceleri içinde sanki bir kelebeğin kanat çırpmasına benzetmektedirler. Ne yazık ki henüz eşiniz sizin bu heyecanınıza ortak olamayacak. Çünkü hareketler henüz dışarıdan elle hissedilebilecek kadar kuvvetli değil.
bakın bunu 19. hafta için söylemişler.
evet canım ondan bahsediyorum bende bayılıyorum onlara 0-3 alırsam 2-3 tane an fazla bide bebiş toplu olursa hiç giydiremezsin aynen dediğin gibi 3-6 alcam en çok
bizim kremlerimizi pudramızı şampuanımızı medillerimizi hediye olarak yengesi yani eltim alacak sepet süsleyerek dalin düşünüyorum dedi olur dedim bende oldum olası dalinin kokusunada bayılırım.
bir de karşı komşumun 2 çocuğu da 4 kg ve üzeri doğmuş 0-3 lükleri hiç giydirememiş o. hep ziyan olmuş. tabi 4 ve üzeri fazla iri bir örnek ama netice de bir örnek.
3 kilo doysa bir bebek 1 aya kalmaz 4 kilo oluyo ben 0-3 fazla alamayacağım 3-6 en çok
3 kilo doysa bir bebek 1 aya kalmaz 4 kilo oluyo ben 0-3 fazla alamayacağım 3-6 en çok
0-3 genelde bızde alınmaz gıyılmıyor cunku gercekten
aysag değilde bana en çok söylelenleri söyleyim ayaklı tulumların küçüklerinden çok almayın diyorlar hemen boya gittiği için bebişlerimiz uzayınca içine küçük geliyorlarmış onun yerine alt üst takımlar daha kullanışlı oluyormuş ben öyle duydum
Canım başka pc'den girmek için:ya kızlar topik nerde ya bende hamileyimden girilmiyo artık yok orda kasım anneleri nerden giriyonuz allahtan pcde adres cubugunda cıkıyodsa orayı tıklıyom kac gündür baskaısnın pcsinden girsem giremeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?