oslem senin ikinci çocuğun muydu canım bu :44:
hmmmm
bende ikinciye tutturucem inşallahhhhhhhhhhhh
Kızlarcım...Öğrendim 2.düzey ultrasonu..İstanbul da aile hekimliğine yeni geçildiği için sevk sistemi yokmuş,dolayısıyla devlet karşılamıyorBen de özelde yaptırıcam. Bi de tetanoz aşımı yaptırıcam.21. haftada. Öyle işte benden haberler. Ya bu arada biz kaç aylık hamile oluyoruz??. Hafta olarak hesaplayınca, bende aylar uçuyo :)
3 hafta var aramızda betylena... sen ne zaman hissetmeye başladın?
Dün sormuşsun görmedim ben 3 hafta önce 18.haftasında hissetmeye başladımm
21 haftalık olmuşsun ilk ne zaman güzel bir tekme yemiştin bende 20 ye yeni gircem kendimi dikkatli dinleyince bebişimin içerde bişiler yaptığını hissediyorum ama yanlızca ben hissediyorum ve tekemede yemedim meraktan soruyorum ne olur cevap ver
bende tık yok daha :84: gobus yaglandı ya 20de anca hıssederım benBebem içerde oynayınca içim bir tuhaf oluyor
Eşim dün "babacım napıyosun içerde daraldın mı, bunaldın mı dedi," kıpır kıpırdı içerde yafrum
Bebem içerde oynayınca içim bir tuhaf oluyor
Eşim dün "babacım napıyosun içerde daraldın mı, bunaldın mı dedi," kıpır kıpırdı içerde yafrum
17+5 :)
bende tık yok daha :84: gobus yaglandı ya 20de anca hıssederım ben
ben hep hafta soyluyorum soranlara ..ay hesabını ben karıstırıorum
bende tık yok daha :84: gobus yaglandı ya 20de anca hıssederım ben
Yok babası keyfinden oynuyo deseydin, ben işyerinde oturunca pek hareket etmiyo ama istirahat alıp evde kaldığım zamanlar fırfır dönüyo içerde..İlk zamanlar bebiş tekme atıyı ben sıçrıyorum, içerde kayınca gıdıklanıp gülüyorum..Amaşimdi alıştımm
ayyy dayanamıorum ama..arasıra bışıler oluo ama anlamıorum ne oldugunu...sızde cok barız anlasılıyo dıosunuz beklıcesssssherkesin farklı olur, 19.haftadan sonra başlarr seninki de:))sonrada gecenin 4ünde bi gözünü açarsın ki orta kattaki kiracı göbişi tıklatıoo :))
ben de öyle yapayım yaa...velilerim soruyo tık diye kalıyorum,4 müüydü..5 miydi...en iyisi hafta hesabı..40 hafta üzerinden gitmiyo muyuz :)
Gem cim sen nerde yaşıyodun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?