-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlarcım...Öğrendim 2.düzey ultrasonu..İstanbul da aile hekimliğine yeni geçildiği için sevk sistemi yokmuş,dolayısıyla devlet karşılamıyor Ben de özelde yaptırıcam. Bi de tetanoz aşımı yaptırıcam.21. haftada. Öyle işte benden haberler. Ya bu arada biz kaç aylık hamile oluyoruz??. Hafta olarak hesaplayınca, bende aylar uçuyo :)

haftan kac canım

Sıkı tekmemi 19 haftalıkken yedim iyi bir sıçrattı beni, hatta gıdıklanıodum bebiş gezerkenn

Bebem içerde oynayınca içim bir tuhaf oluyor

Eşim dün "babacım napıyosun içerde daraldın mı, bunaldın mı dedi," kıpır kıpırdı içerde yafrum

Yok babası keyfinden oynuyo deseydin, ben işyerinde oturunca pek hareket etmiyo ama istirahat alıp evde kaldığım zamanlar fırfır dönüyo içerde..İlk zamanlar bebiş tekme atıyı ben sıçrıyorum, içerde kayınca gıdıklanıp gülüyorum..Amaşimdi alıştımm

bende tık yok daha :84: gobus yaglandı ya 20de anca hıssederım ben

Yakında başlar canım merak etme, anne tık tık acıktım bennnnn diye tekmelemeye

Ben tekmeyle uyanıyom

ben ballı portakal suyu içince durmuyo içerde, kıpır kıpır, çıkınce anne beni parka götür demezse iyidir libidosu yüksek olacak benim oğlanın

herkesin farklı olur, 19.haftadan sonra başlarr seninki de:))sonrada gecenin 4ünde bi gözünü açarsın ki orta kattaki kiracı göbişi tıklatıoo :))
ayyy dayanamıorum ama..arasıra bışıler oluo ama anlamıorum ne oldugunu...sızde cok barız anlasılıyo dıosunuz beklıcesssss
ben de öyle yapayım yaa...velilerim soruyo tık diye kalıyorum,4 müüydü..5 miydi...en iyisi hafta hesabı..40 hafta üzerinden gitmiyo muyuz :)
Gem cim sen nerde yaşıyodun?

40 hafta evet
bursadayım canım ben ,,,sen??

biz sohbet için neden başka bi kanal kullanmıyoruz? Yani burdan geçmişi okumak ta uzun sürüyo da ben çoğu şeyi kaçırıyorum...Mesela akşamları msn den falan mı muhabbet etsek??? :) ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…