şu açıdan kesin sonucu öğrenmen iyi olabilirdi eğer olumlu bir sonuç çıkarsa dğuma kadar çekeceğin skıntıyı yaşamaman açısından. bir tanıdığım abla down sendromu nedeniyle 9 ayı kendine zehir etti ve sağlıklı bir bebeği doğdu. anne karnındaki stresden değişik şekillerde etkilenmiş bebek minik bir hastalıktan hastaneye yattı ve henüz kırkı çıkmadan kaybettiler bebeği. Allah esirgesin kötü bir örnek verdim ama eğer takmayıp kendine sıkıntı etmiyorsan kararına saygı duyuyorum ama sıkıntı ediyorsan amniyosentezle kesin sonuca ulaşmanda akıllıca olabilir. İnş. sağlıklı bir bebeğin olur aysag.
amin canım ben hep dua etcem olamayacak mevlanın izniyne öyle seyler sizlerde dualarınızı esirgemeyin ne olur
misal senin avatarın
yemek yapma isteğim hiç yok bir mantı suyu koydum hazır dolabımda annemin mantılarından var uyduruvereyim dedim... amann hamilelik beni tembelleştirdi kocam da yapmasa evimi bişeyler götürebilirdi.
amin canım ben hep dua etcem olamayacak mevlanın izniyne öyle seyler sizlerde dualarınızı esirgemeyin ne olur
yemek ısmı vermıoruzzzz hamıle topıgı bu ama
yemek ısmı vermıoruzzzz hamıle topıgı bu ama
amann yediğim haltı gördün mü şimdik?
gordum gormes olurmuyum..napces sımdık??mantı yollucan bana
merhaba kislarnasilsin?
ya ben nefes alamiyorum oturdugum yerde
boguluyorum sanki uzun suredir boyle
merhaba kislarnasilsin?
ya ben nefes alamiyorum oturdugum yerde
boguluyorum sanki uzun suredir boyle
ben hıc gıtmedım saglık ocagına canım ya :44:slm cnmm nasılsın bişey sorucam sağlık ocağında bebeğinin kalp atışını dinledinmi.
ben hıc gıtmedım saglık ocagına canım ya :44:
normal canımm bende de oluyo arada olur artık bundan sonra korkma sen olurmu
hosgeldın seker ..benım murnum akıo bugun yauuu:2:
konsurken nefesım yetmıo benım azcık yuruyunce fılan nefes nefese kalıorum ama oturdugun yerde nıye olurkı :26:
aysag amnıyosentez testı olmamanın sebebı ne ?
karın ağrınız oluyomu arada benim bugün yine arada ağrıdıda.
hamıleyım dıye kayıt yaptırdım da bıda gıtmeım..dr um tetanosu saglık ocagındakılerden yaptırmıo benım....bebegın asılarına artık gıderıscanım bence git ordan hamileliğini takip ediyolar sana kart çıkartıyolar aile hekimine git çok memnun kalırsın,ben bugün çocuklarımı götürdüm hamile olduğumu görünce takip formu çıkarttı,ve 24 mayısa tetanoz aşım varmış gün verdi,zaten oğlumdan sonra 2 tane yaptırmıştım 3 tanem kalmış 5e tamamlicakmışız.
bende karin agrisi olmuyor ama
rahim buyudugu icin kasiklarimda kasilma oluyor
dr normal dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?