hamıleyım dıye kayıt yaptırdım da bıda gıtmeım..dr um tetanosu saglık ocagındakılerden yaptırmıo benım....bebegın asılarına artık gıderıs
evet canım bendede oluyo o kasılmalardan drum banada normal dedi karın ağrısıda normal rahim büyüdükçe olur dedi.
anladımda drun neden sağlık ocağındaki tetanozdan yaptırma dediğini anlamadım.
bu arada kıyafetler topiğimize resim ekledim baksanıza kıslarr
saglık ocagında yapılan tetanos dızanterıymıs ..dr um dızanterıyı onaylamıorus bız dedı eczaneden alıp yapıcalack benımkı
iyi akşamlar hamişler
dr. um aradı kum düşürüyomuş bende diyodum bu ağrılar normal değil aranızda var mı aynı dertten muzdarip olan?
çok ilginç bende yarın sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracaktım napsak bilemedim :26:
iyi akşamlar hamişler
dr. um aradı kum düşürüyomuş bende diyodum bu ağrılar normal değil aranızda var mı aynı dertten muzdarip olan?
bende ağrı yapıyo yaaa :44::44:ben zamanında kum dokmustum ama agrı degıl yanma yapıodu bende cok
yaptırıyım bakalım dr. ne diyecek hiç sormadım böyle bişey :44:sen hersekılde kayıt yaptır..dr ua sorarsın bole bole dedıleer de hatta
dr un yaptırma derse sayet saglık ocagı senı aradıgında ben asımı yaptırmıstım dersın
geçmiş olsun sana da,bi ilaç verdi bakalım ne olacak :26:sanada iyi aksamlar..
Evet bendim yasadim bunu 1,5cuk ay oncesi.
allahim dusmanima yasatmasin cok agir bir durum hele gebeyken
hic cekilmiyor bobreklerimde tas vardi cok sukur allaha dusurdum
dusurdumde ne acilarla ne sancilarla..
gecmis olsun druna...
yok tatlım daha gusl bısı yedım..ben bıde bısıye ozenınce avucumu yalıorum gercekten ozaman sısmesmıs bır yerıncektımı canın :26:
amniyosentezdeki düşük riski canım ondada düsük riski var birde sonuc nagatifde olsa gebeliği sonlanırmamaya karar vermemiz
sanada iyi aksamlar..
Evet bendim yasadim bunu 1,5cuk ay oncesi.
allahim dusmanima yasatmasin cok agir bir durum hele gebeyken
hic cekilmiyor bobreklerimde tas vardi cok sukur allaha dusurdum
dusurdumde ne acilarla ne sancilarla..
gecmis olsun druna...
cigtanem merhaba
hatırlıorsan hep sana cınsıyetını sordum cunku senın su foton benımkıyle okadar aynıkı...benımkı kızmıs belkı senınkıde kızdır bılgıne:)
hayırlı olsun cimcimenseninki ne çabuk belli olmuş bide kısslar göstermez diyolar,bize erkek dedi ama hala emin değildi dr.lar
ay ben cok benzetmıstım ya senınkını daha ne zamandan o yuzden soruyordum..
hemenceık gosterdı teysesı kızım yuzde doksan gıbı bır oran verdı ama umarım degızmez:)
oğluşum alınmasın ama bende kız istiyomuşum dr. lar erkek deyinceye kadar farkında değilmişim,inş. allah gönlüne göre verir sağlıcakla alırız bebişleri kucaklarımıza
amin canım aminnn en onemlısı o gerısı boşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?