ben yapıpta yemeyenlerdenım ama gusel yaparım![]()
Ben pek güzel yemek yapamıyorum
Yaşamak için yiyen gruptanım ben de, az yerim.. Tabi hamilelikte bu sık ve az oldu :87:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapıpta yemeyenlerdenım ama gusel yaparım![]()
kızlaar bnide acıktırdınız wallaa yememek için yatiimde uyuiim barii hadi ii geceler hoş sohbetler sizee![]()
bak koydu ölem çok gzl modeller saol özlemcim
bnce sarı beyaz pek hoş olmaz ama uçuk yeşille beyaz çok tatlı olabilirr bn beyaz örüyorum sade
Ben pek güzel yemek yapamıyorumBirinden tarif alıyorum birebir aynısını yapıyorum ama benimki olmuyor
Kesinlikle yetenek işi ve elden ele fark gösterdiğine inanıyorum. Başa açıklaması yok bu durumun..
Yaşamak için yiyen gruptanım ben de, az yerim.. Tabi hamilelikte bu sık ve az oldu :87:
rıca ederım canım elımemı yapısacaktı..
beyaz yapıosan bence kudelalarını pembıs yappp
bu arada yedım geldım emegı ve katkısı gecen herkese tesekkurlerımı sunuorum
115 kılo olcam
oooolmassın kı sen ...yedıın kuş kadar seydır emınım
tabı canım ıkı dılım kepeklı tost ekmegının arasına saydıklarımı koydum ıkı yudumda mıdeye ındırdım
daha yermıydım evet ama yemedım..maksat guruldayan karnım sussun beynım kansın..
sıhırlı kelımeyı soylemıorusssssssşşşşşşşşş![]()
oluyordur sana ole gelıodur ..ama el cok farkedıooo benımkılerde annemınkılere benzemıo bı turlu:78:
[ı]kadınlar gunumuz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn [/ı]
:87::87::87::87::87:
Nice güzel kadınlar gününeeeOhh ohh en kötü günümüz böyle olsun
Bebişimin ilk kadınlar gününü sen kutladın gem teyzesiii :86::86:
tesekkur ederıs efendımm cok ıncesınız arzular selaleee
Bizim uykumuz geldi :85:
İyi geceler fıstıklar, rüyanızda bebişlerinizi görün![]()
ban yatıorum hatun kısıler kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..mutlu ruyalar sımdıden:79::79::79: