-----2010 KASIM hamişleri----

japonyada neler olmuş

bi nefeslik canımız var... her anımız kıymetli...
çok üzüldüm...
odeprem Türkiyede olsa taş taş üstünde kalmazdı

Marmara depreminden 35 kat büyükmüş depremin gücü
Tsunami olmasaymış pek kayıp olmazmış.. Depreme hazırlık, deprem bilinci işte..
Çok üzücü

purcum bende çok heyecanlıyım,güzel haberlerle döneriz inşallah

nazcım,aklımda 3 hafta diye kalmış. ikiz olunca daha sık gitmek gerekiyor ne güzel benimde başlarda 15 günde birdi, artık ayda bire düştü bu ilk 1. ayımızdı çok özledim bu yüzden dayanamayıp geçen hafta başka bi doktora gittim renkli ultrason da istiyorduk bahane oldu ama bundan sonra randevu günlerini beklerim :97:

japonyadaki tsunami görüntülerini izledim,Allah yardımcıları olsun önüne ne geldiyse sürüklüyor çok kötü kıyamet gibi

kızlaaar bgn bnm içim sıkılıyo yaaa çokkk sıkıldım nedense :26::26:

haberlerden felandır iyi bişey duymadıkya ondandır. şöyle veletler sana bir tekme atsalar bütün sıkıntın geçer ama hava burda güzel izmir nasıl çıksana canım dışarı ah ben şimdi izmirde olaydım ahhh kordonu alt üst ederdim. yada inciraltına gidip sahile karşı sahlep içerdim hamile olmasaydım nargile
sen neresindesindesin izmirin ay ben çok özledim yaaaaaaaaaa izmiriiiiiiii kıymetini bilin fısık gibi memleket

kız gnl ben sana ne sordum hiç görmedin mi............
usgn kaç dakika sürmüştü bende cuma günü gidicemde ona göre izin alacam işten çalışınca böyle malesef utana sıkıla izin al birde üstüne niye bu kadar sık gidiyorsun doktora diye laflar işitmekler.........

kızlar testler için iyi düşünün iyi olsun kötü şeyler getirmeyin akıllarınıza iyi sonuçlar çıkacak inş.....

bn bucadayım cnm şimdi bi duş aldım biraz okucam snr brz çıkarım dışarı forbese
izmiri biliyosun cnm kmin war burda:)
al benden de o kadar naz hayırlara vesile olsun sıkıntılarımız :93: sabah yne biraz kanamam oldu :93:
hadi yaa sende oku brz cnm açılırıs blkiii

görmedim canım kızma :18::18:
15-20 dk. felan
bu arada ayda 1 gün kanuni izniniz var doktora gitmek için canım ben her ay gidiyorum işim öğlen bitiyor ama işe gitmiyorum dinleniyorum yarım günde

Yok bucada çekilmedi o, birazı urlada birazı göztepe konak arası sahilde falan..

gobuscum inş güzel haberlerle döneriz

görmedim canım kızma :18::18:
15-20 dk. felan
bu arada ayda 1 gün kanuni izniniz var doktora gitmek için canım ben her ay gidiyorum işim öğlen bitiyor ama işe gitmiyorum dinleniyorum yarım günde

öyle bir hakkım olsa bile burdakiler bilmez anlamaz burda işler öyle yürümüyor malesef düşün yıllık izin bilem yoktur burda ahh ahhh bayramları tatile çeviririm hep ama bu yaz son inş....doğum sonrasında allahım güzel bi iş nasip eder bana inş doğumda ikinci duam bu olacak..........

kavak yellerinin takipçisi olarak ve İzmir'li olarak buca da çekilen bi sahne hatırlamıyorum. genel olarak güzel yalı,alsancak,koank civarı çekildi sahneler onun dışında seferihisar ve urla

herkeste bir sıkkınlık bugün en iisi ben dert anlatan olmayayım biz halen kar kışla uğraşıyoruz... bugün bebişlerimize cuma duası edelim test sonuçları da hep iyi çıksın inş.:87: ben elimdeki yeleği bitirsem de yarın gidip yeni iplerimle gemin battaniyeden başlayacağım... bu işlerde olmasa neyle oyalancağım bilmem.

Canım inş güzel bir iş bulursun bundan sonra, anlattığına hakkaten çekilmez insanlar

bana herşey yakışır da kadın öyle güzel ayakkabılar deniyor ki topukluları giyip dışarı atılasım geldi.

Yok bucada çekilmedi o, birazı urlada birazı göztepe konak arası sahilde falan..

gobuscum inş güzel haberlerle döneriz

inşallah canım

turkuaz,Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. sanki keyfinden izin alıyorsun,anlayışsız insanlar
çok şükür benim patronum izin konusunda bana hiç zorluk çektirmedi bugüne kadar sağolsun.
inşallah doğumdan sonra gönlüne göre rahat edebileceğin bir iş bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…