japonyada neler olmuş
bi nefeslik canımız var... her anımız kıymetli...
çok üzüldüm...
odeprem Türkiyede olsa taş taş üstünde kalmazdı
evet sadece kan veriliyor. doktorum c.tesi ultrason ölçümü yapacak,pazartesi de hastanede kan vericem. seninde iyi geçer inşallah
kızlaaar bgn bnm içim sıkılıyo yaaa çokkk sıkıldım nedense :26::26:
kızlaaar bgn bnm içim sıkılıyo yaaa çokkk sıkıldım nedense :26::26:
bn bucadayım cnm şimdi bi duş aldım biraz okucam snr brz çıkarım dışarı forbesehaberlerden felandır iyi bişey duymadıkya ondandır. şöyle veletler sana bir tekme atsalar bütün sıkıntın geçer ama hava burda güzel izmir nasıl çıksana canım dışarı ah ben şimdi izmirde olaydım ahhh kordonu alt üst ederdim. yada inciraltına gidip sahile karşı sahlep içerdim hamile olmasaydım nargile
sen neresindesindesin izmirin ay ben çok özledim yaaaaaaaaaa izmiriiiiiiii kıymetini bilin fısık gibi memleket
hadi yaaal benden de o kadar naz hayırlara vesile olsun sıkıntılarımız :93: sabah yne biraz kanamam oldu :93:
kız gnl ben sana ne sordum hiç görmedin mi............
usgn kaç dakika sürmüştü bende cuma günü gidicemde ona göre izin alacam işten çalışınca böyle malesef utana sıkıla izin al birde üstüne niye bu kadar sık gidiyorsun doktora diye laflar işitmekler.........
kızlar testler için iyi düşünün iyi olsun kötü şeyler getirmeyin akıllarınıza iyi sonuçlar çıkacak inş.....
bn bucadayım cnm şimdi bi duş aldım biraz okucam snr brz çıkarım dışarı forbese
izmiri biliyosun cnm kmin war burda:)
hadi yaasende oku brz cnm açılırıs blkiii
bn bucadayım cnm şimdi bi duş aldım biraz okucam snr brz çıkarım dışarı forbese
ünivden oda arkadaşım var narlıdere de 3 kere gittim onun yanına bekarken bide en son geçen yaz tatili dönüşünde uğramıştık günü birlik ama merkezde felan dolaştık öyle tatil beldesi ilçelerini bilmem ama bucada güzel bir yer galiba kavak yellerinden biliyos
izmir çok gzl gerçekten bn çok sewiyorum ist da gördüm ankarayıda ama izmire değişmembn bucadayım cnm şimdi bi duş aldım biraz okucam snr brz çıkarım dışarı forbese
ünivden oda arkadaşım var narlıdere de 3 kere gittim onun yanına bekarken bide en son geçen yaz tatili dönüşünde uğramıştık günü birlik ama merkezde felan dolaştık öyle tatil beldesi ilçelerini bilmem ama bucada güzel bir yer galiba kavak yellerinden biliyos
bucada gzl biyer büyük
aa kawak yelleri burdamı çekilmiş bilmiyoduum
görmedim canım kızma :18::18:
15-20 dk. felan
bu arada ayda 1 gün kanuni izniniz var doktora gitmek için canım ben her ay gidiyorum işim öğlen bitiyor ama işe gitmiyorum dinleniyorum yarım günde
Canım inş güzel bir iş bulursun bundan sonra, anlattığına hakkaten çekilmez insanlaröyle bir hakkım olsa bile burdakiler bilmez anlamaz burda işler öyle yürümüyor malesef düşün yıllık izin bilem yoktur burda ahh ahhh bayramları tatile çeviririm hep ama bu yaz son inş....doğum sonrasında allahım güzel bi iş nasip eder bana inş doğumda ikinci duam bu olacak..........
Yok bucada çekilmedi o, birazı urlada birazı göztepe konak arası sahilde falan..
gobuscum inş güzel haberlerle döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?