-----2010 KASIM hamişleri----

Canım ben yatıyorum, iyi geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşürüz gezip tozmazsan
:86::86:

ılk cocukları kız 6 yasında o...ıkısınıde yasamış deneyımlı bır anne..cok ıyı oluo gercekten..
ben kucuk bebek kucagıma almamıstım hıc korkudan..bugn alısıyım dıye kaldır yatır gazını cıkart sozluye kalkmıs gıbı hıssettım kendımı..

ama dıdımkı sonunda ben bu ısı becerebılcem sanırım

shov tv cok komık bısı ıslemıyosan

beni de doktor radyolojiye yolladı obsesifik mi öyle birşey geçiyor usg nin adı tamda bilmiyorum haftaya cuma gidicem inş....ne kadar sürüyor bu usg canım uzun sürüyor mu en son girdiğimde 6 haftalıktım....

arkadaşlar bişey soracam benim bugün elevit vitamin hapım bitti ayın 15 inde kontrol var o güne kadar almasam bişey olurmu yoksa eczaneden alayımmı

(sağlık ocağınada yazdırılabiliyormu acaba) :26:

bana da sağlık ocağından yazmışlardı doktora sordum mu içeyim mi diye iççç dedi pek gönülsüzce hap vermeyi sevmeyen bi doktor....bu hafta kan sonuçlarımın düşük oldugunu görünce kan ilacı yazdı eleviti bırak içme dedi ki ben uzun zamandır içmiyordum....

sağlık ocağından yazıyorlar yani....

ay vala bn verdiği günden beri içmiyorum :26: 1 ay oldu

al benden de o kadar.... kilo aldım diye bıraktım........

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
az önce tish-o diye bir internet sitesi var kendi tişörtünü kendin yapıyorsun ve adresine gönderiyorlar
birtane hamile tişörtü sipariş ettim ortasında bebek elinde tesbih bakalım nasıl gelecek beğenirsem haber veririm ve diğer siparişlerimide veririm ordanbu arada maliyeti 31 tl oldu

günaydın kızlar hayırlı cumalaar bir haftanın daha sonuna gldii:)
gönül ne gzl bi siteymiş yaa ne zmn gelir acaba bzede hbr weririsin

gnl,iyi günlerde giy

1 ay aradan sonra benimde yarın doktor kontrolüm var, 3lü test için doktorum detaylı ölçüm yapıcak.Herşey ylolunda gider inşallah.Özledim kızımı
P.tesi de kan veririrm sanırım.

benimde salı günü kontrolüm var üçlü testte yapılacak sadece kan alıyorlar öyle değilmi

günaydın annelerrrr!!!

herkese hayırlı cumalar!!! kontrolu olanlar işallah iyi haberlerle gelirler...

japonyada neler olmuş

bi nefeslik canımız var... her anımız kıymetli...
çok üzüldüm...
odeprem Türkiyede olsa taş taş üstünde kalmazdı

benimde salı günü kontrolüm var üçlü testte yapılacak sadece kan alıyorlar öyle değilmi

evet sadece kan veriliyor. doktorum c.tesi ultrason ölçümü yapacak,pazartesi de hastanede kan vericem. seninde iyi geçer inşallah

günaydın annelerrrr!!!

herkese hayırlı cumalar!!! kontrolu olanlar işallah iyi haberlerle gelirler...

teşekkürler keramos amin inşallah

bnmde salı günü kontrolüm waar

ewet sadece kan alıyolar cnmm
göbüscüm hayırlı hbrlerini bkliyos cnmm

nazcım tşk ederim cnm inşallah. senin de kontrolüne az kalmış,sen 3 haftada 1 mi gidiyorsun

Günaydııınn

Ben de hiç kucağıma almadım küçük bebek :18:
Napcam bilmiyorum :18:

Çok iyi olmuş senin için hem değişiklik hem az buçuk bişeler öğrenmişsindir..
Sen sık sık uğra onlara
Benimde yarın kontrolum var
Çok heyecanlıyım

günaydın kızlar hayırlı cumalaar bir haftanın daha sonuna gldii:)
gönül ne gzl bi siteymiş yaa ne zmn gelir acaba bzede hbr weririsin
3 iş günü dediler çarşamba yada perşembe gelecek haber veririm gelince beğenip beğenmediğimi yazarım fotosunu koyarım bende internette takılırken buldum bayada ünlü bir siteymiş benim haberim yokmuş
japonyada neler olmuş

bi nefeslik canımız var... her anımız kıymetli...
çok üzüldüm...
odeprem Türkiyede olsa taş taş üstünde kalmazdı

adamları deprem değil tusunami vurdu binalarda deperemden sonra bişey yok anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…