-----2010 KASIM hamişleri----

Bende bayıldım o ayakkabılara

ayy ewet elbserde harikaaaa

valla esra erol hamileyim falan demiyor kadının her gün ayağında platform topuklar! ben rahat giyemezdim önce bile şimdi hayatta giyemem. ama modeller de renkler de birbirinden güzeldi ya ayakkabı tutkunuyumdur bir de ben rüyamda görürüm bugün o ayakkabıları.

Yürüdükleri stüdyo zemini bana çok kaygan geliyor..
Büyük cesaret valla, ben de rahat edemezdim..

Yürüdükleri stüdyo zemini bana çok kaygan geliyor..
Büyük cesaret valla, ben de rahat edemezdim..

ben mezuniyetimde almıştım ilk kez p platform topuğu oda stadda oldu yerler çim, topuklar çime girdi geri çıktı öldüm resmen... sonra o ayakkabıyı bir daha hiç giyemeyeceğimi düşünmüştüm ama öyle kaygan degibi görünen düz zeminlerde daha rahat giyiliyor. sonra hep aldım platform bir de ben platform giyince eşimle aynı boyda oluyorum çok hoşuma gidiyor

Ben ilk bir arkadaşımın düğününde giymiştim platform zemin çok kaygandı sanki, korkmuştum düşcem diye
Hatta o düğünde başka bir platform giyen kadın düştüydü

Son düzenleme:

ne güzel giyebiliyorsunuz bende çok severim ama boy uzun olunca birde topukluyu giydim mi yaratık gibi bakıyorlar bana......

Ben ilk bir arkadaşımın düğününde giymiştim platform zemin çok kaygandı sanki, korkmuştum düşcem diye
Hatta o düğünde başka bir platform giyen kadın düştüydü

ben dğünümde bile giydim be o kadar da tepindim oynadım 10 dk bile oturmadım hiç bişi olmadı! kadıncağıza yazık olmuş valla duruşları çok güzel o tabanın yüksekliği falan hoşuma gidiyor benim valla. kısa boylu olsam günlük yaşamda da giyermişim herhalde bir de kısa etek falan giyildiğin kendimde değil ama başkalarında farkediyorum bacakları çok düzgün gösteriyor.

ne güzel giyebiliyorsunuz bende çok severim ama boy uzun olunca birde topukluyu giydim mi yaratık gibi bakıyorlar bana......
Bit kadar boy olmasının tek avantajı bu galiba canım
Maşşalah Tebrik ettim başarı valla
Kesinlikle müthiş duruyor ve süper değiştiriyor fiziği..
Zemin o zaman çok etkili demek ki bizim gittiğimiz düğündekinde o kadar tepinmek zordu ki ben topukluya alışkın olmama rağmen zorlandım. Kendi nikahımda kısa topuk giydim rahattı..

Ahh o ayakkabııı :85:

benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:

cumanız hayırlı olsun kızlar

su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:

aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap

bende isteyim bakayım şu kitaptan ücretsizdi hemde galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…