-----2010 KASIM hamişleri----

arkadaşlar ya sizin çin takvimi tuttu mu? dediğiniz gibi istisna durumlar var.çok umutlanmamak lazım..kime çin takvimi baktıysam tuttu inanın.ilk uymayan benim.

benim amcamin ogluna gelinimiz daha 2 bucuk aylikken bu cocuk ozurlu olabilir bobreklerinden birini dogar dogmaz alcaz dediler kizin butun hamileligi berbat gecti cok uzgunduler hatta bobrek icin basvuru bile yaptilar bebek bi dogdu hic birseyi yok civi gibi noldu simdi yani

Aslında çok kurcalamamak lazım galiba. yazık bayana neler cekmiş doğurana kadar. neyseki allah gülmüş yüzüne

Allah bağlasın oğlunu, umarım iki cinstende çocuğun olur. insan her ikisininde tadına bakmak istiyor.

Alla Alla orda diğer testleri yapmıyorlar mı :44:

arkadaşlar ya sizin çin takvimi tuttu mu? dediğiniz gibi istisna durumlar var.çok umutlanmamak lazım..kime çin takvimi baktıysam tuttu inanın.ilk uymayan benim.

Benim Çin takvimi de Rus takvimi de tuttu cnm..

Yasık yaaaaaa

Allah bağlasın oğlunu, umarım iki cinstende çocuğun olur. insan her ikisininde tadına bakmak istiyor.

Evet cnm haklısın, Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir.... Amin...

benim esimde suan iiste yoksa izletmez ama dayanamiyom izleyesim geliyo bebisime eziyyet ediyorum sanirim degistiriyim en iisi

kızlar merhaba;
benim oğlum 8 marttan beri tekmelio harika bişeymiş..
morgüller lierac ı nerden aldın ve ne kadar ??
karnım kocaman oldıu artık süreyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…