BeRem Hobi & Tasarım'ın Fotoğrafları - 32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor...BAYILIRIM BOYLE MUCIT FIKIRLERE .... | Facebook
bi annenın cektıgı fotograflar..kızını degısık sekıllere sokup kıyafetlerle fılan..anlatamadım
bayaaa oldu bırı sormustu bunu buldum sonunda...face yoksa kadının adı ADELE ENERSEN aratabılırsınız..
keramos arıyodu sanırım:26:
dr.beni üstten ölçüyo doğru mu acaba siirtdeyim ben pek alttan bakmıyorlar burda daha önce bi kaybım var ama o rahim yetmezliği diildi kızamıkçıktan dolayı 13. haftadA kürtaj olmuştum ben yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince sen normal hayata devammı
canlarım bildiğiniz üzere kıyafet alışverişini bitirdim
şimdi araba koltuğunuda 0.+ değil de 9ay olandan alıcam. diğeri çok küçük geldi gözüme... bide kemikleri gelişmemiş bebekim iki büklüm olcak içinde. battaniye ile hiç sığmayacak...
beşikide aldım. eklemiştim:
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
turkuazını aldım. sizlerden biri kışın soğuk geçiriyor demişti. bizim ev kaloriferli sıcak oluyor cok şükür. ama tayinciyiz mobilya alıp nereye koycam. zaten tasınınca mahvoluyor esyalar...
bebe komidinleride küçük diye kendi yatak oda takımımın şifonyerinden alcam bi tane daha...
ev tipi ana kucağı ve port bebe alıcam
biberon ve emzik bakıcam.
ayrıca bence imkanınız varsa mobilyayı siz yaptırım yada o olmuyorsa yatak takımını siz diktirin.
markalara gereksiz para veriyorsunuz.
benim annem kumaş alıp kendi dikiyor 80 tllik takım 20 tl bile tutmuyor...
bölece başka seylere daha cok para kalıyor
canlarım bildiğiniz üzere kıyafet alışverişini bitirdim
şimdi araba koltuğunuda 0.+ değil de 9ay olandan alıcam. diğeri çok küçük geldi gözüme... bide kemikleri gelişmemiş bebekim iki büklüm olcak içinde. battaniye ile hiç sığmayacak...
beşikide aldım. eklemiştim:
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
turkuazını aldım. sizlerden biri kışın soğuk geçiriyor demişti. bizim ev kaloriferli sıcak oluyor cok şükür. ama tayinciyiz mobilya alıp nereye koycam. zaten tasınınca mahvoluyor esyalar...
bebe komidinleride küçük diye kendi yatak oda takımımın şifonyerinden alcam bi tane daha...
ev tipi ana kucağı ve port bebe alıcam
biberon ve emzik bakıcam.
ayrıca bence imkanınız varsa mobilyayı siz yaptırım yada o olmuyorsa yatak takımını siz diktirin.
markalara gereksiz para veriyorsunuz.
benim annem kumaş alıp kendi dikiyor 80 tllik takım 20 tl bile tutmuyor...
bölece başka seylere daha cok para kalıyor
günaydııııııııııııııııııııııınnnn :) bnde dün kuzumu gördüm doktor bu defada kız heralde dedi%90 erkek demişti oysaki neyse perşembe tekrar gidicez 3'lü testi de yapıcak bakalım inşallah sonuçlar umut verici olur kuzucuk çok komikti bu arada ip aldımbirazdan bende geleneksel haline gelen battaniyeden başlıcam
günaydınnnnn
ben söylemiştim soğuk oluyo park yataklar diye ark. evi de kaloriferliydi ama gösterdi baya yatağın içine üflüyodu soğuk kapı falan açılınca anlamadım... Benimde başka çarem yok takım alamam bi doğumdan önce taşınacam bide 6 ay sonra ikikere taşınacam büyük ihtimalle o yüzden mobilyaya yazık olur
inş. çok güzel çıkacak sonuçların Allahın izniyle...
bugünde kimse yok herkes gezmede herhalde
baş ağrısını geçirecek bir haber bende benimkini bir göndersem geri gel bir kaç saate mi desem
gözün aydın gem!
babaylan ne alakası var dio vallailahi gem sen çok yaşa güldürdün bni, ben gidince napcan da dio ya
sen gıdınce mılletı cagırcam party yapcam de :118::118::118::118:
kısım gıder bıde ana ınat gelmesse :18:bosver gıtmesın ..sen kalk bı dus al ıyı gelır
soğuk suyla yüzümü yıkayıp duruyorum oda biraz ferahlatıyor gibi... yok gitmez gem gitmez.. haca soğuk burda zaten, sigara içmeye balkona çıkıyor donup geliyor çıkar mı hiç dışarı? :86: haberlerde ankarayı gösterio güneşliymiş 3 saatlik mesafedeyiz ankarada donuyoruz...
burası yarın 20 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?