kız bu agrılar olcakmıs hep..dopktorda bısı yok hersey ıyı dedı benmı buyuttum korktum yoksa kasındımmı derler ya herseyde bır hayır vardır dıe..baktı hersey yolunda dedı haydı..adam buldumcuk oldu benım..bugunde ayıptır solemesı akıntım fazla bıraz dedım hemen arıyorum dıor.hayır dedım doktor mıcıyla gulcek artık yanı adam yolunu degıstırcekamanın
delı edıyo bu drlar durduk yere
agrı nedenmıs :26:
enısteye hurmetler
dogru soze ne denır kuzum
bak dun dısardaydım hep yegenımın gonlunu egledım gece nası uyumusum bılmıorum :93:
günaydın anneler...
gece tepsiler konusulmuş... mideye inmiş yemekler...
acıktırdınız bizi...
kvaltı time!!!
günydınnn herkeşlere ... Keramos sen gittin güneş açtıankarada ki hava çıkıp koşmaya değer arkadaşlar
bu arada bende dün battaniye başladım da biten varsa resmini ekleyebilirmi merak ediyorum nasıl olcak bitince
hiç sorma yaaa!!! annemde aynı şeyi söyledi... gezemedim bu sefer
kojamın işine geldi... alışveriş frenlenmiş oldu
napalım bunada sükür... 6aylık kıyafet ihtiyacı ve beşiki var artık bebemin...
eşim yatcak yeri var başka seye ihtiyac yok diyo zaten
burda hava güzel... yürüyüşler başlamalı artık!!!
günaydın kızlar nazcım geçmiş olsun benimde ağrıyor ara ara uyutmayacak kadar değilkızlaaar çok kötü bi gece geçiriyom wallaa belim ağrıyoo uyuyamadım hiiç 4den beride ayaktayım
ufffff ama anannemiz neler almış nelerr görseniz bayılırsınız tam bir çanta szede göstericem hyırlısıyla makinamız bi gelseee
süperrr ellerine sağlık iyi günlerde giysin inş. bebişin
çok cici olmuş ellerine sağlık sağlıcakla giyer inş bebişin
Hayırlı sabahlar bu arada herkese hanımlar
Yarın bebişle buluşmam var çok heycanlıyııım
güzel haberlerle gelirsin inş.
ayy ellerine sağlık çok cici olmuş, güle güle kullanınmarifet işte şekerim
günaydın kızlar....
sabah sabah postu deldirdik ilk tetanoz aşımızı bu sabah oldum....kolum ağrıyor ama katlanacaz....
oğluşumun kalp atışınıda dinledik çok güzel dedi hemşire ablamız....
dün akşam oğluşum karnımda horon tepti resmen acayip tekmeledi ama ardı gelmedi uyudu sanırım....
ayşegülçin içini ferah tut canım inş herşey güzel çıkacaktır....
nazcım geçmiş olsun yaa inş geçer belinin ağrısı ee sende 2 tane var kolay olmayacak.....
keramos süeterin çok hoş olmuş maşallah becerikli anne seni.....
günaydın hanımla. birileri battaniye örenleri mi çağırmış henüz benimki battaniye olmak için 40 fırın ekmek yemeli ama olsun ben de örüyorum başladım ya netice de.
benim de yarın doktor görüşmem. çarşamba da tetonoz vurulayım diyorum. tırsıyorum beniğneden hep korkarım zaten
günaydın hanımla. birileri battaniye örenleri mi çağırmış henüz benimki battaniye olmak için 40 fırın ekmek yemeli ama olsun ben de örüyorum başladım ya netice de.
benim de yarın doktor görüşmem. çarşamba da tetonoz vurulayım diyorum. tırsıyorum beniğneden hep korkarım zaten
canım iğnenin acısı hiç ama ilaç ağırtıyor şuan kolumu hareket ettirirken ağrıyor ee ne yapalım katlanacaz....2. side bir ay sonraymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?