-----2010 KASIM hamişleri----

çabuk örülüyo bnm 2. yumağım bayağı büyüdü siz daha önce başladınız bitirin artık resm görmk istiorum

iğne falan olamammmmm yağlı iğnelern acısu btmedi daha

yok ben daha dün başladım aysegulcin... önce başlayanlar naz ile gemdi... başka da öreni bilmiyorum ben daha 10 sıra falan ördüm.

yok ben daha dün başladım aysegulcin... önce başlayanlar naz ile gemdi... başka da öreni bilmiyorum ben daha 10 sıra falan ördüm.

hımmmm o zaman ikimiz aynı bitircez sennde rengi samani demi bende samani aldım ... 30. sırayı gidiyorum aslında 60 ama çift taraflı falan güzel oluyo

hımmmm o zaman ikimiz aynı bitircez sennde rengi samani demi bende samani aldım ... 30. sırayı gidiyorum aslında 60 ama çift taraflı falan güzel oluyo

samani mi? ben pek değşik renk isimleri bilmem. sarı ama biraz daha koyu sarı samani mi deniyor bilmiyorum? ben 85 ilmekle başladım sen kaçla başladın.

samani mi? ben pek değşik renk isimleri bilmem. sarı ama biraz daha koyu sarı samani mi deniyor bilmiyorum? ben 85 ilmekle başladım sen kaçla başladın.

hımmm yok daha açık sarı olan 80 ilmek başladım bende 35 cm şişle örüyorum battaniye şişi değil oda biraz zorladı ağırlaşıyo ya git gide ... yalnız bi hata yapıp 3 yumak aldım ipçide çok uzakta

geminki o renkmiş aysegulcin... bizde de o rengin devamı yoktu ben 5 yumak aldım valla bitene kadar örerim uçlarına da püskül yaparım diyorum bakalım o günleri görebilecekmiyim.

geminki o renkmiş aysegulcin... bizde de o rengin devamı yoktu ben 5 yumak aldım valla bitene kadar örerim uçlarına da püskül yaparım diyorum bakalım o günleri görebilecekmiyim.

Allah sağlıkla , huzurla ,imanla o günleri görmeyi nasip etsin inşallah bu arada kenarlarına piskül olmasın bence ... zaten kenarları düzgün gidiyor ! bide takılır bi yerlere die düşündüm

Allah sağlıkla , huzurla ,imanla o günleri görmeyi nasip etsin inşallah bu arada kenarlarına piskül olmasın bence ... zaten kenarları düzgün gidiyor ! bide takılır bi yerlere die düşündüm

ip aynısı ise hani kutusunda püsküllü battaniye örmüşler ya yani benimki öyle hoşuma gitti... ama anneme gösteririm yap derse yaparım bakalım... bebek mi takılır diyorsun sen küfreder artık bana adam gibi örmemiş başıma bela etti die

yani bide kucağındayken de bi yerlere takılır başa bela pembe bişi var bnmkinin üstünde püsküllü sevmedim ben hele bizimkiler küçük ya hiç olmaz sanki

yani bide kucağındayken de bi yerlere takılır başa bela pembe bişi var bnmkinin üstünde püsküllü sevmedim ben hele bizimkiler küçük ya hiç olmaz sanki

ben çok küçük olsun istemiyordum aslında söküp büyütesim var ama gözüm yemiyor valla... aman ben de kendime iş arıyorum.

doğacak olan el kadar minnak bi süre kullanır başka rengni örersin büyüğünde

bana hiç minik olmayacakmış geliyor. ya nedense aldığım eşyalar kıyafetler falan pek küçük geliyor. benimki iri olur diyorum ne kadar iri olabilir ki... iri dutlusu da çok güzel oluyormuş hatta daha güzel oluyormuş gem söyledi. belki büyüğünü de iri dutlu örerim. örgü örgü yedim kafayı.

hahaha valla pekte erken ama bende sze özendm :)

başak olacak ne güzel ya? kız çocuğu olursa çok titiz bir kızın olacak aysegulcin... e ne oldu şmdi seninki kızmıymış sen beni korkuttun benimkine de kız derse diye?

evet evet bnde başağım valla bzde anlamadık bi kız bi erkek şaştık perşembe bida gtcez bakalım bu defa ne dicek sennki daha büyük görmemişlerdi gördüler die hatırlıyorum

evet evet bnde başağım valla bzde anlamadık bi kız bi erkek şaştık perşembe bida gtcez bakalım bu defa ne dicek sennki daha büyük görmemişlerdi gördüler die hatırlıyorum

15 küsür haftadaydım yani 16. haftadaydım doktor dediğinde işin garibi ben d bir pipicik gördüm ama gene de yanlış gördüm başka bişidi ihtimalleri ile düşünüp duruyorum. e bir sürü de şey aldık mavi mavi. hele bu cumartesi abarttık gittik neler neler aldık. artık mavi mavi giyecek ne doğarsa ben de başağım kocam akrep, oğlum da aslan oluyor... iki lider vasfın arasında bir zavallı olacğaım sanırım.

hahah hayırlısı artık maviş koyarız adlarını ooo sizin ev 3'lü koalisyon olacak BAşaklar her zaman yenerrr

ben bi tepsi alıyım karnım kazınıyo

ben bir tepsi alayım derken? tepsi ne?

valla ben zırlağımdır aysegulcin başağım falan ama hiç bir zaman galip değilim zora geliyim ağlamak çözümüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…