ooo güzel haberler var maşallahbugün de ben gideceğim doktora. eşimin gelmesini bekliyorum. sabırsızlanıyorum da bir an önce gelsin de gidelim die sabaha kadar 50 tane rüya gördüm... hep hastanede hep doktordaydık!
ooo güzel haberler var maşallahbugün de ben gideceğim doktora. eşimin gelmesini bekliyorum. sabırsızlanıyorum da bir an önce gelsin de gidelim die sabaha kadar 50 tane rüya gördüm... hep hastanede hep doktordaydık!
Allah hayırlı haberlerle,yüzünüzde gülücüklerle ayrılmayı nasip etsin muayeneden
rüyanıda hayırlara çıkarsın , bende hemen hergün garip rüyalar görüyorum bilinçaltı, hergün bebeğimizle yatıpk kalkıyoruz sonra rüyalarımız sapıtıyor sanırım
ailemize yeni bir birey daha katıldı az önce . kuzenimin eşi doğum yaptı bebeğin ağlama sesini duydum,bende ağlamaya başladım. Rabbim zamanı geldiğinde bizlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
inş... babamız gelebilirse... yalnız gideyim dedim geçen sefer gelemediği için görmek istiyormuş. e adam haklı mecburen bekliyorum ama bu gidişle randevu saatim geçecek
ailemize yeni bir birey daha katıldı az önce . kuzenimin eşi doğum yaptı bebeğin ağlama sesini duydum,bende ağlamaya başladım. Rabbim zamanı geldiğinde bizlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
ay benim en çok sevdiğim rüya türü.sen rüya diyince farkeetim.
bende gece rüya gördüm
oğlusum kucakımdaydı minnacıktı. aynadan bebeme bakıyordum. yumşacık cildi vardı yüzünü yanağıma dayıyordum...
ayyy oğlusumu 3.kez rüyamda görüyorum...
çok güzel ya okurken bn bile bir hoş oldum. hayırlı bir evlat olur inş.ailemize yeni bir birey daha katıldı az önce . kuzenimin eşi doğum yaptı bebeğin ağlama sesini duydum,bende ağlamaya başladım. Rabbim zamanı geldiğinde bizlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
sağol canım... ooo bu rüyalar artyor... banane bende görcem oğlumu...hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım bu arada herkese günaydın
bizde dün sağlık ocağına gittik ordada bebişimin kalp atışlarına baktı hemşire tetanoz aşısı yaptı 1 ay sonra tekrar yapılacakmış ama kolum ağrıyor yaa offf
bide dün gece rüyamda oğluşumu gördüm çok güzel bir bebekti babasının kucağında gülücükler atıyordu sonra ben uzanıyorum ona doğru oğlum gel anneye emzirsin seni diyorum alıyorum kucağıma çok güzeldi yaaa
inş. o günlerde gelecek hayırlısıyla.
Günaydıınn
Hayırlı haberlerle gel inş.
Bakalım yanılmış mı yanılmamış mı
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım bu arada herkese günaydın
bizde dün sağlık ocağına gittik ordada bebişimin kalp atışlarına baktı hemşire tetanoz aşısı yaptı 1 ay sonra tekrar yapılacakmış ama kolum ağrıyor yaa offf
bide dün gece rüyamda oğluşumu gördüm çok güzel bir bebekti babasının kucağında gülücükler atıyordu sonra ben uzanıyorum ona doğru oğlum gel anneye emzirsin seni diyorum alıyorum kucağıma çok güzeldi yaaa
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım bu arada herkese günaydın
togi_eylulcum güle güle kullan aldıklarını
Maşallah kuzucuğuna canım
günaydın kızlar....
kolumun ağrısından hiçbirşey yapamadım ne kadar ağrıyormuş bu yaa zor uyudum valla sırtım bile ağrıyor offf....
morgüller canım maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş yaa....bende cuma gidicem radyolojiye sabırsızlanıyorum inş hepimiz sağlıklı güzel haberlerle döneriz.....
herkese günaydın :))
togi ,aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip olsun.
morgüller ,maşallah oğluşuna
ben de haftaya p.tesi gidicem. 2.düzey usg için 19.haftam oluyor erken değil dimi :44:
Gözünüz aydın canım
İnş biz de göreceğiz o günleri
Allahım bize de tattırsın o duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?