teşekkür ederim canım , inşallah amin.
Selinacım inşallah :93:
morgüller , doktorum verdi tarihi. netten de araştırdım az önce 18. ve 22. hafta arası yapılıyormuş.
gitmeden yazıklarınızı okuyayım didim
süt taştı ocak battı
maşallah tosununa iyi çok şükür sağlığı herşeyi yerindeymiş....
inş astımında sorun yaşatmaz canım....
tansiyonuda takma yüksek olmasından daha iyi düşük olması....
ben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden
canım merhaba ben forumda yeniyim.bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah .bir kızım var ve ikinciyi erkek istiyoruz hayırlısıyla.cinsiyet için özel metotmu uyguladın kendiliğinden mi oldu cevaplarsan sevinirim
özel metodları mı varmış bu işin? bu topikte erkek bebek bekleyen çok canım. ama genel de ilk hamileliklerimiz olduğu için cinsiyetin pek önemi yok bizim için. kız da olur erkekde diyenlerdendik... o yüzden öyle denk geldi vallahi... sen hamile değil misin?
ben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden
hayır canım değilim.ben de ikl bebeğimde bilmiyordum sonra duydum ki yumurtlama günü birliktelik olursa erkek hemen adet sonrası olursa da kız oluyormuş.belki biliyorsun diye sordum:44:
maş. erkekinegramıda gayet iyiymiş şöyle bi kiloları görsek çok komik geliyo bana bu gr işi
canım merhaba ben forumda yeniyim.bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah .bir kızım var ve ikinciyi erkek istiyoruz hayırlısıyla.cinsiyet için özel metotmu uyguladın kendiliğinden mi oldu cevaplarsan sevinirim
bir kalıp peynir kadar diyorum ben ona! doktor da iyi dedi gerçi ben şişman bebeğim olmasın derim hep nedense 400 gr falan olmasını isterdim kendim ii kilo aldım ya ne bileyim.
maş. erkekinegramıda gayet iyiymiş şöyle bi kiloları görsek çok komik geliyo bana bu gr işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?