ben bursadayım ama cok duydum orayı ..hayırl olsun herbıseyınız kullanırken hep gulun ınsallahiyi akşamlar kızlar..
istanbul da olanlar eminönünde havuzlu han diye bir yer var inanılmaz şeyler var ve nakitte uyguna geliyor.bugün gittim birkaç şey aldım aradığınız herşey var aklınızda olsun..
işte aldıklarım
kapı süsü 15 tl
çikolata sepeti 15tl
şeker için süslü bohçalar 24 adet 20 tl
tam takım hastane çıkışı 65tl
tırnak makası chicco 10 tl
saç fırçası ve tarak chicco 15
derece chicco 10 tl
şotlu bi takım aldım 20 tl
bunları da sıradan bir mağazadan aldım haznedardan.
anne bebek çantası kanz 75 tl
cibinlik mekanizması 10 tl
ağız mendili 6 lı 5 tl
sandalet mavi 7 tl
işte bunlar sadece birkaçı aldıklarımdan
alacak o kadar çok şey var ki...
yesin annesi onun pipisini maşallah paşayaKıslarrrrrrr bebeğimi gördüm bugün...
Maşallahh Maşallah Maşallahhhiyiymiş yawrum....
Kalp atışımız 159...
Boyumuz 24 cm.
Gramımız 380 olmuş...
Doktor ölçülerin çok çok iyi dedi
Ama bebeğim uyuyordubir elini kafasını altına, diğer elini yüzüne kapatmış mışıl mışıl uyuyordu...
Doktor güsel bir resim vereyim dedi, ama bir türlü uyandıramadık yawrumu... karnımı dürttü, baya bekledik, bir ara uyanır gibi oldu, ama keyifle uykusuna devam etti benim uykucu oğlum
Medical Park'ın Radyolojisine yönlendirmicem dedi...en iyisi Fehmi Yazıcıoğlu dedi...2 hafta sonra Fehmi Yazıcıoğlu'na gidicem... 2. düzey için... her şeyi çok detaylı olacak dedi doktorumuz...
Oğlumla bir sonraki webcam'de görüşmemiz 2 hafta sonra
İnşallah herkes, ve melekleri iyidir...
astımdan sorun yasamazsın ınsallah..oranın havası nasılkı atım ıcın o cok etkılı...Bursa da astımlılar dayanamaz meselaben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden
benım aynen dedıgın gıbı bır oglum olacak kısmetsehayır canım değilim.ben de ikl bebeğimde bilmiyordum sonra duydum ki yumurtlama günü birliktelik olursa erkek hemen adet sonrası olursa da kız oluyormuş.belki biliyorsun diye sordum:44:
allah yardımcın olsun hiç çekilmez diş ağrısı da ben karanfil koyarım bazen ama kısa süreli çözüm
ben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden
canım maşaşallah oğluşuna benim oğluşumda geçen hafta senin haftandaydım aynı 330 gr gelmişti boyunuda ortalama 15 cm dedi ama artık boy ölçme doğru değilmiş yani sonuçlarda net olmazmış.
buranın havası dağlık çamlık! temiz yani astım için birebir gem! ama evin içi farklı hava da tabi gerçi yaz geldi artık dışarı çıkarım.
çok teşekkür ederim arkadaşlar.
uffff canım acayip sıkkın şu 3 ay bir geçse de burdan bir kurtulsam yaaa sinirimden yemek bile yiyemedim bağırmaktan birşeyleri kabul ettirmekten acayip şekilde bıktım.
bazen ne günahım vardı da beni allahım böyle akıldan kibarlıktan hoşgörüden yoksun insanların içine gönderdi diyorum.
kızlar dua edin bana nolur sinirlerim kaldırmıyor artık zor dayanıyorum kendileri gibi suratsız yaptılar beni.
eşim evde birşey dese ona bile bağırıyorum artık istem dışı çok bunaldım....
turkuaz bazen çekilmez oluyo insanlar gerçekten, insan yeri geliyo en sevdiğini bile kaldıramıyouffff canım acayip sıkkın şu 3 ay bir geçse de burdan bir kurtulsam yaaa sinirimden yemek bile yiyemedim bağırmaktan birşeyleri kabul ettirmekten acayip şekilde bıktım.
bazen ne günahım vardı da beni allahım böyle akıldan kibarlıktan hoşgörüden yoksun insanların içine gönderdi diyorum.
kızlar dua edin bana nolur sinirlerim kaldırmıyor artık zor dayanıyorum kendileri gibi suratsız yaptılar beni.
uffff canım acayip sıkkın şu 3 ay bir geçse de burdan bir kurtulsam yaaa sinirimden yemek bile yiyemedim bağırmaktan birşeyleri kabul ettirmekten acayip şekilde bıktım.
ben yavas yavas cıkıyoum 6 da dr umuz var...saglıcakla kalın hepınız gorusurus:80:
ben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden
ben bursadayım ama cok duydum orayı ..hayırl olsun herbıseyınız kullanırken hep gulun ınsallah
yesin annesi onun pipisini maşallah paşayabende bu aksam gıdıyorum :97:
benım coooooooo dısım agrıyo ya napıcas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?