haberler senden arzum hadııııııııııııııııııslm kızlar nabersiniz....
çocuğu uzaktanmı seyretceksin
git yanına koklaa
cam tehlikeli ilerde bebişlerimis afacan olursa kırılabilirr:18:
haberler senden arzum hadıııııııııııııııııı
Canımcımmmm hamile gibiyim.....beta hgc çok düşük çıktı... 3,04 cuma bi daha yaptıracağım... Daha yoldayken yakaladım keratayı
Bakalım cuma günü değerim artacakmı... Dua edin annelerin duaları kabul olur....Hepinizin birer meleği var ne de olsa içinizde...
aman bütün uykusuz kalışlarımız böle güzel sebeplerden olsun inşallahhhmaşallah bu arada
haberler senden arzum hadıııııııııııııııııı
sen bu dedıgım urunu gormeden anlamıcan benı :44:
Canımcımmmm hamile gibiyim.....beta hgc çok düşük çıktı... 3,04 cuma bi daha yaptıracağım... Daha yoldayken yakaladım keratayı
Bakalım cuma günü değerim artacakmı... Dua edin annelerin duaları kabul olur....Hepinizin birer meleği var ne de olsa içinizde...
Cuma günü kızlar bende hamiş immmmmmmmm diye yazcam
aminnnnnn
neye maş.. didin:80:
ee eee yok cık
cnm hakkında hangisi hayırlı ise o olsun inşallahh
inş. yükselir değerin
ben 1.20 çıktığında doktorum vardır belki dediği ayümitlenmiştim
meğerse yokmuşş
umarım vardır ama çokda kaptırma kendinii sonra üzülmee
yok kuzum üzülmem zaten daha ilk deneme... Ama tutarsa da süper olur...
ii akşamlar kıslarrrr...
ayşe cim habeler güzel maşalahhhh
morgüller başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin...
hava misss di bugun hiççç eve giresim gelmedi...yemek yedim bulaşıklar mutfaktan tasacakkk az kaldışimdi evde 15 dk yürücemmm
arkadasım prima yenidoğan almış hep sızdırmış simdi molfix kullanıyor...
zaten yaz bebesi olcak bebelerimiz...altlarını sık sık yıkarıs...bebem suyu cokkk sevsin istiyorum... ıslak mendili az kullanmayı düşünüyorum. hatta ilk günler pamuk su kullanmayı düşünüyorum... yeni doğdu... doğal kullanmak lasım
eşim ıslak mendil aldırmıyor... yaza kadar kurur diyor
can bebe vaya dalinin cm olarak ölçüleri ne ki???
hagiysss in saf ve doğal yazan pamuklu bezi varmış...kullanan varmı cevrenizden?
ii akşamlar kıslarrrr...
ayşe cim habeler güzel maşalahhhh
morgüller başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin...
hava misss di bugun hiççç eve giresim gelmedi...yemek yedim bulaşıklar mutfaktan tasacakkk az kaldışimdi evde 15 dk yürücemmm
ayse. herseyin yolunda olmasi guzel..
marguller.allahdan rahmet diliyorum.
gem nasil oldun birazda olsun duzelme varmi?
disin ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?