Zorla zorla belki girer
Özür dilemem gereken bişey yok gülçincim, hatta şöyle diyeyim sana biz birazcık alıngan birileri olsaydık, kapımıza kamyonla çiçek yığman gerekirdi
Haa intikam alabilirsin ama sonradan küsüp oynamıyorum demeyeceksen al
Kamyonla çiçekmi
Ama Ben Sadece Buruşuk didim size oda nazar değmesin diyeydi
aiiiyyy!! en sinir olduğum şey
yardıma ihtiyacın olursa seve seve gelip senle beraber yolmaya hazırım arkadaşım
ayyyy o beni öldürdüüüüsor herşeyi hiç konuşmuyoo bişi oldu sandım sadece gözlerini kocaman açıp ekrana bakıyo en son isyan ettimmm ! vişne suyu iç giderken .... çikolata ye ... bide sol tarafına yat gece bebek kımıldasın dieymiş yoksa bizim gibi 1,5 saat beklersinizz... bide vaktinde git mutlaka sora senden soraki hastayı alıyo çok bekliyosun bide telaş yapma kadının tavrına bakınca bebk yok sanıyosun
tamam bi tnem devletteki konuşmadı diye ona gideyim dedim di
bende burda doktora gıttım gecen hafta erkek oldugu kesınlestı sonundaama bı kac gundur daha az hareket edıyo nedense ısım olarak batu han hosuma gıtmeze basladı
tamam ben bunu özür olarak kabul ettim affediyorum
Aaa olur mu affetme lütfen daha intikam alacan acılı olsun
cıks yiter bu kadar bu arada rüyamda sezeryanla doğum yapptımmm çok kötü uyandımmmm kocim kıyamam sana didi bana ağlıyodum uyandığımda öle acıdı ki :26:
Hayır olsun..
Ben de iki gündür uykumdan bel ağrısıyla uyanıyorum.. Kalkıyorum bişey yok yatarken ağrıyor, anlamadım ne iş :26:
Hayır olsun..
Ben de iki gündür uykumdan bel ağrısıyla uyanıyorum.. Kalkıyorum bişey yok yatarken ağrıyor, anlamadım ne iş :26:
ay o bel ağrısı bende de oluo ama eger 15 dk falan yurursem. bide doktotrlar yarım saat yuruyun dıo ben dayanamamkı. iş yerındede akşama kadar oturuom :26:
bnde acızık oluyo akşama dek yatıyorumama dokturum kalkma dioo koşmayı çok ösledim
ala alaaaa baskımı yapıyor bebişin acepp :44:
ben doktorumada sordum gülçincim normal olur didi. cok zorlanırsan parol alabılırsın dedı tabı kı abartmamak sartıyla
Şimdi okudum bikaç yerde normalmiş..
Anne olmak kolay değilmiş demekki çekcez napalım
ala alaaaa baskımı yapıyor bebişin acepp :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?