-----2010 KASIM hamişleri----

Kamyonla çiçekmi

Ama Ben Sadece Buruşuk didim size oda nazar değmesin diyeydi

tamam bi tnem devletteki konuşmadı diye ona gideyim dedim di

tamam bi tnem devletteki konuşmadı diye ona gideyim dedim di

sen sor nasıl bi sorun görünüyomu falan de ..

geçen durdu gözlerini de açtı kist falan dedi işte ağlamaya başladım sora dedim ki lütfen biraz gülermisiniz moralimi alt üst ettiniz dedim gözlem odasında biraz dinlenip gelin dedi sora düzeldi güldü falan bn sordum cvpladı ekran da kocaman gösterdi cdsini falan verdi güzeldi şükür

bende burda doktora gıttım gecen hafta erkek oldugu kesınlestı sonundaama bı kac gundur daha az hareket edıyo nedense ısım olarak batu han hosuma gıtmeze basladı

selam canım, oğluşun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.
p.tesi günü benim kız da biraz durgundu canım sıkıldı ama dünden beri iyi maşallah. Canın bişeye sıkıldıysa yada çok yorulduysan az hareketlenmiş olabilir. Birde bu haftalarda hareketlerinde tutarsızlık olması normalmiş

Aaa olur mu affetme lütfen daha intikam alacan acılı olsun

cıks yiter bu kadar bu arada rüyamda sezeryanla doğum yapptımmm çok kötü uyandımmmm kocim kıyamam sana didi bana ağlıyodum uyandığımda öle acıdı ki :26:

cıks yiter bu kadar bu arada rüyamda sezeryanla doğum yapptımmm çok kötü uyandımmmm kocim kıyamam sana didi bana ağlıyodum uyandığımda öle acıdı ki :26:

Hayır olsun..

Ben de iki gündür uykumdan bel ağrısıyla uyanıyorum.. Kalkıyorum bişey yok yatarken ağrıyor, anlamadım ne iş :26:

Hayır olsun..

Ben de iki gündür uykumdan bel ağrısıyla uyanıyorum.. Kalkıyorum bişey yok yatarken ağrıyor, anlamadım ne iş :26:

ay o bel ağrısı bende de oluo ama eger 15 dk falan yurursem. bide doktotrlar yarım saat yuruyun dıo ben dayanamamkı. iş yerındede akşama kadar oturuom :26:

çok yorgunum kolumu kıpırdatcak halim yok

evde tadilat bitmiyor

şimdi boya yapılıyo yaa ne zormuş bu işler

sNKİ uykum var ama uyudum 11 e kadar:97:

mutfağa giriyom cnm sıkılıyoo

nete giriyorum cnm sıkılıyoo

şu işler bitsin bir an önce yaa

ala alaaaa baskımı yapıyor bebişin acepp :44:

merhaba..gecen hafta yazmıstm en son sanırım hanı lekelenmem falan oldu demıstım adetımın gecmesını bekledım ama gecmedı tabiki yalnız bu sefer farklı oluyo daha kahverengi sanki bazende koyu ilk oldugum gun ufak bi parça geldi acaba kimyasal gebelık falan gecırmıs olabılırmıyım hanı o da adet kanıyla götürüyomuş bebeği off ya cok ümitlenmıstım gecen ay 26 subattı adetım bu ayda 27 sınde oldum hala devam edıyo adet olmadan once baya temızlık yaptım agır seyler kaldırdım onun etkısı de olabılırmı :85::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…