-----2010 KASIM hamişleri----

bende seni merak ediyordumm... ya bi kan testi yaptırmadın mı halen ? :26:

bende seni merak ediyordumm... ya bi kan testi yaptırmadın mı halen ? :26:

yok yaa cok üzgünüm zaten dokunsan ağlıcam yani adet oldum ama hala ıcımde acabalar var bilmiyorum nıye boyle oluyo ya dıyorum tutunamadı bebiş yada üstüne göruyorum ne bılıyım ıste belkide kendımı kandırıyorumadet oldum yani artık gerek varmı kan testıne??:2:

vala bende üstüne gördüm 9 ay adet olup doğuran anneler var tek çözüm KAN TESTİ

muhasebeci arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler mi birşey birkaç şey sorcam.....

Benim kuzende ilk ayında üstüne gördü daha sonra doktor farketti. Nadir rastlanan birşeyde olsa böyle bir ihtimalde var.

yaa gercektenmii nası oldun normal adet gibimi?benimki normal adet yanı ama rengı sankı bıraz farklı yada bana ole gelıyo bılmıyorumm

bildiğin adet oluyosun işte rengi değişik olanlarda oluyomuş ama bnmki çok normaldi .. hatta bnm şimdi de kanamalı bi şekilde devam ediyo 3 ay kesintisiz kanamalı oldu riskliydi risk halen devam ediyo ama şükürler olsun bebekim bnmle ve gayet iyi görünüyo ... sen daha fazla bekleme ve bi hastane salık ocağı vs bi yere gidip kan ver ..burada özel hastanelerde sonucu 2 saatte veriyolar

Benim kuzende ilk ayında üstüne gördü daha sonra doktor farketti. Nadir rastlanan birşeyde olsa böyle bir ihtimalde var.

nadir diil çok fazla ...10 anne adayından 7 sinde oluyormuşşş bu ... kanlı revanlı şeleri bana sorun uzman oldum bu konuda

hmm anladım canım inş benımde oyledır yaa cok ümitlendım bu ay eşimde oyle ama ıse kırmızıları gorunce en cok göğüslerim acabalara goturuyo zaten beni yaklasık 3 haftadır bi degısım ıcındeler ve gıttıkce daha farklılasıyo uzerıne yatamıyorum bazende bıcak saplanıyo gıbı oluyo

tamam canım eşim polis memuru ıkı gune bı ızınlı zaten ıkı gun sonra verırım artık inş guzel bı sonuc olur yaa..bıde sen nasıl anladın hamıle oldugunu pekı k.bakma canım ya cok soru soruyorum galıba

bnmde öleydi sen neden gitmiyosun hastaneye yaaaaa

bide herşey olabilir belki riskli bi gebelik dikkat etmen gerekn şeler var biran önce ilgilennnnn lütfenn

bnmde öleydi sen neden gitmiyosun hastaneye yaaaaa

bide herşey olabilir belki riskli bi gebelik dikkat etmen gerekn şeler var biran önce ilgilennnnn lütfenn

bilmiyorum ya kocaman bi negatıf gormekten korkuyorum heralde ben yoksa coktaan gıtmıstım sımdıye neyse tamam kızma gıtcem ınsallah moral oldun valla cok sagol ya

ay olurmu öle şeyyy sorcaz tabi birbirimize destek olabiliosak ne mutlu

bnm göğüslerim çok ağrıdı adette oldum gebe değilimdir dedim... göğüs ağrılarım artık çok tak etti canıma kaynvalicem sen bi test yap dedi yaptım negatif çıktı ama ben ölüyorum yorgunluktan sürekli uyumak istiyorum falan ertesi gün 3 kez daha test yaptım en sn pozitif çıktı ama ben dedim ki bu kadar kim zorlasa çıkardı eşim hemen herkese sölemiş gülo hamile die bende doktora bari gidiyim dedim boşa yayılmasın daha fazla kan verdim 2 saat sora telefon geldi pozitif die işte sora bi doktora gittik gebelik kesesine falan baktı oluşmuş dedi çok şükür bugünlerdeyiz darısı da tüm isteyenlerin başına inşalaahh

bilmiyorum ya kocaman bi negatıf gormekten korkuyorum heralde ben yoksa coktaan gıtmıstım sımdıye neyse tamam kızma gıtcem ınsallah moral oldun valla cok sagol ya

ay ne güzel bu defa olmasa bile doktora yumurtlama günlerini falan sor kan alıp onlarıda anlıyolar inşallah dilediğin gibi gönlünce olsun herşey

hmm ayynı benım durum yani ayy inşallah yaa ben zaten adetten dort gun once yaptım negatıftı moralım bozulmustu bıde kırmızıları gorunce dedım heralde psikolojik benımkısı..ama göğüslerim nıye bole harita gibi ona anlam veremıyorum damarlar gıttıkce daha belırgın oluyo :97:

bnmde öleydii hatta ben kist var göğsümde die tutturmuştum neden kendin gitmiyosun hastaneye :26: nerede yaşıosun ?

ay ne güzel bu defa olmasa bile doktora yumurtlama günlerini falan sor kan alıp onlarıda anlıyolar inşallah dilediğin gibi gönlünce olsun herşey

ya zaten ben daha 4 aylık evlıyım ama eşim cook istiyo bebegımız olmasını inş olur bi an oncede kocişimi sevındırırım :) tamam canım onerılerın ıcın cok cok tsk ederım

bnmde öleydii hatta ben kist var göğsümde die tutturmuştum neden kendin gitmiyosun hastaneye :26: nerede yaşıosun ?

höhh yani bu kadar olurr:) aynen benımde sol göğsüde bı sertlık var zaten en cok o agrıyo dıgerı onun kadar deıl..ben konyadayım yabancısıyım buraların ya aslen kayserılıyım ama ıste o yuzden esımle gıtmeyı tercıh edıyorum

ya zaten ben daha 4 aylık evlıyım ama eşim cook istiyo bebegımız olmasını inş olur bi an oncede kocişimi sevındırırım :) tamam canım onerılerın ıcın cok cok tsk ederım

inşallalhhhh Allah gönlünüze göre sağlıklı evlatlar versin

güzel hberlerini bekliyorum inşallahhh

öğrendiğin zaman bana özelden mesaj atarsan çok memlun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…