-----2010 KASIM hamişleri----

Ayşegülçin selinayı kışkırtma ..Selina sen yeme çok canım canın istediğinde meyve yeeee

Ben Dinlemicem gülçini ilknuroz cum hahahahhah Canı çekti zaten çok güldüm ama bu arda bı ıkı kasık atacam dayanamıcam bu kadar cıkolata muhabetınden sonra oğlusumun bı yerınde cıkolata cıkacak yoksaaaa

Bende yemedim canım meyvemi yedim ohhh misssss gibi çiko yerine... Süper gitti vallahii...
Evet senin zuladakinden 2 kaşık atabilirsin ağzına

günaydınnnn kısslarrrr

limonlu suyumu içtim... yürüyüşümü yaptım... dinleniyorum... az soraaa kvaltııı...
trt 1 i actım cüceloğlu var... hava misss... günlerden pers... haftasonu geliyorrr...
oğlusumu görücemmm
şeker yüklemesi var

hhihii sende yidin işte

bu arada bnm idrarla beraber böle beyaz bi akıntı oluyo :26: neden acaba

vala maşallah en dikkatli gebemiz sensin

Günaydın Keramos...

Afiyet olsunn.... Yarın bizde görcez oğluşumuzuu..inşallah herşey iyi gidiyordur....:18::18:

günaydın kızlar
bu sabah çok uykum var
neyseki 15 gün sonra çıkıyorum işten
sonra oğlumla gezmeler bizi bekler

günaydın kızlar...
sabah sabah sıkıntının içine düştüm resmen pufffff.....
uyku zaten gözümden akıyor...
cücük sen sabahları uğrama buraya bak hepimizin psikolojisini bozuyorsun.....

günaydın kızlar...
sabah sabah sıkıntının içine düştüm resmen pufffff.....
uyku zaten gözümden akıyor...
cücük sen sabahları uğrama buraya bak hepimizin psikolojisini bozuyorsun.....

zuhaahhaha ya tv izliyorum işte kalkıyorum pc ye bakıyorum örgü örüyorum cnm isterse uyuyorum falan böle bi rahatlık söz konusu bende hihihihihi laylay la ben bir ağustos böceğiyim

Günaydın Keramos...

Afiyet olsunn.... Yarın bizde görcez oğluşumuzuu..inşallah herşey iyi gidiyordur....:18::18:

hayırlı haberlerle gel inşallahhh!!!

tetenosda olmadık bakalım nolcek!!! doktor saglık ocağında yaptırma dedi... ctesi hem seker yüklemesi hem tetenos mu olcam acep??? 24. hafta olduk... maşallah bize... çok şükür... Allah tamamına erdirsin... kem gözlerden korusun hepimizi...

nie olmadınız ya enee yaklaşıyo bn olacam

ay bilemicem artık enden olduğunuda bn su içerken bile mızırdanıyorum

ben bebem senin için içiyorum yiyorum vb. diyerek herşeyi yapıyorum
yoksa süüüttttt ööhhhhhhh!!!

bak cüceloğlu ne dedi:
çocuklarınızı nasıl yetiştirdiğiniz sizin yaşam tarzınızla ilgilidir. örneğin: spor yap demekle olmaz... siz ne yapıyorsanız çocukta görür ve onu yaşamın bir parcası olarak algılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…