-----2010 KASIM hamişleri----

ama bana doktur yat dio

kalkma dio yürüme dio

sadece su iç dio çok monoton pufff :84:

doktorumu aradım ctesi sabah 9da gel glikos içip kanını alcess dedi.. randevu saatine kadarda sonucların cıkar dediiii... bende randevu saatine kadar nası ac kalcam die korkuyordum...

cıks kan deil böle tuvalete gittiğimde beyaz beyaz akıntm oluyo önce size sora doktura soruyum didim ... normalde de akıntım oluyo

cıks kan deil böle tuvalete gittiğimde beyaz beyaz akıntm oluyo önce size sora doktura soruyum didim ... normalde de akıntım oluyo

bende de oluyor wc den cıktıktan 5 dk sora ...
bişi diildir... cevremdeki herkeste oluyor... bu arada -siz hariç-cevremde 10dan fazla gebe var

ben bi taneyim benden başka gebe mebe yok

demek herkeste oluyooo iyi o zaman rahatladım

bende tekim....bir arkim var oda bugün yarın doğum yapcak....olsa ne güzel konusur dertleşir şöle böle diye konusurduk.....

rahatla tabi sen son zamanlarda görcen akıntıyı arkadaşım öyle demişti bana....

kızlar şu süt olayını bende hıc sewmıodum zorakı ıcıodum bıde cewız yıyemıodum bebısın zekı olması ıcın gunde 2 tane cevız dıyolar beyın gelısımı ıcınmıs onuda yıyemıodum. bende bı karısım yaptım cevızlerı rondodangecıom uzerıne muzu rondodangecıom bıde sut karıstırıom hepsını rondoda bırazcıkta balll ohhh mıs gıbı süper oluoooo.. akşamları 2-3 buyuk bardakta ıcıom eşim bile saldırıooo. süt içemeyenler deneyebılır

hihihihi ayyy o zaman gelse bi hadi artık ağustos olsun hamilelik alan varmı _

Bende süt içerimiyorum ama kendimi zorluyorum günde en fazla 1 bardak içiyorum , sabahda kalkar kalkmaz eşimin mutfak masasına her sabah boşalınca doldurmakdan usanmadığı cevizlerden yiyorum bir kaç parça, ama çok saglıklı bir beslenme gerçekleştirdiğimi nedense söyleyemiyorum? ama kesinlikle meyvemi ihmal etmiyorum bir tarafdanda korkuyorum bebeğimde bir sorun olcak diye allah muhafaza

ben sütü çok acıkınca içiyorum ki kessin benide az yemek yiyim diye ama onu içebiliyorum çok şükür cevizden nefret ettim eşim getirip zorla iki tane tıkıyo ağzıma puffff ama şöyle dalından yeni düşmüş taze bi ceviz süper giderdi....

Turkuazcım hoşgelmişin bu aradaaaaa. face arkadasım

hb canım işten başımı kaldırıp bakamıyorum ne buraya ne başka tarafa kaçamak yapıyorum böyle arada.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…