-----2010 KASIM hamişleri----

turkuaz naptın sen canım çekti nerden bulcazzz eneee daha çok onun çıkmasını

milkshake gibi yzın içine buzda koyarsak tmm dır

benimde canım çekti ama intikamımı almış oldum.....

o zamanlar ben burda toydum bilmiyodum yazılmıcanı

adresini versen yollucaktım da ayrıca bulunabiliyodu

internet adresi bile yollamıştım sana ama şimdi kolaysa bunu bul

böle intikammı olur

milkshake gibi yzın içine buzda koyarsak tmm dır

OHHHHHH Yazın am süper olur ben onun içine dondurma bilem koyarımmm.hele bi yaz gelsinnnnnn Bu arada bende hamıle kıyafetı almaya baslıcam artık. Bir iki haftaya başlarım geç bile kaldım.kıştan çıkmayı bekliyodummmm. Şöle tiril tiril yazlıklar elbisecikler alırım

o zamanlar ben burda toydum bilmiyodum yazılmıcanı

adresini versen yollucaktım da ayrıca bulunabiliyodu

internet adresi bile yollamıştım sana ama şimdi kolaysa bunu bul

böle intikammı olur

olur olur bununda kurusu var işte onla idare et bende çikolusunu istemiştim ama sulusunu buldum anca bende onla idare ettim nbr hadii hadiiii.......

en az 2 bardak süt 1 kase yourt ve beyaz peynir yememiz gerekiyor. günde 1200 mg kalsiyum almamız gerekiyor kızlar buna cok dıkkat edın yoksa dogumdan sonraa kemık erımesı ve dıs etı hastalıklarını erken yasta yasarız aman tıkkat edelım. elden geldıgınce kalsiyummmmmmm:113:

hemen gidip peynir yemeliyim :129: allahtan o kolay bişi

yaz gelsiiiinn yaz gelsiiin ben yaz bebesiyim bunu anladım :26:

bende bahçıvan istiyom

bnm pantolonlarımın belleri dar geliyo bebem sıkışıyo :83:

bnm pantolonlarımın belleri dar geliyo bebem sıkışıyo :83:

benim jeanler olmuyor artık beli lastikli bitane aldım bitanede düşük belim var onun beli likralı o oluyor bana bi gün birini bi gün birini giyiyorum alıp alıp kenara atmak istemiyorum şişicem nasılsa daha çok alırım artık acele etmiyorum....zaten yazın elbise giycem püfür püfür......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…