aman allah korusun fazla anmayalım onu.....sen beyaza alış bundan sonra canikom....
ben sütü çok acıkınca içiyorum ki kessin benide az yemek yiyim diye ama onu içebiliyorum çok şükür cevizden nefret ettim eşim getirip zorla iki tane tıkıyo ağzıma puffff ama şöyle dalından yeni düşmüş taze bi ceviz süper giderdi....
hb canım işten başımı kaldırıp bakamıyorum ne buraya ne başka tarafa kaçamak yapıyorum böyle arada.....
kızlar şu süt olayını bende hıc sewmıodum zorakı ıcıodum bıde cewız yıyemıodum bebısın zekı olması ıcın gunde 2 tane cevız dıyolar beyın gelısımı ıcınmıs onuda yıyemıodum. bende bı karısım yaptım cevızlerı rondodangecıom uzerıne muzu rondodangecıom bıde sut karıstırıom hepsını rondoda bırazcıkta balll ohhh mıs gıbı süper oluoooo.. akşamları 2-3 buyuk bardakta ıcıom eşim bile saldırıooo. süt içemeyenler deneyebılır
hihihihi ayyy o zaman gelse bi hadi artık ağustos olsunhamilelik alan varmı _
turkuaznaptın sen canım çekti nerden bulcazzz eneee daha çok onun çıkmasını
o ne demek hamilelik derken elbiseden mi bahsedion....
benimde canım çekti ama intikamımı almış oldum.....
turkuaznaptın sen canım çekti nerden bulcazzz eneee daha çok onun çıkmasını
ebet ebet kıyafet
milkshake gibiyzın içine buzda koyarsak tmm dır
o zamanlar ben burda toydumbilmiyodum yazılmıcanı
adresini versen yollucaktım daayrıca bulunabiliyodu
internet adresi bile yollamıştım sana ama şimdi kolaysa bunu bul
böle intikammı olur
Gülçin Seninde canın ne söylesek çekioooooo:131:
Bende süt içerimiyorum ama kendimi zorluyorum günde en fazla 1 bardak içiyorum , sabahda kalkar kalkmaz eşimin mutfak masasına her sabah boşalınca doldurmakdan usanmadığı cevizlerden yiyorum bir kaç parça, ama çok saglıklı bir beslenme gerçekleştirdiğimi nedense söyleyemiyorum? ama kesinlikle meyvemi ihmal etmiyorum bir tarafdanda korkuyorum bebeğimde bir sorun olcak diye allah muhafaza
olur olur bununda kurusu var işte onla idare et bende çikolusunu istemiştim ama sulusunu buldum anca bende onla idare ettim nbr hadii hadiiii.......
en az 2 bardak süt 1 kase yourt ve beyaz peynir yememiz gerekiyor. günde 1200 mg kalsiyum almamız gerekiyor kızlar buna cok dıkkat edın yoksa dogumdan sonraa kemık erımesı ve dıs etı hastalıklarını erken yasta yasarız aman tıkkat edelım. elden geldıgınce kalsiyummmmmmm:113:
OHHHHHH Yazın am süper olur ben onun içine dondurma bilem koyarımmm.hele bi yaz gelsinnnnnnBu arada bende hamıle kıyafetı almaya baslıcam artık. Bir iki haftaya başlarım geç bile kaldım.kıştan çıkmayı bekliyodummmm. Şöle tiril tiril yazlıklar elbisecikler alırım
ben aldım göğüs altından lastikli aşağısı bol gömlek ve kısa kollu kısalara göre elbise bana göre tunik bi elbise aldım bol boll ayy bi yakışıyor kiiii kendimi tam hamile hissediyorum onları giyince....
hemen gidip peynir yemeliyim :129: allahtan o kolay bişi
bnm pantolonlarımın belleri dar geliyo bebem sıkışıyo :83:
ben aldım göğüs altından lastikli aşağısı bol gömlek ve kısa kollu kısalara göre elbise bana göre tunik bi elbise aldım bol boll ayy bi yakışıyor kiiii kendimi tam hamile hissediyorum onları giyince....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?