bnm pantolonlarımın belleri dar geliyo bebem sıkışıyo :83:
heheh yine yicek bişiler bulmuş kendine
benim jeanler olmuyor artık beli lastikli bitane aldım bitanede düşük belim var onun beli likralı o oluyor bana bi gün birini bi gün birini giyiyorum alıp alıp kenara atmak istemiyorum şişicem nasılsa daha çok alırım artık acele etmiyorum....zaten yazın elbise giycem püfür püfür......
ay benımde ya bı suru pantolunum warda kala kala bı tanesı kaldı o oluyor yanı bı tek bıde onu yıkarsam ıcıne gıremıyorum
bi o pantolonumu gıyıyorum bıde tayt tunık gıbı sıkıldım bide aynı şeylerı gıymekten bu kıs hamıleyım dıe de kendıme bısı almadımmm gecen seneen kalmalarla gezıommmmmm... yazlık cicler alcam ama kendıme gecen senekılerın hıc bırınn ıçine giremem
benim jeanler olmuyor artık beli lastikli bitane aldım bitanede düşük belim var onun beli likralı o oluyor bana bi gün birini bi gün birini giyiyorum alıp alıp kenara atmak istemiyorum şişicem nasılsa daha çok alırım artık acele etmiyorum....zaten yazın elbise giycem püfür püfür......
Ennnn güzeli yazlık elbiseler bende ondan istiyorummmmm:84::84:
bnm çamaşırlarımda çok sıkıyo :26: hamile donu oluyormuş :92: nerden alabilirik acep
Selam kıslar.......
Rüyamda yavrumu gördüm
Doğum yapıyorum, odadakiler elleri çok güzel baksana diyor bana, kucağıma veriyolar, alnından öpüyorum, kokluyup ohhh diyorum
Sonra 2-3 yaşındaki hallerini görüyorum.... evde bir arkadaşıyla oynuyor, kot pantolunu, üstünde atleti çok sevimli duruyordu
oğlum gel buraya üstünü giy diyorum, yok anneeeee diyor, gel buraya üşütüceksin diyorum, koşuyor koşuyor bişey olmazzz anneeee diyor
Kalktım ama rüyanın etkisindeyim hala
Aklımız fikrimiz bebişler oldu. Aklımızdan çıkmıoki rüyalarımızda çıksın e bitse şu 3 ayda alıversek kucaklarımıza
ay evet benimde bazıları yanlardan iz bırakıyor fena kıpkırmızı oluoee göbek çıkınca bel kısımıda genişledi haliyle..normal giydiğimizden daha buyuk beden don alırız olur bıter. donunda mı hamıleler ıcınolanı warmıs
Selam kıslar.......
Rüyamda yavrumu gördüm
Doğum yapıyorum, odadakiler elleri çok güzel baksana diyor bana, kucağıma veriyolar, alnından öpüyorum, kokluyup ohhh diyorum
Sonra 2-3 yaşındaki hallerini görüyorum.... evde bir arkadaşıyla oynuyor, kot pantolunu, üstünde atleti çok sevimli duruyordu
oğlum gel buraya üstünü giy diyorum, yok anneeeee diyor, gel buraya üşütüceksin diyorum, koşuyor koşuyor bişey olmazzz anneeee diyor
Kalktım ama rüyanın etkisindeyim hala
Aklımız fikrimiz bebişler oldu. Aklımızdan çıkmıoki rüyalarımızda çıksın e bitse şu 3 ayda alıversek kucaklarımıza
ayyy kızlar arkadaşım doğum yapmış dün normal hemde 4 saate doğurmuş şok oldum inanamadım kıza yaaa....
ayyy kızlar arkadaşım doğum yapmış dün normal hemde 4 saate doğurmuş şok oldum inanamadım kıza yaaa....
hahhaha sende zaten doğurdu doğuracak diyodun al işte sende tek kaldn ... hayırlı olsun bebişi
hiç sorma canım laf ağzımda kaldı resmen....
bnm içinde ii şeler sölede olsun hadi
ayyy sen şımarmak mı istiyorsun yerim seni ben şeker şey.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?