-----2010 KASIM hamişleri----

bnm pantolonlarımın belleri dar geliyo bebem sıkışıyo :83:

ay benımde ya bı suru pantolunum warda kala kala bı tanesı kaldı o oluyor yanı bı tek bıde onu yıkarsam ıcıne gıremıyorum
bi o pantolonumu gıyıyorum bıde tayt tunık gıbı sıkıldım bide aynı şeylerı gıymekten bu kıs hamıleyım dıe de kendıme bısı almadımmm gecen seneen kalmalarla gezıommmmmm... yazlık cicler alcam ama kendıme gecen senekılerın hıc bırınn ıçine giremem

heheh yine yicek bişiler bulmuş kendine

hiihih böle kolay şeler söleyinde hemen yiyim

ohh bende bendeee

hahhaha bende bişi almıyorum ama arkadaşımın dediğine göre düğmeliler oluyormuş çok rahat istersen gebe değilken giy istersen 9. ay giy istersen son gün giy dio

Ennnn güzeli yazlık elbiseler bende ondan istiyorummmmm:84::84:

bnm çamaşırlarımda çok sıkıyo :26: hamile donu oluyormuş :92: nerden alabilirik acep

ay evet benimde bazıları yanlardan iz bırakıyor fena kıpkırmızı oluo ee göbek çıkınca bel kısımıda genişledi haliyle..normal giydiğimizden daha buyuk beden don alırız olur bıter. donunda mı hamıleler ıcınolanı warmıs

Selam kıslar.......

Rüyamda yavrumu gördüm

Doğum yapıyorum, odadakiler elleri çok güzel baksana diyor bana, kucağıma veriyolar, alnından öpüyorum, kokluyup ohhh diyorum

Sonra 2-3 yaşındaki hallerini görüyorum.... evde bir arkadaşıyla oynuyor, kot pantolunu, üstünde atleti çok sevimli duruyordu

oğlum gel buraya üstünü giy diyorum, yok anneeeee diyor, gel buraya üşütüceksin diyorum, koşuyor koşuyor bişey olmazzz anneeee diyor

Kalktım ama rüyanın etkisindeyim hala

Aklımız fikrimiz bebişler oldu. Aklımızdan çıkmıoki rüyalarımızda çıksın e bitse şu 3 ayda alıversek kucaklarımıza

eveeeeeeeeeeettt ben alacam akşam ilk işim buuu

ohh ne güzel bişi :86:

Aklımız fikrimiz bebişler oldu. Aklımızdan çıkmıoki rüyalarımızda çıksın e bitse şu 3 ayda alıversek kucaklarımıza

hihi evet ne güzel biş hami.ş olmak :87:

ayyy kızlar arkadaşım doğum yapmış dün normal hemde 4 saate doğurmuş şok oldum inanamadım kıza yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…