-----2010 KASIM hamişleri----

lımonu ıcınemı sıkcas

o kadarını bilmiyorum ki canım doktor bi hamişe yanında limon getir demişti sadece.....

hayırlı olsun cicişleri çok güzeller.....bende cuma günü alışveriş yapacam...:)))

ayyyy benim eşimin tarafı çok gelir gider hemde ilk akşamdan görümceme öyle yapmışlardı da bizde de öyle olur ama kimseye hizmetçilik etmeye niyetim yok oram buram ağrıyor deyip yatacam hıhhhhhh..........

beni asıl düşündüren kaynanamın eşimin kundağını oğluma da saracağını bilmek cinlerim tepeme çıkıyor :95::95::95:.......o sarcak ben çıkaracam ahtı mı ne haltı varsa artık savaş çıkacak savaş.........

günaydınlar herkese ama bu aralar kimse uğraıyor topik boş kaldı.....

ayyy gülçin sen nerdesin kuzum yaaa boş bırakmışsın burayı.....birşey yoktur inş......

herkese günaydın,

gemcim, kontrol zamanın geldi mi. 1 ay ne çabuk geçmiş. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Dişçiden de tüm sıkıntından kurtulmuş,arınmış olarak çıkarsın :87:

kızlar günaydın
şeker yüklemesinde benimde bardağıma limon suyu sıktılar
sanırım mide bulantısı olmasın diye

özel mesaj attım canım... ayakkabılarınıda oturarak giy artık...
ben doktoruma bel ağrımı sordum: yürüyüşe başla demişti 5.aydaydım.

dogum dr una gıt her sekılde ..benım burnum bıle aksa ona danısırım ..
cokmu agrıyo yaaaa :26:

sağımdan soluma dönerken bile ağrıyo, şimdi öyle dayanılmaz değil çünkü yatıyorum,ama işten gelirken arabada kasislerden geçerken (ki eşim çok yavaş kullandı arabayı) resmen ağladım.

böyle gaz sancısı olur da batar ya bıçak gibi işte böyle bişey yarın daha fazla yorulup üstüne ekliycem..[/QUOTE]

canım haftada bir gün sevk alma hakkımız var... ayda 4 kez yani...

günaydın kızlar...

seker yüklemesinde 50 gr glıkoz u istediğin kadar su ile karıstır iç dediler bana...

doktor sakın meyve suyu vb başka bişi olmasın sade su ile karıştır dedi...

bana limon dan bahseden olmadı...

zaten sekerli su bişi olmuyor. suyu az tutarsanız çok tatlı oluyor ben küçük şişe su aldım .eşim 2 yudum içti. azcık bosluk olsun çalkalaması kolay olsun diye...onunla karıstırdım...içtim... suyu azcık soğuk alın serbet işte için yawfff

e bebek te prima da kampanya varmış demişsiniz:

arkadasımın erkek bebeki var. prima yeni doğan hep sızdrımış. kullanamamış...
molfixe gecti...

bizim hastanede prima yendidoğan al dedi. tetenosu destekliyor ya ondan sanırım... ama bende ilk bezi prima alıcam. bi paket. sorasına kullandıktan sonra bakıcassss....

benim de belim kopuyor resmen otururken yürürken bana mısın demiyor sürekli bi ağrı içinde.....

benımde seker yuklememde lımon suyu koydular yoksa ıcemezdım zaten ole tatlı bıseyı ben tatlı yemem cunkı cıkolata harıc:) cok kotu degıl tadı sınır kısmı tam ıkı saat beklemek seker yukle bı saat kan ver bısaat uff hıc sevmıyorum beklemeyı bez stoklayan arkidişlere söluyorum sız en ıyısını alıyonuz tamam da bakalım bebiş istıyormu en ıyısını ya alerjı yaparsa bebişe ya ıstemzse cıldı napcanız aldıklarınızı ben doguma yakın hepsınden bı paket alıp denıycem hangısı ıyı gelırse artık ona gore devam eder4ım ben molfıx düşünüyorum aslında prıma oahalı nıhayetınde bı kere kullan cope at o paraya başka seyler alırım yavruma diimi ama

ya aklıma geldı uykucu panda dıye bı arkideş vardı hanı down sendromunda süphelenıyordu doktoru bebişin ne oldu naptı bılen goren varmı aranızda

Canım özel mesaj atamıyo muşum izin vermiyo yönetim.

Doktordan geldik,idrar yolları bi ton ilaç...Merak etmeyin,dinleniyorum evde...

Öpüyorum ve ben yatıyorum..Duyanlar duymayanlara söylesin..

Herkese günaydınnnnnn..

Sabah sabah canım sıkkıldııı kızlar ne olur bana akıl verinn.. anadalu yakasında dragos sema hastanesi hakkında bilgisi olan varmı.. Doğum için orya gitmeyi planlıyordum, az önce çok problem çıkartıklarını duydum ama ne gibi problem onu bilemiyorum kafam yine allak bullak olduuu .sıkıldım artık doktor hastane aramaktannnnnn ne yapıcam ben yaaaaaaaaa Bilgisi olanlar ne olurrr msej atın banaaa

canım senle aynı şehirdeydik yanlış hatırlamıyorsam.sen ne tarafta oturuyodun?
haftaya cuma işten çıkıyorum çok şükür görüşebiliriz :)
hala araştırma hastanesine mi gidiyosun?

şifaya gitmeye başladım canım... ben eski tokilerde oturuyorum bu hafta ankaraya gidiyorum 24. hafta testlerimi falan da orda yaptıracağım. şifadan da pek memnun değilim açıkcası. senin doktorun kim? döndüğümde görüşelim inş... sen ne tarafta oturuyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…