-----2010 KASIM hamişleri----

dogum dr una gıt her sekılde ..benım burnum bıle aksa ona danısırım ..
cokmu agrıyo yaaaa :26:[/QUOTE]

sağımdan soluma dönerken bile ağrıyo, şimdi öyle dayanılmaz değil çünkü yatıyorum,ama işten gelirken arabada kasislerden geçerken (ki eşim çok yavaş kullandı arabayı) resmen ağladım.

böyle gaz sancısı olur da batar ya bıçak gibi işte böyle bişey yarın daha fazla yorulup üstüne ekliycem..

Kadın doğumcuna git o zaman :26:

Teşekkürler kızlar, bakalım randevu almaya çalışıcam

benımde h.sonu sancım vardı kasıkalrımda..dr dıdıkı bu sancı gırdıgınde karnında kasılma oluomu dıkkat et bu onemlı....sancıllar sureklımı ara aramı oluo bu onemlı...ara ara ıse dk tut ne kadar sıklıkta oluo ....
senın sureklımı var

Sürekli,yani şöyle söyleyim öğlenden beri.Akşam eve geldiğimde yattım,yattığım zaman dönmezsem problem yok,dönerken yine ağrıyo,ama kasılma şeklinde değil.Pantolon giymişim göbeğimin altından sıkıyo gibi.Sanki yumurtalıklarım ağrıyo gibi ayaklarımı yukarı çekemiyorum.annem diyo ki üşütmüşüm..ay ne bileyim tarif de edemiyorum ki...

Alla allaa ıdrar yolları enfeksıyonuda olabılır bakkk..ıdrar yaparken varmı yanma fılan
Kıslar rüyamda ablamın kucağında koskocaman bir bebek vardı, ne demek acaba :26:
hayır olsun kızmı erkekmı bebek
bende her gece erkek bebek goruyorum

Alla allaa ıdrar yolları enfeksıyonuda olabılır bakkk..ıdrar yaparken varmı yanma fılan

hayır olsun kızmı erkekmı bebek
bende her gece erkek bebek goruyorum

canım erkekmi kızmı onu görmedim ama koskocaman iri bir bebek gördü

Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.

Anlamı buymuş, hayırdır inşallah .....

guzel seyler olsun
ben de bi ara şüphelendim, bir iki kere oldu çünkü. bebek baskı yapıyodur diye düşündüm. yarın gidicez bakalım,işyerimin çok hoşuna gitmese de

haber ver muhakkak bızede

Tamam canım mutlaka haber vericem,yarın akşamdan önce giremem ama,merak etmeyin! Bebişler ilgili olduğunu sanmıyorum,o gayet iyi tepüklüyo :)

teşekkür ederim uyuyalım bakalım sabaha Allah büyük...

öptüm bebişleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…