sağımdan soluma dönerken bile ağrıyo, şimdi öyle dayanılmaz değil çünkü yatıyorum,ama işten gelirken arabada kasislerden geçerken (ki eşim çok yavaş kullandı arabayı) resmen ağladım.
böyle gaz sancısı olur da batar ya bıçak gibiişte böyle bişey yarın daha fazla yorulup üstüne ekliycem..
Teşekkürler kızlar, bakalım randevu almaya çalışıcam
benımde h.sonu sancım vardı kasıkalrımda..dr dıdıkı bu sancı gırdıgınde karnında kasılma oluomu dıkkat et bu onemlı....sancıllar sureklımı ara aramı oluo bu onemlı...ara ara ıse dk tut ne kadar sıklıkta oluo ....
senın sureklımı var
Alla allaa ıdrar yolları enfeksıyonuda olabılır bakkk..ıdrar yaparken varmı yanma fılanSürekli,yani şöyle söyleyim öğlenden beri.Akşam eve geldiğimde yattım,yattığım zaman dönmezsem problem yok,dönerken yine ağrıyo,ama kasılma şeklinde değil.Pantolon giymişim göbeğimin altından sıkıyo gibi.Sanki yumurtalıklarım ağrıyo gibiayaklarımı yukarı çekemiyorum.annem diyo ki üşütmüşüm..ay ne bileyim tarif de edemiyorum ki...
hayır olsun kızmı erkekmı bebekKıslar rüyamda ablamın kucağında koskocaman bir bebek vardı, ne demek acaba :26:
Alla allaa ıdrar yolları enfeksıyonuda olabılır bakkk..ıdrar yaparken varmı yanma fılan
hayır olsun kızmı erkekmı bebek
bende her gece erkek bebek goruyorum
Alla allaa ıdrar yolları enfeksıyonuda olabılır bakkk..ıdrar yaparken varmı yanma fılan
guzel seyler olsuncanım erkekmi kızmı onu görmedim ama koskocaman iri bir bebek gördü
Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.
Anlamı buymuş, hayırdır inşallah .....
ben de bi ara şüphelendim, bir iki kere oldu çünkü. bebek baskı yapıyodur diye düşündüm. yarın gidicez bakalım,işyerimin çok hoşuna gitmese de
canım erkekmi kızmı onu görmedim ama koskocaman iri bir bebek gördü
Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.
Anlamı buymuş, hayırdır inşallah .....
Görüşürüz kıslarrrr:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?