-----2010 KASIM hamişleri----

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

gulperisi,erguvan_02,knmhtp+,TurkuazM,ilknuroz,melisa87,ChoCo_LaTTe,

kızlar nerdesiniz niye kimse yazmıo

şifada nazmiye hanım drum.ankarada da ayrı dr um var doğum orda olcağı için.senin dr kim?
bende devlet hastanesi tarafında oturuyorum

şifada nazmiye hanım drum.ankarada da ayrı dr um var doğum orda olcağı için.senin dr kim?
bende devlet hastanesi tarafında oturuyorum

nuraya gittim ama ben de nazmiyeye geçmeyi düşünüyorum. benim doğum işi daha da karışık... büyük ihtimalle konya da doğuma gideceğim. ordaki hastanemi az çok kafamda ayarladım doktoru da biri tavsiye etti bakalım. eğer ankara olarak fikrim değişirse burdan bana öneride bulunan arkadaşlar oldu...

ya şifa ile ilgii doğum hikayesi anlatan çok fazla. Allah muhafaza konyaya doğuma yetişemez de burda doğum yaparım diye çok korkyuorum.

aynen valla bende aniden sancı gelmesinden korkuyorum.burda doğurmak hiç istemiyorum.
ankaradaki drum 37.haftada burda ol dedi.yani ben haziranın 15 de ankaradayım

midemde yanma hat safhada oğlumun saçları uzuyo galiba
napcam bilmiyorum

canım mide yanmasının nedenı o degılmıs bendede asırı derecede oluyordu. netten arastırdım mide asıdın yukarı cıkıo bebek büyüdükce baskı yapıo yanı. gavıscon die bi surup werdı doktor cok ıyı geldı bana anında kesıo

mide yanmasını 3. aydan itibaren çekiyorum.. renni duo, şurup içiyorum ben bana faydası çok oluyor. istersen sen de bir doktoruna danış al... rahatlarsın.

dr banada gaviscon mu öle bişey işte bi şurup verdi ama tadı çok iğrenç midem bulanıyo içerken eşimede banada eziyet oluyo.inş haftaya çıkıyorum işten beslenmeme daha çok dikkat edicem.bu arada karnımın her yeri iice çatladı artık yapacak bişey yok..

aynen valla bende aniden sancı gelmesinden korkuyorum.burda doğurmak hiç istemiyorum.
ankaradaki drum 37.haftada burda ol dedi.yani ben haziranın 15 de ankaradayım

orda nereye gideceksin ankrada yani? bebeğin erkek galiba senin de daha önce bu sohbete denk gelmemiştim hiç. normal doğum düşünüyorsan erkek bebekler pek sürpriz yapmıyolar ama gene de belli olmaz.

dün bi delilik ettim doğum videosu izledim.
bi tuhaf oldum.13 haftam kaldı çok çabuk geçti zaman
Allah hepimizin yardımcısı olsun

orda nereye gideceksin ankrada yani? bebeğin erkek galiba senin de daha önce bu sohbete denk gelmemiştim hiç. normal doğum düşünüyorsan erkek bebekler pek sürpriz yapmıyolar ama gene de belli olmaz.

evet oğlum olcak inş canım.ankarada lokman hekim hastanesine gidiyorum ben.1 ay burda kontrole gidiyorum 1 ay orda.normal doğum istiyorum ben.temmuzun 7 sinde günüm bitiyo.

bende hiç çatlak oluşmadı su ana kadar ama bellı olmaz her an ckabılır. ayrıca bacaklarımdakı selulıtler arttı benım.

evet oğlum olcak inş canım.ankarada lokman hekim hastanesine gidiyorum ben.1 ay burda kontrole gidiyorum 1 ay orda.normal doğum istiyorum ben.temmuzun 7 sinde günüm bitiyo.

hayırlısı olsun canım... sen benden 1 ay öndesin... senin bebişin fotoları topikten sever artık 1 ay hayal kurarız.

Canım özel mesaj atamıyo muşum izin vermiyo yönetim.
Doktordan geldik,idrar yolları bi ton ilaç...Merak etmeyin,dinleniyorum evde...
Öpüyorum ve ben yatıyorum..Duyanlar duymayanlara söylesin..

geçmiş olsun canım... dinlen bakalım

bende hiç çatlak oluşmadı su ana kadar ama bellı olmaz her an ckabılır. ayrıca bacaklarımdakı selulıtler arttı benım.

aynen aynennnn :82: yakcam selilütleri vercem kiloları kurtuluşları yok!!!

hayırlısı olsun canım... sen benden 1 ay öndesin... senin bebişin fotoları topikten sever artık 1 ay hayal kurarız.

ayyy inş.hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.kokusunu bile hayal ediyorum.çok duygusalım bu ara.çok hareketli benimki.dün akşam sırt üstü yattım.elimi karnıma koydum böle diz kapağımı elimi bilmiyorum itekliyo nasıl elimin altında oynatıyo anne ben burdayım der gibi.Allahım ne kadar güzel bi mutluluk...

amin!
oy oyy yerim ben onları ya! gerçekten de çokk tuhaf bir duygu düşünürkenki hisleri anlatmak çok zor ama evet seni anlıyorum.

ya hanımlar, ben iyice bunaldım bu aralar.... böyle bir sabırsızlık, beklentilerimin hızla gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum... sıkıldım!

bende de olmadı çok şükür maşallah.....aynen selülitler çıktı hainler.....:)))

ya hanımlar, ben iyice bunaldım bu aralar.... böyle bir sabırsızlık, beklentilerimin hızla gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum... sıkıldım!

bende çok sıkıldım çalışmaktan biran önce haziran gelsede çıksam diye dua ediyorum.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…