şifaya gitmeye başladım canım... ben eski tokilerde oturuyorum bu hafta ankaraya gidiyorum 24. hafta testlerimi falan da orda yaptıracağım. şifadan da pek memnun değilim açıkcası. senin doktorun kim? döndüğümde görüşelim inş... sen ne tarafta oturuyordun?
şifada nazmiye hanım drum.ankarada da ayrı dr um var doğum orda olcağı için.senin dr kim?
bende devlet hastanesi tarafında oturuyorum
midemde yanma hat safhada oğlumun saçları uzuyo galiba
napcam bilmiyorum
nuraya gittim ama ben de nazmiyeye geçmeyi düşünüyorum. benim doğum işi daha da karışık... büyük ihtimalle konya da doğuma gideceğim. ordaki hastanemi az çok kafamda ayarladım doktoru da biri tavsiye etti bakalım. eğer ankara olarak fikrim değişirse burdan bana öneride bulunan arkadaşlar oldu...
ya şifa ile ilgii doğum hikayesi anlatan çok fazla. Allah muhafaza konyaya doğuma yetişemez de burda doğum yaparım diye çok korkyuorum.
napcam bilmiyorum
mide yanmasını 3. aydan itibaren çekiyorum.. renni duo, şurup içiyorum ben bana faydası çok oluyor. istersen sen de bir doktoruna danış al... rahatlarsın.
napcam bilmiyorum
aynen valla bende aniden sancı gelmesinden korkuyorum.burda doğurmak hiç istemiyorum.
ankaradaki drum 37.haftada burda ol dedi.yani ben haziranın 15 de ankaradayım
orda nereye gideceksin ankrada yani? bebeğin erkek galiba senin de daha önce bu sohbete denk gelmemiştim hiç. normal doğum düşünüyorsan erkek bebekler pek sürpriz yapmıyolar ama gene de belli olmaz.
dr banada gaviscon mu öle bişey işte bi şurup verdi ama tadı çok iğrenç midem bulanıyo içerken eşimede banada eziyet oluyo.inş haftaya çıkıyorum işten beslenmeme daha çok dikkat edicem.bu arada karnımın her yeri iice çatladı artık yapacak bişey yok..
evet oğlum olcak inş canım.ankarada lokman hekim hastanesine gidiyorum ben.1 ay burda kontrole gidiyorum 1 ay orda.normal doğum istiyorum ben.temmuzun 7 sinde günüm bitiyo.
Canım özel mesaj atamıyo muşumizin vermiyo yönetim.
Doktordan geldik,idrar yollarıbi ton ilaç...Merak etmeyin,dinleniyorum evde...
Öpüyorum ve ben yatıyorum..Duyanlar duymayanlara söylesin..
bende hiç çatlak oluşmadı su ana kadar ama bellı olmaz her an ckabılır. ayrıca bacaklarımdakı selulıtler arttı benım.
hayırlısı olsun canım... sen benden 1 ay öndesin... senin bebişin fotoları topikten sever artık 1 ay hayal kurarız.
amin!ayyy inş.hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.kokusunu bile hayal ediyorum.çok duygusalım bu ara.çok hareketli benimki.dün akşam sırt üstü yattım.elimi karnıma koydum böle diz kapağımı elimi bilmiyorum itekliyo nasıl elimin altında oynatıyo anne ben burdayım der gibi.Allahım ne kadar güzel bi mutluluk...
ayyy inş.hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.kokusunu bile hayal ediyorum.çok duygusalım bu ara.çok hareketli benimki.dün akşam sırt üstü yattım.elimi karnıma koydum böle diz kapağımı elimi bilmiyorum itekliyo nasıl elimin altında oynatıyo anne ben burdayım der gibi.Allahım ne kadar güzel bi mutluluk...[/QUm
Maşallahh maşallahhhh amanınde anneye oyun muyaparmıs
bende hiç çatlak oluşmadı su ana kadar ama bellı olmaz her an ckabılır. ayrıca bacaklarımdakı selulıtler arttı benım.
ya hanımlar, ben iyice bunaldım bu aralar.... böyle bir sabırsızlık, beklentilerimin hızla gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum... sıkıldım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?