hayırlı olsun cicişleri çok güzeller.....bende cuma günü alışveriş yapacam...:)))
ayyyy benim eşimin tarafı çok gelir gider hemde ilk akşamdan görümceme öyle yapmışlardı da bizde de öyle olur ama kimseye hizmetçilik etmeye niyetim yok oram buram ağrıyor deyip yatacam hıhhhhhh..........
beni asıl düşündüren kaynanamın eşimin kundağını oğluma da saracağını bilmek cinlerim tepeme çıkıyor :95::95::95:.......o sarcak ben çıkaracam ahtı mı ne haltı varsa artık savaş çıkacak savaş.........
morgüller, çok güzel kıyafetleriniz. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
ayyy benim ki kel mi olcak acaba.....midem hiç yanmıyor........
bende de olmadı çok şükür maşallah.....aynen selülitler çıktı hainler.....:)))
bende çok sıkıldım çalışmaktan biran önce haziran gelsede çıksam diye dua ediyorum.....
bende de olmadı çok şükür maşallah.....aynen selülitler çıktı hainler.....:)))
bende çok sıkıldım çalışmaktan biran önce haziran gelsede çıksam diye dua ediyorum.....
Saol cnmmm
Ne saçma adetler var ya....
İlk gün dikişine bakmaya geliyorlar
Kundak yaptırma canım, doktorlar kalça çıkığının 1 numaralı nedeni kundak diyor...
Düşünsene bebek ilk doğduğunda ne kadar hareketli, o hareketlerinin neden kısıtlanmasına sebep olalım ki saçma geliyor bana, bacakları yamuk olmazmış yok yaaaaa
Saol gobus teysesi
ayyyy benim oğlumda mı kabak olucekkkkk
Ilknuroz bende Anadolu yakasında oturuyorum, MedicalPark Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum.... tavsiye ederim.... mükemmel bir doktor...
ben mayıs maaşımı aldıktan sonra cıkmayı planlıyorum artık 22 mayıs ay sonu hemen hemen sen ne zaman cıkıcan turkuazM hazıran sonu falan mı _? ya bıde bu selulıtler gıdermı dogumdan sonra duzelırmı
savaşacaz kaynanayla zaten şimdiden sırf o yüzden sinirlerim tavan durumda belden aşağısına sarcakmış at üstüne geç karşıya derim artık bilmiyorum nolcak ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum...............
savaşacaz kaynanayla zaten şimdiden sırf o yüzden sinirlerim tavan durumda belden aşağısına sarcakmış at üstüne geç karşıya derim artık bilmiyorum nolcak ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum...............
doğum raporu felan almayacak mısın çünkü bizim 32 hafta haziran 14 de doluyor....
bende raporumu alıp kaçacam haziranın ortasında işte zaten zar zor çekiyorum burayı ve bunları....hamile felan demiyorlar anlayış yok ki saman kafalarda.....
bir de bebeği doğduğunda toprağa yatıranlar var. hastalanmazmış! öyle istekleri olanlar da var yanii...
herkes ne çok şey biliyor
Canım mesela sen yok ben istemiyorum filan desen ne der acep, kundak mı kaldı yahukendi çocuklarında yapmışlar işte yeter...
Canım walla bence baştan koy tawrını yaptırtma bıde tam sıcaklarda Allah allahh ben kıyametı koparırı ole bısı yapmaya kalksalar yanacak cocuk o sıcakta bıde kunda pısık olcakk yewrum ızın wermem. Başlarım öyle adete
doğum raporu ne canım bılmıyorum ben_? Ben direk işten cıkıcam paton bıdaha ne zaman calısmayı dusunursende gel dedı 1 yıl sonra olsa bıle ılk buraya gel dedı. çalışmak ıstersem işim hazır yani
geçen üst komşu anlatıyordu, 55 yaşında kadın toprağa yatırın ha dedi, çok hastalanmaz... bende eşime anlatıyordum ne saçma die. niye öyle diosun bence deneyelim demez mi?
kendi çocuğuna yaptı diye benimkine de yapma hakkı buluyor kendinde ama engellicem kesinlikle.....
adet değil canım oğlunun kundağıymışta oğlumada sarcakmış görürsem söylerim.......
geçen üst komşu anlatıyordu, 55 yaşında kadın toprağa yatırın ha dedi, çok hastalanmaz... bende eşime anlatıyordum ne saçma die. niye öyle diosun bence deneyelim demez mi?
kendi çocuğuna yaptı diye benimkine de yapma hakkı buluyor kendinde ama engellicem kesinlikle.....
adet değil canım oğlunun kundağıymışta oğlumada sarcakmış görürsem söylerim.......
sen ssklı çalışmıyor musun canım....doğum yapmadan önce kesintisiz 120 gün sigortan varsa doğum raporu alıyorsun sonunda 1,500 tl para var oda en az.......
32. haftada alınıyor ilk rapor 8 haftalık doğumdan sonrada bi 8 hafta alıyorsun.....
kızlar nasılınız gecmısı okuyamadım
anladıgım kadarıyla kaynanalarrbende bu dertten muzdarıp oldugum ıcınn
herseyı onlar bılır
herseyı onlar yapar
onlarad buyutmustur
ve herkes lohusa olur senınle bırlıktee ınanın o donemı atlatmak cokk zor ben neler yasadımm
takmayacaksınız kendı bıldıgınızı okuyun sızden daha ıyı kımse bılemezx ebbegınızı
sacma sapan seylerede ızın vermeyın
ben yaptırmadım sahsen
gorumcemın kızının gobegıne fındık cıgneyıp koymuslrada doktor neler soylemıs salaklar demıs resmen ohh dedım ıyı olmus
bana soyleyınece soyle yapalım fılan dıye ben doktora sordum ole bısey yapılmıyormus deyıp kesıp atıyordum
Saol cnmmm
Ne saçma adetler var ya....
İlk gün dikişine bakmaya geliyorlar
Kundak yaptırma canım, doktorlar kalça çıkığının 1 numaralı nedeni kundak diyor...
Düşünsene bebek ilk doğduğunda ne kadar hareketli, o hareketlerinin neden kısıtlanmasına sebep olalım ki saçma geliyor bana, bacakları yamuk olmazmış yok yaaaaa
Saol gobus teysesi
ayyyy benim oğlumda mı kabak olucekkkkk
Ilknuroz bende Anadolu yakasında oturuyorum, MedicalPark Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum.... tavsiye ederim.... mükemmel bir doktor...
Valla anadolu yakasında bi oraya gitmedim canım.. :) Orada ssk geçiyormu ??Fiyatları konusunda bana bilgi verebilrsen sevinirim.. Bende şuanda asm gebzeye gidiyorum.. Özel sağlık sigortası geçiyor ama ssk geçmiyor.Küvez fiaytları çok uçuk olduğundan doğumu ssk geçen bir özel hastane istiyorum..
cnm ssk muayene 72 TL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?