merhaba teyseler
nasılsınızz
ben bugün bunalım takılıyorum yavv
çocuk odasının bir kısmına sadece duvar kağıdı istiyorum
yanlız bütün duvarı değil
size kağıt göstericem
sizce beyazı yoğun auçuk pembesii az olan bi oda takımına bu duvar kağıdı gidermii
o aradaki minik desenelerde kelebek
şuan odadaki perde krem kahve ama uçuk pembede perde yaparsam bu kağıt güzel olur gibi
geldii bana sizede bir sorıyım dediimmm
açık fikirlerinizii söyleyinn
çünküü çocuk odasıı desenli kağıtlarda hep eşşek ;ayı figürleri var onlardaa kıza pek gitmez
diye düşünüyorum eşimde sende çocuğu kendi zevkine uyduruyorsun diyo
ne diyosunuz bu kağıdaa?
[/URL][/IMG]
merhaba teyseler
nasılsınızz
size kağıt göstericem
sizce beyazı yoğun auçuk pembesii az olan bi oda takımına bu duvar kağıdı gidermii
şuan odadaki perde krem kahve ama uçuk pembede perde yaparsam bu kağıt güzel olur gibi
çünküü çocuk odasıı desenli kağıtlarda hep eşşek ;ayı figürleri var onlardaa kıza pek gitmez
ne diyosunuz bu kağıdaa?
[/URL][/IMG]
Canım sskyı bebk yoğun bakım ünitesi için sormuştum..Benim özel sağlık sigortam var.. Tüm muayenelerde onu kullanıyorum.. Bebek için yoğun bakım ünitesi önemli benim için...
merhaba teyseler
nasılsınızz
size kağıt göstericem
ne diyosunuz bu kağıdaa?
[/URL][/IMG]
kendi çocuğuna yaptı diye benimkine de yapma hakkı buluyor kendinde ama engellicem kesinlikle.....
adet değil canım oğlunun kundağıymışta oğlumada sarcakmış görürsem söylerim.......
sen ssklı çalışmıyor musun canım....doğum yapmadan önce kesintisiz 120 gün sigortan varsa doğum raporu alıyorsun sonunda 1,500 tl para var oda en az.......
32. haftada alınıyor ilk rapor 8 haftalık doğumdan sonrada bi 8 hafta alıyorsun.....
hadi ya benim bundan haberim yoktu walla eger ole bısı warsa bende 32 haftamı doldururm binbeşyüz tl werıyolarmıs hemde az bi para degıl 1 ay fazla calısırım
hem bı ay daha maas alırım hemde 1500 tl
peki 32 haftayı doldurduk rapor aldık daha sonra dogumdan sonra yanı işe geri donme zorunlulugu warmı _?
Yoğun bakım mı ? neden canım
Pek bişey anlamadım... özel sağlığa ne kadar fiyat var onu bilmiyorum canım...
Canım ben duvar kağıdı sevmiyorum
Gösterdiğin duvar kağıdı gayet hoş duruyor
valla ben kağıdı beğendim... ben açık tonlardan çok böyle daha koyu renkleri kendini gösteren renkleri daha çok seviyorum. ama şöyle diyeyim kağıt böyle koyu pembe olursa beşiği vs. için ne düşünüyorsun?
Hoşgeldin canım... Bende bebişim odasını boyatmak yerine ebebekde akvaryum figürleri olan çıkartmalar var onlardan almaya planlıyorum bu yüzden duvar alt kısımlara deniz renginde kağıt yapmayı planlıyordum... Bence sende çok güzel düşünmüşsün yanlız senin kağıt resmini göremediğim için bişey diyemiyorum...Eminim güzel birşeydir..Kolay gelsin..
Yoğun bakım mı ? neden canım
Pek bişey anlamadım... özel sağlığa ne kadar fiyat var onu bilmiyorum canım...
Canım ben duvar kağıdı sevmiyorum
Gösterdiğin duvar kağıdı gayet hoş duruyor
canım sen özele gelde ordan konuşalım....
baby03, bende beyaz ağırlıklı olursa eşyaların çok güzel olur diyecektim ki ortak düşünmüşüz. bence çok hoş canım... bir de öyle hayvan desenli eşyalarıo sevmiyorum ben. melek girmez falan derler hayvan figürlü oyuncaklı ortamlara... güle güle kulansın cimcime.
Evt canım olurda bir terslik olursa hani (şuan da çok şükür bişey yok ama tedbir amaçlı) özel hastanelerin bir çoğun yoğum bakım ünitesi küveslerinde ssk geçmiyor.. özel sağlıkda çok cuzi bir rakamını karşılıyor bebek için.. Asm de örneğin geceği 1000 tl buluyormuş.. Buda bizi korkuttu açıkcası..Sarılık geçirdiği zaman küvese koyuyorlar doğum sonrasını bilemiyoruz bu yüzden tedbirli olmak isitoyurz.
oda takımını gardolap ve beşiğii
beyaz yoğunluklu şeker pembeli bi takım düşünüyoruzz
evt çıkartmada olabilir tabii cnmm
duvar kağıdım
fuşya rengii üzerinde şeker pembeden yuvarlak halkalar ve kelebekler var
tşkr ederim cnm ben oturma odamada dekarasyon yaptım eşimlee gecee 2y e kadar uğraştık:97:
ara araa çok seviyorum duvar kağıtlarınıı:)
evt cnm hayvan figürleri iyi değil evde
bende katılıyorum bu düşünceyee
sağol cnm
hayvan figürlü duvar kağıtları fiyatlarıda uygun bu benim beğendiğimiz yarısı fiyatlarında
ama pek hoş değil
şöyle kalplii çok istedim ama bulamadım öyle bir duvar kağıdı
((
koçtaşa baktım ;praktikere baktım ba house baktım ama yok
evt cnm hayvan figürleri iyi değil evde
bende katılıyorum bu düşünceyee
sağol cnm
hayvan figürlü duvar kağıtları fiyatlarıda uygun bu benim beğendiğimiz yarısı fiyatlarında
ama pek hoş değil
şöyle kalplii çok istedim ama bulamadım öyle bir duvar kağıdı
((
koçtaşa baktım ;praktikere baktım ba house baktım ama yok
Ben bunu bilmiyordum neden iyi deildir? Balık figürleri falan...
Canlarım burda bizimle de paylaşsanız... Bilgilenmemiz için
Canım özel mesaj atamıyo muşumizin vermiyo yönetim.
Doktordan geldik,idrar yollarıbi ton ilaç...Merak etmeyin,dinleniyorum evde...
Öpüyorum ve ben yatıyorum..Duyanlar duymayanlara söylesin..
kızlar nasılınız gecmısı okuyamadım
anladıgım kadarıyla kaynanalarrbende bu dertten muzdarıp oldugum ıcınn
herseyı onlar bılır
herseyı onlar yapar
onlarad buyutmustur
ve herkes lohusa olur senınle bırlıktee ınanın o donemı atlatmak cokk zor ben neler yasadımm
takmayacaksınız kendı bıldıgınızı okuyun sızden daha ıyı kımse bılemezx ebbegınızı
sacma sapan seylerede ızın vermeyın
ben yaptırmadım sahsen
gorumcemın kızının gobegıne fındık cıgneyıp koymuslrada doktor neler soylemıs salaklar demıs resmen ohh dedım ıyı olmusbana soyleyınece soyle yapalım fılan dıye ben doktora sordum ole bısey yapılmıyormus deyıp kesıp atıyordum
kusura bakma canım yaa çoğu kişi biliyor bunları sıkmasın diye ben özelden konuşmak istedim....
ssklı çalışan bayanlar için 32. haftadan itibaren 8 haftalık ve doğumdan sonra 8 haftalık rapor alma hakkı var buda iyi bir para demek oluyor....memur olanlar ücretsiz izinde kullanabiliyorlar 16 haftanın sonunda....
merhaba teyseler
nasılsınızz
size kağıt göstericem
ne diyosunuz bu kağıdaa?
[/URL][/IMG]
canım bir sorum olacak. doğum iznine çıktığımızda doğum parası dışında maaş almaya devam edeceğiz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?