-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba teyseler

nasılsınızz

ben bugün bunalım takılıyorum yavv

çocuk odasının bir kısmına sadece duvar kağıdı istiyorum

yanlız bütün duvarı değil

size kağıt göstericem

sizce beyazı yoğun auçuk pembesii az olan bi oda takımına bu duvar kağıdı gidermii

o aradaki minik desenelerde kelebek

şuan odadaki perde krem kahve ama uçuk pembede perde yaparsam bu kağıt güzel olur gibi

geldii bana sizede bir sorıyım dediimmm

açık fikirlerinizii söyleyinn

çünküü çocuk odasıı desenli kağıtlarda hep eşşek ;ayı figürleri var onlardaa kıza pek gitmez

diye düşünüyorum eşimde sende çocuğu kendi zevkine uyduruyorsun diyo

ne diyosunuz bu kağıdaa?

[/URL][/IMG]

valla ben kağıdı beğendim... ben açık tonlardan çok böyle daha koyu renkleri kendini gösteren renkleri daha çok seviyorum. ama şöyle diyeyim kağıt böyle koyu pembe olursa beşiği vs. için ne düşünüyorsun?

Hoşgeldin canım... Bende bebişim odasını boyatmak yerine ebebekde akvaryum figürleri olan çıkartmalar var onlardan almaya planlıyorum bu yüzden duvar alt kısımlara deniz renginde kağıt yapmayı planlıyordum... Bence sende çok güzel düşünmüşsün yanlız senin kağıt resmini göremediğim için bişey diyemiyorum...Eminim güzel birşeydir..Kolay gelsin..

Canım sskyı bebk yoğun bakım ünitesi için sormuştum..Benim özel sağlık sigortam var.. Tüm muayenelerde onu kullanıyorum.. Bebek için yoğun bakım ünitesi önemli benim için...

Yoğun bakım mı ? neden canım

Pek bişey anlamadım... özel sağlığa ne kadar fiyat var onu bilmiyorum canım...

Canım ben duvar kağıdı sevmiyorum

Gösterdiğin duvar kağıdı gayet hoş duruyor

hadi ya benim bundan haberim yoktu walla eger ole bısı warsa bende 32 haftamı doldururm binbeşyüz tl werıyolarmıs hemde az bi para degıl 1 ay fazla calısırım
hem bı ay daha maas alırım hemde 1500 tl
peki 32 haftayı doldurduk rapor aldık daha sonra dogumdan sonra yanı işe geri donme zorunlulugu warmı _?

canım sen özele gelde ordan konuşalım....

Evt canım olurda bir terslik olursa hani (şuan da çok şükür bişey yok ama tedbir amaçlı) özel hastanelerin bir çoğun yoğum bakım ünitesi küveslerinde ssk geçmiyor.. özel sağlıkda çok cuzi bir rakamını karşılıyor bebek için.. Asm de örneğin geceği 1000 tl buluyormuş.. Buda bizi korkuttu açıkcası..Sarılık geçirdiği zaman küvese koyuyorlar doğum sonrasını bilemiyoruz bu yüzden tedbirli olmak isitoyurz.

oda takımını gardolap ve beşiğii

beyaz yoğunluklu şeker pembeli bi takım düşünüyoruzz

evt çıkartmada olabilir tabii cnmm

duvar kağıdım

fuşya rengii üzerinde şeker pembeden yuvarlak halkalar ve kelebekler var

tşkr ederim cnm ben oturma odamada dekarasyon yaptım eşimlee gecee 2y e kadar uğraştık:97:

ara araa çok seviyorum duvar kağıtlarınıı:)

baby03, bende beyaz ağırlıklı olursa eşyaların çok güzel olur diyecektim ki ortak düşünmüşüz. bence çok hoş canım... bir de öyle hayvan desenli eşyalarıo sevmiyorum ben. melek girmez falan derler hayvan figürlü oyuncaklı ortamlara... güle güle kulansın cimcime.

evt cnm hayvan figürleri iyi değil evde
bende katılıyorum bu düşünceyee
sağol cnm
hayvan figürlü duvar kağıtları fiyatlarıda uygun bu benim beğendiğimiz yarısı fiyatlarında
ama pek hoş değil
şöyle kalplii çok istedim ama bulamadım öyle bir duvar kağıdı
((
koçtaşa baktım ;praktikere baktım ba house baktım ama yok

Hmmm anladım canım...

Allah korusun...

İyi yapmışsın canım... eşin çalışıyosa bu saatte eğer, baya ismini anmıştır esneyerek

öyle bilindik mağazaların dışına çıksan... hani direk gelip döşeyen küçük esnaf tarzı yerlere baksan... ellerinde çok katolog oluyor öylelerinin.... her kalite de var... gerçi ben bunu gayet beğendim.

Ben bunu bilmiyordum neden iyi deildir? Balık figürleri falan...

Ben bunu bilmiyordum neden iyi deildir? Balık figürleri falan...

öyle hayvanlı peluşlar için de söylerler. dinimizde hani heyketreşlık tarzı suret çizimi caiz değil ya onunla alakalı olarak melek girmez derler. balıkla ilgili bişi duymadım ama bu mantıkla balık da bir hayvan netice de.

Canlarım burda bizimle de paylaşsanız... Bilgilenmemiz için

kusura bakma canım yaa çoğu kişi biliyor bunları sıkmasın diye ben özelden konuşmak istedim....
ssklı çalışan bayanlar için 32. haftadan itibaren 8 haftalık ve doğumdan sonra 8 haftalık rapor alma hakkı var buda iyi bir para demek oluyor.... memur olanlar ücretsiz izinde kullanabiliyorlar 16 haftanın sonunda....

Canım özel mesaj atamıyo muşum izin vermiyo yönetim.

Doktordan geldik,idrar yolları bi ton ilaç...Merak etmeyin,dinleniyorum evde...

Öpüyorum ve ben yatıyorum..Duyanlar duymayanlara söylesin..

geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin inşallah.

koptum bende gülmekten ne hurafeler var Allahım.

bende bugün yenilerini duydum kuzenimin eşinden. Bebek şuan 3 haftalık.
bebek akşam dışarı çıkarılmazmış,lohusa anne ve bebek yıldız görmemeliymiş.
bezi kırkı çıkana kadar çöpe atılmazmış,toprağa gömülürmüş. yoksa bebek hep huzursuz olurmuş.bunları yaptıran amcamın eşi, hiç duymadım daha önce böyle şeyler. anneme sorucam o da mı böyle biliyor, gerçi bilse bile bana saçma geldi.Yengeme de hoca teyze diye bir kadın varmış o söylemiş.Daha neler duycaz bakalım :44:

canım bir sorum olacak. doğum iznine çıktığımızda doğum parası dışında maaş almaya devam edeceğiz değil mi ?

canım toz pembe olsa daha iyi olmaz mı bu biraz ağır gibi

canım bir sorum olacak. doğum iznine çıktığımızda doğum parası dışında maaş almaya devam edeceğiz değil mi ?

ben özelde çalışıyorum ve öyle birşey yok diye biliyorum çünkü raporlu olacağız kim çalışmayan birine para verir ki hem o raporlu olduğumuz günlerin parasını sskdan alıcaz oda bilmem kaçta kaçını veriyor.....

benim arkadaşım raporlu olduğu halde çalıştı maaş aldı ama sskdan aldığı parayı patronuna vercekmiş öyle dedi bana......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…