-----2010 KASIM hamişleri----

Purcum cok geçmiş olsun atlatmışsın hadş bakalım darısı bizim başımızaaa:44:

ohh ohhh çok şükür hep güzel haberlerle gelelim inş.....
puffff o kadar saat hastanelerde kim bekleyecek hemide aç karnına yandık.......

fındığı nie koymuşlar ki mantığı neymiş?

Yahu ne kadar çok adetimiz varmışş Çok güldüm yaa... Bizim büyükler çok enteresanlar..Hele göbeğe fındığı çiğneyip koymak nedendir acaba_?
kızlar bıraz gec oldu cevap kusura bakmayın net yoktu

gobegi fındık gıbı olur mus koca gobeklı olmaz mı

ama kızda tam tersı kocaman gobeklı ıyıkı koymuslar yoksa ne olacakmıs mera edıyorum
aman sacma sapan koca karı seylerı

purcum,çok geçmiş olsun. kıyamam baya zorluk çekmişsin ama çok şükür sonu güzel haber
gözün aydın :81:

Selina, TurkuazM, gobus, Zeynep, ilknuroz teşekkür ederim canlarım darısı başınıza..
Hep güzel haberlerimizi duyalım inş

Gem'in randevusu 12deydi geziyor hala galiba:26: Hiç düşünmüyor burda merak eden mi var diye

Son düzenleme:

çok güzel haberler...

Şeyma güle güle oturun canım

Purr.... geçmiş olsun,darısı başıma inş. - Gem ne durumda acaba?

Kızlar bağırsak enfeksiyonu yaygınmış bu aralar,dikkat edin!

doktora gittim evet,hem bağırsaklarım kötü,hem idrar yollarım

Kızlar çok sinirlendim,özel mesaj atamıyorum,yetkiliye mesaj attım buna bi çözüm bulamaz mısınız diye,yazdığı cevaba bakın Allah aşkına.Ben üyeliğimi sildiriyorum!

Gönderdikleri mesaj bu:

""Rahatsız olmanız bu kuralı sizin için değiştireceğimiz anlamına gelmiyor..Her üye gibi siz de 100 adet mesaj kotasını doldurmalısınız..Gereksiz saçma sapan mesaj yazarsanız da tarafımızdan silinir ve uyarı alırsınız..""

herkese günaydın,

gemcim, kontrol zamanın geldi mi. 1 ay ne çabuk geçmiş. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Dişçiden de tüm sıkıntından kurtulmuş,arınmış olarak çıkarsın :87:

gecmedı canım daha 10 gun var ben dayanamadım gıttımmmm...

cok konusmussunuz okuyamadım geldım sonra okurum..

ayy canım sanırım özel mesajıbana atacaktın evet atmayınca üzüldüm ama sonra profilinde kotanı görünce tahmin ettim senin de bu forumda olduğunu görünce buraya geldim nolur yaz bişeyler seni dinliorum

Son düzenleme:
dr teysemıze gıttık ..pek hareketızdı paşam yıne kızmıs bıseye derken bı anda kudurdu :97:
kocamaaan olmus şaşırdım kaldım o saskınlıktan ne kılo sordum ne boy ama EFW boy ıse 383 gr cıkmıs zayıf dımı :26:
pıpısı nı gorduk yıne fotoyu cektık hemen
bobreklerın bırınde genısleme var ama klasık erkek bebek olayı bısey cıkacagını sanmıyorum muhtemelen kuculecek..olduku kuculmedı erken sunnetmıs caresı ..dert edılecek bısey yok...
elı yuzu agzı burnu ne kadar belli artık yaaaa koca kafalım benım mınıcık mercımektı
baskaa hatırlamıyorum valla sadece onu ızledım ben dr anlattı durdu bı sorunuzmuz yok...
tetanoz asısını eczaneden alıp yaptırıcam bu hafta..rahım agzımda hıc bır kısalma olmamıs cooooooooook sukur ...
seker olayını kendım yapıcam..50 lık ılacı alıp babam seker hastası onun makınayla olcucem ..umarım babamdan bana gecmemıstır :26:
ordan cıktım ogluma ıkı tane atlet aldım dayanamadım

ne kadar kabaca yazılmış bir mesaj üyelerin istedikleri neden dikkate alınmıyor ki...
çok sinir bozucu bir cevap olmuş.........kınıyorum kendilerini...

Gem'in randevusu 12deydi geziyor hala galiba:26: Hiç düşünmüyor burda merak eden mi var diye

kendımı eglendırdım azcık
ya senın 50 lık seker yuksekmı cıktı ne bu 100 luk ıskence gıbı ıll yaptırılıomuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…