Anca gelebildik..
Şeker yüklemesi hakkında şöyle diyeyim: 50 mg bişey değil hanımlar
100 mg da 4 kere 1er saat arayla kan alıyorlar. Kollarım haşat oldu resmen!
İlk saat zor tuttum kendimi çıkarmamak için, hep dışarda oturdum.
2. ve 3. seferlerde bayıldım açlıktan resmen,
son saat ise sürekli gözlerim karardı, tansiyonum düştü, ayağa kalkamadım
Ama azimle ve başarı ile atlattım. İnş sonuçlar iyi çıkar da bi daha olmaz böyle bir test mest :18:
Gönülden sizi ve bizim gibi hamişleri andım hep.. İnş 50 mgda bişeyiniz çıkmaz, ben çok zorlandım :26:
Şimdi netten baktım laboratuvar sonuçlarına çıkmış hemen dr u aradım gebelik şekerim yokmuş şükürler olsun
Teşekkürler kızlar..
Nevincim 50 mg da 2 kere 100 mg da 4 kere 1 er saat ara ile alıyorlar.. İlki çok kötü olmuyor da ikinci çok fena
Saol canım..
Bana dr su bile içme dedi. Şeker düşmesi yükselmesi aç kalmaya da bağlı bişey sadece tatlı yemek etkilemiyor. Dr un böyle bişey demesi çok garip :26:
fındığı nie koymuşlar ki mantığı neymiş?
kızlar bıraz gec oldu cevap kusura bakmayın net yoktuYahu ne kadar çok adetimiz varmışşÇok güldüm yaa... Bizim büyükler çok enteresanlar..Hele göbeğe fındığı çiğneyip koymak nedendir acaba_?
Anca gelebildik..
Ama azimle ve başarı ile atlattım. İnş sonuçlar iyi çıkar da bi daha olmaz böyle bir test mest :18:
Gönülden sizi ve bizim gibi hamişleri andım hep.. İnş 50 mgda bişeyiniz çıkmaz, ben çok zorlandım :26:
Anca gelebildik..
çok güzel haberler...
Purr.... geçmiş olsun,darısı başıma inş. - Gem ne durumda acaba?
Kızlar bağırsak enfeksiyonu yaygınmış bu aralar,dikkat edin!
herkese günaydın,
gemcim, kontrol zamanın geldi mi. 1 ay ne çabuk geçmiş. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Dişçiden de tüm sıkıntından kurtulmuş,arınmış olarak çıkarsın :87:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-23.html#post18550931
kıslaarrrrrrr yorum beklıyorum veee hemmmeen gelıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-23.html#post18550931
kıslaarrrrrrr yorum beklıyorum veee hemmmeen gelıyorum
doktora gittim evet,hem bağırsaklarım kötü,hem idrar yollarım
Kızlar çok sinirlendim,özel mesaj atamıyorum,yetkiliye mesaj attım buna bi çözüm bulamaz mısınız diye,yazdığı cevaba bakın Allah aşkına.Ben üyeliğimi sildiriyorum!
Gönderdikleri mesaj bu:
""Rahatsız olmanız bu kuralı sizin için değiştireceğimiz anlamına gelmiyor..Her üye gibi siz de 100 adet mesaj kotasını doldurmalısınız..Gereksiz saçma sapan mesaj yazarsanız da tarafımızdan silinir ve uyarı alırsınız..""
doktora gittim evet,hem bağırsaklarım kötü,hem idrar yollarım
Kızlar çok sinirlendim,özel mesaj atamıyorum,yetkiliye mesaj attım buna bi çözüm bulamaz mısınız diye,yazdığı cevaba bakın Allah aşkına.Ben üyeliğimi sildiriyorum!
Gönderdikleri mesaj bu:
""Rahatsız olmanız bu kuralı sizin için değiştireceğimiz anlamına gelmiyor..Her üye gibi siz de 100 adet mesaj kotasını doldurmalısınız..Gereksiz saçma sapan mesaj yazarsanız da tarafımızdan silinir ve uyarı alırsınız..""
Gem'in randevusu 12deydi geziyor hala galiba:26: Hiç düşünmüyor burda merak eden mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?