dr teysemıze gıttık ..pek hareketızdı paşam yıne kızmıs bıseye derken bı anda kudurdu :97:
kocamaaan olmus şaşırdım kaldım o saskınlıktan ne kılo sordum ne boy ama EFW boy ıse 383 gr cıkmıs zayıf dımı :26:
pıpısı nı gorduk yıne fotoyu cektık hemen
bobreklerın bırınde genısleme var ama klasık erkek bebek olayı bısey cıkacagını sanmıyorum muhtemelen kuculecek..olduku kuculmedı erken sunnetmıs caresı ..dert edılecek bısey yok...
elı yuzu agzı burnu ne kadar belli artık yaaaa koca kafalım benım mınıcık mercımektı
baskaa hatırlamıyorum valla sadece onu ızledım ben dr anlattı durdu bı sorunuzmuz yok...
tetanoz asısını eczaneden alıp yaptırıcam bu hafta..rahım agzımda hıc bır kısalma olmamıs cooooooooook sukur ...
seker olayını kendım yapıcam..50 lık ılacı alıp babam seker hastası onun makınayla olcucem ..umarım babamdan bana gecmemıstır :26:
ordan cıktım ogluma ıkı tane atlet aldım dayanamadım
Eki Görüntüle 172825
saat ve abajuru cekmeyı unutmusum onlar hedıye zaten ...bakıcam tabıkı canım bu yolumun ustunde dıye ugradım fıkır oolsun ıste...Ahh saate bayıldım çok tatlıı
Bebek odası gibi değil küçük adam odası gibiÇok kıpır kıpır değil ama hoş bir sadeliği var, ama başka yerlere de bak bence.. Bunu alırsın başka bir yerde başka bişey görüp pişman olursun bi de.. Ama aradığın böyle bir odaysa hayırlı olsun
saat ve abajuru cekmeyı unutmusum onlar hedıye zaten ...bakıcam tabıkı canım bu yolumun ustunde dıye ugradım fıkır oolsun ıste...güsel canım.....
rahat bi ohhh çektikkkk sonunda...çok şükür birde gülçinden haber alabilsek....
yok yok zayıf felan değil oğluşun ya ne takıyorsun.....
atletlere bayıldım bayıldım çok güzeller yaaaaaaa........
dr teysemıze gıttık ..pek hareketızdı paşam yıne kızmıs bıseye derken bı anda kudurdu :97:
kocamaaan olmus şaşırdım kaldım o saskınlıktan ne kılo sordum ne boy ama EFW boy ıse 383 gr cıkmıs zayıf dımı :26:
bobreklerın bırınde genısleme var ama klasık erkek bebek olayı bısey cıkacagını sanmıyorum muhtemelen kuculecek..olduku kuculmedı erken sunnetmıs caresı ..dert edılecek bısey yok...
elı yuzu agzı burnu ne kadar belli artık yaaaa koca kafalım benım mınıcık mercımektı
baskaa hatırlamıyorum valla sadece onu ızledım ben dr anlattı durdu bı sorunuzmuz yok...
tetanoz asısını eczaneden alıp yaptırıcam bu hafta..rahım agzımda hıc bır kısalma olmamıs cooooooooook sukur ...
seker olayını kendım yapıcam..50 lık ılacı alıp babam seker hastası onun makınayla olcucem ..umarım babamdan bana gecmemıstır :26:
Eki Görüntüle 172825
kendımı eglendırdım azcık
ya senın 50 lık seker yuksekmı cıktı ne bu 100 luk ıskence gıbı ıll yaptırılıomuymus
Eki Görüntüle 172825
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-23.html#post18550931
kıslaarrrrrrr yorum beklıyorum veee hemmmeen gelıyorum
Ayy ne tatlıı
Gözün aydın canım çok sevindim, bebişine ayrı senin rahim ağzı zımbırtına ayrı
Hiç de zayıf değil gayet normal :81:
Ben dr a teklif ettiydim kendim yapsam testi diye (annemde var şeker benimde), hastanede koldan alınan kanda daha sağlıklı oluyor sonuçlar dediydi.. İnş iyi çıkar sonucun :97:
Şevket paşayı bu şeker atletleriyle yerim
Artık tutamazsın beni oğluşum küçük diye, maşallah kocaman olmuş sıpa
sagol canım benım ...Afirin bakalım :82:
Ailede şeker olunca e biraz da yaş ilerleyince 50 mglık da sınırda çıkınca dr ne olur ne olmaz yapalım dedi
Canım çok tatlı aldıkların
İyidir heralde kilosu filan, doktorun bişey demedi mi...
iki bebek odasıda çok güzel bayıldım yaaa.....güle güle büyümek nasip etsin rabbim inş.....
sagol canım benım ...
heheh yıyebılırsın artık göööödüm buyumus
hee bıde ben kac aylık hamıleyım dedım :86::86::86: öldurcen benı cocuk dogcak hala bunu soruosun dıdısen hafta konus dıdı su an soran bırı olsa 22-23 hafta dıceksın dıdı ..taam dıdım ooturdum
ben ınatla sordum ac karnamı yapıım dıye yoo gerek yok zorlanırsın cok dedı..sonucta annde var bııosun aclık tokluk sekerı olarak degerlendıreceklermıs tabı once benım o seyı ıcmem lasım :97:
sagol canım benım ...
heheh yıyebılırsın artık göööödüm buyumus
hee bıde ben kac aylık hamıleyım dedım :86::86::86: öldurcen benı cocuk dogcak hala bunu soruosun dıdısen hafta konus dıdı su an soran bırı olsa 22-23 hafta dıceksın dıdı ..taam dıdım ooturdum
ben ınatla sordum ac karnamı yapıım dıye yoo gerek yok zorlanırsın cok dedı..sonucta annde var bııosun aclık tokluk sekerı olarak degerlendıreceklermıs tabı once benım o seyı ıcmem lasım :97:
ben gıcıklıgıne abuk subuk seyler soruyorum ona gecen gece aradım aa hanı senle normal sezeryan konustukya ondan sonra dusun saat kactı artık ...ablaa ben sezeryan olmak ısttıorum bana tarıh versene dıdımDoktor yeter be kadın dimiş
Ben de hafta söylüyorum ama bu sefer ikinci soru geliyor: "yani kaç aylık??"
Anam bi benim dr psikopat galiba, ölçümden 12 saat öncesi hiçbirşey yeme dediAma ilkinde böyle tembihlememişti, belki 100lukte önemlidir bilemiyorum ki :26:
canım cok tatlı ve tarz duruyor
choco_latte buradan yazabilirsin özelden cvp yazamadıysan
Piki anlaştık :13:ben gıcıklıgıne abuk subuk seyler soruyorum ona gecen gece aradım aa hanı senle normal sezeryan konustukya ondan sonra dusun saat kactı artık ...ablaa ben sezeryan olmak ısttıorum bana tarıh versene dıdım
Allahın manyaa dedı kapadı bugun onun ıntıkamını aldı benden ...catır catır dogurtcam senı kesmıcem dıdı
taam ozaman 24 hafta olunca 6 aylık dıyelım anlastıkmı :13:
keramosta ac karna yaptırdı benımkı benı sallamıo belkıde ahahha
gecmedı canım daha 10 gun var ben dayanamadım gıttımmmm...
cok konusmussunuz okuyamadım geldım sonra okurum..
Eki Görüntüle 172825
Ben de hafta söylüyorum ama bu sefer ikinci soru geliyor: "yani kaç aylık??"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?