Canım bu son mesajım,sildiriyorum üyeliğimi,
Bence kendine iyi bir doktor bul,daha çok erken,sabret.Bir de kilo ver..
Allah yardımcın olsun!
hoşgeldinnnn.
hımmm dayanamadın yani ohh iyi etmişsin bende c.tesi olsun diye bekliyorum en son 12 martta görmüştüm kuzumu :97:
canım sanada ,paşayada maşallah
Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin,bodylerinide iyi günlerde giysin inşallah çok şekerler
hehe bana da soranlara haftasını söylüyorum ,ayını soruyorlar aşağı yukarı hesaplayın işte
taaam ...dıkkate alıcam :86:
ya okuyamadımda merak ettım choclattenın(kesın yanlıs yazdım)neymıs agrısı
Oyy senin de çok olmuş görmeyeli, koccaman olmuştur prensesinhoşgeldinnnn.
hımmm dayanamadın yani ohh iyi etmişsin bende c.tesi olsun diye bekliyorum en son 12 martta görmüştüm kuzumu :97:
canım sanada ,paşayada maşallah
Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin,bodylerinide iyi günlerde giysin inşallah çok şekerler
hehe bana da soranlara haftasını söylüyorum ,ayını soruyorlar aşağı yukarı hesaplayın işte
Oyy senin de çok olmuş görmeyeli, koccaman olmuştur prensesin
ya ben ya bennnnnnnnn en son 1 martta görmüştüm.......ve randevum 19 nisanda puffffff..........
Canım,gittim doktora,idrar yolları enfeksiyonu ve bağırsakbu ara salgınmış.bebişim sağlıklı şükür.
Yönetimle kavga ediyorum!!
isterseniz msn ekleyin,çok sevinirim. chocolatte@finaltr.com
hadi baş baş..
Yok artıkCiddi misin nerdeyse 50 gün sonrası
evet çok özledim oğlumu....
2 haftamız kaldı işte hasretle kavuşma anımızı bekliyoruz.....oda çok özledi sanırsam tepikleri hiç durmuyor.....
sagol canım ..cok buyumus goruceksın doya doyaa ızle
ben ıkıgundur dogru dusgun hareket hıssetmedım de o yusden panık halıne gıtttım
Oyy senin de çok olmuş görmeyeli, koccaman olmuştur prensesin
ya ben ya bennnnnnnnn en son 1 martta görmüştüm.......ve randevum 19 nisanda puffffff..........
evet cnm 1 ay olmuş olcak, kordon'a gitmeyi düşündüm ama tuttum kendimi
ben ıdrar yolları demıstıımmmmmmmCanım,gittim doktora,idrar yolları enfeksiyonu ve bağırsakbu ara salgınmış.bebişim sağlıklı şükür.
Yönetimle kavga ediyorum!!
isterseniz msn ekleyin,çok sevinirim. chocolatte@finaltr.com
hadi baş baş..
ooowwwwwww cokmus...ben haftayada radyolojıye gıdıcemya ben ya bennnnnnnnn en son 1 martta görmüştüm.......ve randevum 19 nisanda puffffff..........
Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum aslında :78:
gidebilirsen git canım, ayda 2 defa görmüş olursun.
bende önümüzdeki kontrolden sonra diğer kontrole kadar olan arada gitmeyi düşünüyorum
ben kaçıyorum arkadaşlar, herkese iyi akşamlar. Allah'a emanet olun
bebek kesennın ıcınde suyun ıcınde saclardan saana bı zarar gelmez..sacları omzunda bebek geldı arkadasıma bırgun bıle olmamıstı mıde yanması..hurafe..yengem ben gibi 3. aydan itibaren mide yanması ile şişe şişe şurup içti iki bebeğinde de ikisi de kel doğdu... reflunun açıklaması hamilelikte saç oluyor işte.
coook cılek yedım ben elımle bıde
eee çileği nasıl yicez ayaklarımızla mı...........
ama ciğer doğrudur diye düşünüyorum........
benımkıde aclık gerekmıo dedı ac karna ıcılmeskı kusarsın dıdı hatta :26:Canım çok geçmiş olsun... Bişey soracğım benim doktorum aç kalmana gerek yok sadece o gün tatlı yemememi söyledi..Neden acaba benimki böle dedi.. Ben yinede açmı gitsem doğru olur.. kafam karıştı..
dr teysemıze gıttık ..pek hareketızdı paşam yıne kızmıs bıseye derken bı anda kudurdu :97:
kocamaaan olmus şaşırdım kaldım o saskınlıktan ne kılo sordum ne boy ama EFW boy ıse 383 gr cıkmıs zayıf dımı :26:
pıpısı nı gorduk yıne fotoyu cektık hemen
bobreklerın bırınde genısleme var ama klasık erkek bebek olayı bısey cıkacagını sanmıyorum muhtemelen kuculecek..olduku kuculmedı erken sunnetmıs caresı ..dert edılecek bısey yok...
elı yuzu agzı burnu ne kadar belli artık yaaaa koca kafalım benım mınıcık mercımektı
baskaa hatırlamıyorum valla sadece onu ızledım ben dr anlattı durdu bı sorunuzmuz yok...
tetanoz asısını eczaneden alıp yaptırıcam bu hafta..rahım agzımda hıc bır kısalma olmamıs cooooooooook sukur ...
seker olayını kendım yapıcam..50 lık ılacı alıp babam seker hastası onun makınayla olcucem ..umarım babamdan bana gecmemıstır :26:
ordan cıktım ogluma ıkı tane atlet aldım dayanamadım
Eki Görüntüle 172825
tesekkurler canım bende pek mutluyumiyi haberler alamana sevindimmsllh kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?