olsun zaten cok ıs yaptıgım yok hareket etmesemde olur ...bıde saglık ocagındakınden yapılmadı bana butun gun asıyı aradım ne zor bulunuomusben olmucam aşı.
aşı yaptığım hastalar eliniz hafif ama aşı yayıldıkça ağrı yappıyo diyo hep.
kollarını hareket ettirmekte bir hafta zorlanıyorlarmış.
lazım değil yaa bananee sanki köydemi doğurcam
ne bılııım cok seker almayan bı bunyeyım normalde bısı degıstırırmı acaba dıdımiyi çıkar inşallah. tatlıyı çok yemek sonucu ne kadar etkiler acaba :44:
:26::26:sen onudamı yapıcaksınvalla literatürde okulda bana öğretilen 24 haftada yapılacağı.
ama benim dr um 24-28 arası yaparız dedi.
bence erken yaptırmayın
zaten risk gebelik haftası ilerledikçe başlıyor
aminnnnn canımmmmmm aminnnnnn sanada günaydın bu arada
sizde ne korkaksınız yaww çocuğu nasıl doğuracaksınız altı üstü bi aşı bi şeker.....
neyi yapıcakmıyım gem anlayamadım afedersin..olsun zaten cok ıs yaptıgım yok hareket etmesemde olur ...bıde saglık ocagındakınden yapılmadı bana butun gun asıyı aradım ne zor bulunuomus
ne bılııım cok seker almayan bı bunyeyım normalde bısı degıstırırmı acaba dıdım
:26::26:sen onudamı yapıcaksın
bana oluyon
ben yaptırmıyommm :82:
her zaman sölüyomtavuk gibi pıttt
sizde ne korkaksınız yaww çocuğu nasıl doğuracaksınız altı üstü bi aşı bi şeker.....
neyi yapıcakmıyım gem anlayamadım afedersin..
cok meraktayım bende
seker yuklemesını canım
ayşe cim sana hatırlatırım bu tavuk benzetmesini doğum sonrası..
inşallah herkes rahat doğurur çünkü normal doğuranları ekstra tebrik ediyorum ben
30 dan fazla doğum yaptırmış biri olarak sölüyorum hem kolay hem zor bişey doğum
ayyy senın ısınde zor herseyı bılıosun ya bız karambole dogurcas :86:
ayyy senın ısınde zor herseyı bılıosun ya bız karambole dogurcas :86:
mümkünse de ayrıntıları bilmeden doğurmak istiyorum. ben bi konu hakkında olumsuzlukları öğrendikçe o konudan tırsarım.. korkularım birilerinin beni yanlış yönlendirip doğuma gittiğimde korkudan beni sezryana alın diye zırlamam gibi.
ben kesınlıkle normal yapıcam dıyen yanı sezzeryanı aklına getırmeyen bırı olarak gecen haftadan berı kotu durumdayım vallahı sezeryndan baskasını dusunemes oldum
ya aynen gem ya... neden diyordum her şey yolunda iken kendimi kestirip diktireyim, analarımız nenelerimiz ne şartlarda doğurmuş şimdi bir sürü iğne ilaç her şey varken biz neden yapamayalım diyordum. tırsmaya başladım. dönem dönem doğuma kadar bu olacak gibi ama zaten ben de öyle bir anne var ki keyfi sezeryan desem doktordan önce o keser beni.
kızlar dün oğluma güvenli yan yatış yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım
tanesi 13.90 tl haberiniz olsun carrefour dan.
bende alıcam cok onerıo herkes..buarada carrefourda bebek gıysılerı satılıomus annem bayıldım dedı gıdıp bakamadım ama bebekle ılgılı hersey varmıs ben bılmıodumkızlar dün oğluma güvenli yan yatış yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım
tanesi 13.90 tl haberiniz olsun carrefour dan.
ya aynen gem ya... neden diyordum her şey yolunda iken kendimi kestirip diktireyim, analarımız nenelerimiz ne şartlarda doğurmuş şimdi bir sürü iğne ilaç her şey varken biz neden yapamayalım diyordum. tırsmaya başladım. dönem dönem doğuma kadar bu olacak gibi ama zaten ben de öyle bir anne var ki keyfi sezeryan desem doktordan önce o keser beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?