-----2010 KASIM hamişleri----

olsun zaten cok ıs yaptıgım yok hareket etmesemde olur ...bıde saglık ocagındakınden yapılmadı bana butun gun asıyı aradım ne zor bulunuomus
iyi çıkar inşallah. tatlıyı çok yemek sonucu ne kadar etkiler acaba :44:
ne bılııım cok seker almayan bı bunyeyım normalde bısı degıstırırmı acaba dıdım
valla literatürde okulda bana öğretilen 24 haftada yapılacağı.
ama benim dr um 24-28 arası yaparız dedi.
bence erken yaptırmayın
zaten risk gebelik haftası ilerledikçe başlıyor
:26::26:sen onudamı yapıcaksın

sizde ne korkaksınız yaww çocuğu nasıl doğuracaksınız altı üstü bi aşı bi şeker.....

aminnnnn canımmmmmm aminnnnnn sanada günaydın bu arada

selina cım bence koşullarını değerlendir..
şu soruların yanıtlarına göre karar ver..
daha önce hiç aşı oldun mu?son 2 yıl içinde
doğumu nerede yapacaksın?hastanenin güvenirliği
ağrı eşiğin ne durumunda? dayanıklıysan aşının zararı yok faydası var.
(ben 2008 de 1 doz 2009 da 1 doz tetanoz oldum o yüzden de biraz sallıyorum açıkçası)

neyi yapıcakmıyım gem anlayamadım afedersin..

her zaman sölüyom tavuk gibi pıttt

ayşe cim sana hatırlatırım bu tavuk benzetmesini doğum sonrası..
inşallah herkes rahat doğurur çünkü normal doğuranları ekstra tebrik ediyorum ben

30 dan fazla doğum yaptırmış biri olarak sölüyorum hem kolay hem zor bişey doğum

ayyy senın ısınde zor herseyı bılıosun ya bız karambole dogurcas :86:

ayyy senın ısınde zor herseyı bılıosun ya bız karambole dogurcas :86:

mümkünse de ayrıntıları bilmeden doğurmak istiyorum. ben bi konu hakkında olumsuzlukları öğrendikçe o konudan tırsarım.. korkularım birilerinin beni yanlış yönlendirip doğuma gittiğimde korkudan beni sezryana alın diye zırlamam gibi.

ben kesınlıkle normal yapıcam dıyen yanı sezzeryanı aklına getırmeyen bırı olarak gecen haftadan berı kotu durumdayım vallahı sezeryndan baskasını dusunemes oldum

kızlar dün oğluma güvenli yan yatış yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım
tanesi 13.90 tl haberiniz olsun carrefour dan.

ben kesınlıkle normal yapıcam dıyen yanı sezzeryanı aklına getırmeyen bırı olarak gecen haftadan berı kotu durumdayım vallahı sezeryndan baskasını dusunemes oldum

ya aynen gem ya... neden diyordum her şey yolunda iken kendimi kestirip diktireyim, analarımız nenelerimiz ne şartlarda doğurmuş şimdi bir sürü iğne ilaç her şey varken biz neden yapamayalım diyordum. tırsmaya başladım. dönem dönem doğuma kadar bu olacak gibi ama zaten ben de öyle bir anne var ki keyfi sezeryan desem doktordan önce o keser beni.

size tavsiyem doğumu düşünmeyin..
düşündükçe ve konuştukça stres olursunuz
olayı akışına bırakın
herkes nasıl yapıyosa biz de yapıcas Allah ın izniyle

kızlar dün oğluma güvenli yan yatış yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım
tanesi 13.90 tl haberiniz olsun carrefour dan.
bende alıcam cok onerıo herkes..buarada carrefourda bebek gıysılerı satılıomus annem bayıldım dedı gıdıp bakamadım ama bebekle ılgılı hersey varmıs ben bılmıodum

ya benım tek derdım normalde asagıda olcak olan dıkıs sezeryanda kasıkta olcak daha rahat ve temız gıbı gelıo ..alt tarafaın bakımı cok zor oluo :26:

kıslarrrr ben rüya gördümmm:
normal doğum yapıyordum ama aynen dediğiniz gibi pıtt diyeee...

azcık acı hissediyorum bi bakıorum suyum gelmiş... sora hastane odasında bi kez ıkınıyorum bebekim doğuyor... sora onu bana veriyorlar...

çok kolay dı...

bence kendi kendini telkinde önemli... ben hep bulantım olmıcak dedim. olmadı. test sonuclarımın hep ii cıkcagını düşündüm. çok şükür hepsi ii... doğumumuda zamansız-gece- olcak gibi hissediyorum ama kolay olcak gibi geliyor...
kendini gerçekleştiren kehanet diye bişi var ben inanıyorum yani!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…