-----2010 KASIM hamişleri----

Öyle bir adam olsa çıngar çıkar zaten

Allah korusun neler var benim ablamın canım ya kızı olduğunda kayınvalidesi koydu erkek olursa da ismi şu olacaktı dedi ablamın ikinci çocuğu erkek oldu yıllar önce kadının dediği ismi koyuldu.Bu durumda olmak kim ister ki.

Ayy ne kötü yaa..
Bu kaynanalarda bir alem çok derdiyse kendi doğursun, hayret bişey!

Günaydııınnn günaydınnn günaydıııınnnn ...

Nihayet Ban sürem doldu ve yeniden bu nickimle buradayım

Gidip geçmişi okuyum

benım anneme yemek yap,dıkıs dık, yun or de bayılır ...yorulcak bısı degıl onlar cırt cırt ıkı tarafı gec makınadan taaam :86:

sole kaynananda dıksın ahahah

Öff aslında diker ama ben onla uğraşamam

demın dovuodun adamı sımdı pek mutlusun :86:

Bizde böle hem seviyom hem dövmek istiyom

soguk hava ve yagıs gelıomus

hhah bnm için hiç problem değil ben hep evde oldğum için hep yaz hep yaz

ohhhh ne mutlu sizeeee harika bişi bence keşke bizde bi sürü kardeş olsak da yakın zamanlarda doğursak ama sadece bi tane abim var oda okul okul okul başka derdi yok

ben goguslerımın ucu kasınıyo dıye laansınoh krem aldım mothercare den ındırım var bılgınız olsun :92:

ay bnmkilerde arada bi kaşınıyodu şimdi öle bi sertleşti ki şaşırıyorum

ayyy bende annemdeyken bişey alırsam, unutuyorum, hala orda yaşıyomuş gibi

hahahaha baba eevi gibi mekan yok bnce

ben dun baya alısverıs yaptım annemler gorsun dıye ındırdım arabadan sonra almayı unutmusum...
kayınvalıdecıme yemege gıdıos bız operım herkesi:80:

kayınvalideni sevsinler senin

ay bu ne yaaaa

eskiden forma girince 2 saat geçmişi okurdum

noldu buranın bi canı kaçtı ...

açılın kızlar hadi bebeler büyüdüüüüüüü alışveriş yapanlar resim ekleyin , göbeği çıkanlar göbüş ekleyin ,isim bulanlar , eşya beğenenler , değişik planları olanlar , önerileri olanlar nrdesinizzzzzzzzzzzzzz :79::79::79::79::79::79::79:

anaaaaaa içiniz çürümüş anam sizin

Günaydııınnn günaydınnn günaydıııınnnn ...

Nihayet Ban sürem doldu ve yeniden bu nickimle buradayım

Gidip geçmişi okuyum

Kızzzzz sabahın 6 sında ne işin var senın yawww uyusanaaaaaa Günaydınnnnnn buarada..
bebeişime bişiler aldıydım bende.. haftasonu resımlerını ceker ekleyıverırımmm

Kızzzzz sabahın 6 sında ne işin var senın yawww uyusanaaaaaa Günaydınnnnnn buarada..
bebeişime bişiler aldıydım bende.. haftasonu resımlerını ceker ekleyıverırımmm

uyuyamıyom

koceyi rahatsız etmeym die kalkıom

ekle eklede görelim bizde çikolata neler gycekkkmişşşş

günaydın kızlar maşşallah ayşegülçin erkenci canım benim heyecandandır.
selina, canım bende çikolata yiyorum ama 2 -3 gündür oğlum bana küs... ses seda yok:2:
napıcas teyzeleri bir akıl verin..
bu arada kızlarisim konusunu konuşmuşsunuz arkadaşım var oda bize yakın doğuracak kısmetse
kaynanası ne isim istese beğenirsiniz????????????
RAMAZAN....

bencedeikinci ismi olsa olmazmi?

yok canım katiyen karşıydı ilk başlarda o isme bende yiğit olsun dedim tmm dedi oda talhaya uymuyor diye talha berk olsun dedi bende tmm dedim....biz anlaşma yapmıştık kız benim erkek onun ama rızalarımız alınıyor tabi...:)))

şu 25 tane ismi yazda bizde puanlayak bunuda forumda ki kızlar beğendi dersin....

Bu akşam ki tepsi seansımda halt var, sen de ister misin
Nevinnn Aşerme sakın nerden bulacağımızı bilemiyorum

halt ne yaaa ben öyle birşey bilmiyorum ki canım çeksin....

hayırlı olsun canım ablanın oğluşuda.....

yok yok bu gülçinin her zaman ki hali o uyumaz.......
gemin oğluda öyle 2 gün hissetmedi onu ama sonucunda tepklemeye kaldığı yerden devam etti....
ee ramazanda doğum yapacaz yaaa ona binaen istemiştir sanane be kaynana kara kazanda kayna emi..........

Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık

herkese günaydınnnnn :)

bizim bugün doktor teyzemizle randevumuz var,çok ösledik kızımızı herşey yolundadır inşallah

isim konusunda bizim aslında netleşmişti. Benim seneler önceden kız olursa aklımda bir isim hazırdı,eşimde beğenince GÜLİN ' de karar kılmıştık. ama şu aralar isim analizi yüzünden kafamız karıştı. akrofonolojiye göre biraz zorlayıcı bir isim. bu yüzden başka isim arayışlarına da geçtik ama kararsızız.acaba gerçekten doğru mu bu isim analizi.

Ebru
Burcu
Ece
Dilay
bunlar alternatif isimler. gerçi " e " harfi de zormuş ama bakıcaz bakalım. sizin önerileriniz nedir kızlar :44:

haydaaaaa bak şimdi bende şüpheye düştüm ,bugün kontrolümüz var tekrar sorayım eminmisiniz diye.:26:
kızı onaylayan farklı doktor sanırım. kendi doktorun ile görüştün mü canım. erkeğe odaklanınca zor tabi hakkınızda hayırlısı olsun. Kız yada oğlan sağlıkla gelsin inşallah

ben ilkinde kız çok istediğimden kendi dr. inanmayıp ikinci bir dr. gitmiştim o da erkek demişti. Bu gittiğim başka iç organlarına bakarken rahminide gösterdi.Kendi dr. ayın 18. randevum bakalım ne olacak ama dr amcamız valla herşeyi gösterdi kesinlikle eminim dedi.

ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…