evet haklısın ama bazıları babalarının isimlerini ya da kendi ailesinin düşündüğü ismi cebren koymak istiyor bu da asıl anneye haksızlık oluyor, bu durumda olanlara tavsiyem
Öyle bir adam olsa çıngar çıkar zaten
Allah korusun neler var benim ablamın canım ya kızı olduğunda kayınvalidesi koydu erkek olursa da ismi şu olacaktı dedi ablamın ikinci çocuğu erkek oldu yıllar önce kadının dediği ismi koyuldu.Bu durumda olmak kim ister ki.
benım anneme yemek yap,dıkıs dık, yun or de bayılır ...yorulcak bısı degıl onlar cırt cırt ıkı tarafı gec makınadan taaam :86:
sole kaynananda dıksın ahahah
demın dovuodun adamı sımdı pek mutlusun :86:
soguk hava ve yagıs gelıomus
Bişey almadım kız...
Çene yoluna yoruldum bugün...
Anneme gittim, ordan ablama, ordan bebeklik arkadaşıma derkennnnnnn son durak evime geldim, çenem de yorulmuş vallaaa:26:
Eve geldik koceyle yemek yedik, yine koltukta uyuyakaldı, güya 15 dk şekerleme yapacakmış, 1 saat oldu, kaldırıcam birazdan çayayiterrrr yarın Cumartesi...
Benden bir yaş büyük ablamda hamiş
Bir oğlumuz daha olacakmışşşş
Bugün öğrendikkkkk
ben goguslerımın ucu kasınıyo dıye laansınoh krem aldım mothercare den ındırım var bılgınız olsun :92:
ayyy bende annemdeyken bişey alırsam, unutuyorum, hala orda yaşıyomuş gibi
ben dun baya alısverıs yaptım annemler gorsun dıye ındırdım arabadan sonra almayı unutmusum...
kayınvalıdecıme yemege gıdıos bız operım herkesi:80:
Günaydııınnn günaydınnn günaydıııınnnn ...
Nihayet Ban sürem doldu ve yeniden bu nickimle buradayım
Gidip geçmişi okuyum
Kızzzzz sabahın 6 sında ne işin var senın yawww uyusanaaaaaaGünaydınnnnnn buarada..
bebeişime bişiler aldıydım bende.. haftasonu resımlerını ceker ekleyıverırımmm
uyuyamıyom
koceyi rahatsız etmeym die kalkıom
ekle eklede görelim bizde çikolata neler gycekkkmişşşş
Gece bi ara uyandım sabaha karşı 4 gibi. uyayamadımda bi türlü bende. sonra karnımdan gurul gurul sesler geldi acıkmısım.. cıkoalata ekmek yedimmmmmmm dayanamadımmmm
ayyy senin oğluşşş zenci olcak karıştı sancaksınız
bencedeikinci ismi olsa olmazmi?
Eşimle beğendiğimiz 25e yakın ismi ayrı olarak puanladık. Sonra karşılıklı puanları toplayıp ilk 3e girenlerde karar verelim dedikBurçak-Damla-Ekim.. Ama bu isimlerde de emin değiliz, tekrar liste çıkarıp puanlayacağız :86::86:
Bu akşam ki tepsi seansımda halt var, sen de ister misin
NevinnnAşerme sakın nerden bulacağımızı bilemiyorum
Bişey almadım kız...
Çene yoluna yoruldum bugün...
Anneme gittim, ordan ablama, ordan bebeklik arkadaşıma derkennnnnnn son durak evime geldim, çenem de yorulmuş vallaaa:26:
Eve geldik koceyle yemek yedik, yine koltukta uyuyakaldı, güya 15 dk şekerleme yapacakmış, 1 saat oldu, kaldırıcam birazdan çayayiterrrr yarın Cumartesi...
Bugün öğrendikkkkk
Bugün öğrendikkkkk
günaydın kızlar maşşallah ayşegülçin erkenci canım benim heyecandandır.
selina, canım bende çikolata yiyorum ama 2 -3 gündür oğlum bana küs... ses seda yok:2:
napıcas teyzeleri bir akıl verin..
bu arada kızlarisim konusunu konuşmuşsunuz arkadaşım var oda bize yakın doğuracak kısmetse
kaynanası ne isim istese beğenirsiniz????????????
RAMAZAN....
Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
yok yok bu gülçinin her zaman ki hali o uyumaz.......
gemin oğluda öyle 2 gün hissetmedi onu ama sonucunda tepklemeye kaldığı yerden devam etti....
ee ramazanda doğum yapacaz yaaa ona binaen istemiştir sanane be kaynana kara kazanda kayna emi..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?