-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın....offf ya yapılır mı ama yaaa insan alışıyor kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsun ama ayyy çok tuhaf oldum hayırlısıyla doğsun inş....

bende hep bi şüphe içerisindeyim hala içimden kız geçiyor.....böyle yazdım diye tepiği yedim... inş bizlerde bi süprizle karşılaşmayız.....

günaydın....
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inş.....
gülin güzel ama zor diğerlerinden dilay güzel ceren cemre tuğçe de olabilir benim beğendiğim isimler....

ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:

en son dr. kontrolünde benimki o kadar oynuyodu içerde anlatamam ama ben hiç bişe hisstemiyodum yani her zaman anlaşılmıyo herhalde hareketleri,bi tekmelese de rahatlasan bari

ha bu adada isim konusunu ramazanda doğacağı için öyle diyormuş..
arkadaşıma dedim ki tamam o diyeceğini desin siz yine nüfusuna istediğinizi yazdırın dedim geribim bu kez eşim kaynanamın sözünden çıkmaz demesin mi ayyy sinir oldum bide altlı üstlü oturuyorlarr

ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:

o kadar neden ağlıyorsun yaaa üzme bebişimizi.....
o oynuyordur içerde sen hissetmiyorsundur belki eğer çok telaşlanıyorsan doğru doktora ağlamak yokkkkkkkkkkk gülmek var.......

en son dr. kontrolünde benimki o kadar oynuyodu içerde anlatamam ama ben hiç bişe hisstemiyodum yani her zaman anlaşılmıyo herhalde hareketleri,bi tekmelese de rahatlasan bari

canım öyle gerçekten
farkındayım hissedemiyorumdur. dr da kımıl kımıl ama hissedemiyorum kendini o kadar sevdiirmiş, kımıldamasına alıştırmışken annesine sırt dönmesi....
pıtpıtlarını özledim oğlumun faya yhaaa yardım et

TurkuazM iç organlarına baktırdın mı baktırdıysan değişmez artık herhalde

bi radyologa gitmiştim gözü çıkmasın lanet herif 5 dk baktı attı beni dışarıya birşey bile demedi bana cinsiyet konusunda....ama doktor koca pipiyi göstermişti bize...
randevum 19 nisanda akla kara çıkacak meydana ama erkektir yaaa....

hayır bişey olmadı eminim ama hareketlensin ve ben hissedeyim istiyorum ne biliim.
psikopata mı bağladım ne

amaninnnnnnnnnn saklamıs demek kızmışşşşş ya benimde başıma böle bişi gelse ben sevindirik olurdum sanırım. gerçi şan oglum olacagı ıcın hıc uzulmuyorum ama Ege kaancığım die seviyorum oğluşumu hep. biraz tuaf olur insan bu kadar zamandan sonraaaa Hayırlısı ve sağlıcakla alalım bebişlerimiz kucagımızada kız erkek fark etmez hiççççççççççç

5 dk. neye bakmış acaba sadece kalbine baktı herhalde valla kimseninki değişmesin insan çok kötü oluyo onca hayal kurmuştum sünnetini bile düşünmüştüm...

tabi cnm sağlıklı olsun yeterki zaten herkes şaşırıyo üzülmeme kız çok istiyodum önce... Süslü süslü dolaşırız artık

Günaydın herkese

Ayy senin sarı prens prenses çıktı demek
Hayırlı olsun canım, kızlarımıza bir arkadaş daha eklendi o halde
Neyse ki daha fazla alışveriş yapmadan ortaya çıkmış gerçek cinsiyeti :86:

Son düzenleme:

Seninki bana imkansız geliyor nedense

Ayy senin sarı prens prenses çıktı demek
Hayırlı olsun canım, kızlarımıza bir arkadaş daha eklendi o halde
Neyse ki daha fazla alışveriş yapmadan ortaya çıkmış gerçek cinsiyeti :86:

baya kıyafet almıştım ama kırmızılı bol almıştım gerçi annem çoğunu değiştirdi kız torun olunca değerimizarttı valla

günaydın....
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inş.....
gülin güzel ama zor diğerlerinden dilay güzel ceren cemre tuğçe de olabilir benim beğendiğim isimler....

teşekkür ederim canım inşallah.
tuğçe isimini beğeniyorum eltimin kızının ismi.Ailede bir tane tuğçe yeter sanırım.
ceren ve cemre de güzel ama babamız beğenmemişti. araştırıcaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…