Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
herkese günaydınnnnn :)
bizim bugün doktor teyzemizle randevumuz var,çok ösledik kızımızı herşey yolundadır inşallah
isim konusunda bizim aslında netleşmişti. Benim seneler önceden kız olursa aklımda bir isim hazırdı,eşimde beğenince GÜLİN ' de karar kılmıştık. ama şu aralar isim analizi yüzünden kafamız karıştı. akrofonolojiye göre biraz zorlayıcı bir isim. bu yüzden başka isim arayışlarına da geçtik ama kararsızız.acaba gerçekten doğru mu bu isim analizi.
Ebru
Burcu
Ece
Dilay
bunlar alternatif isimler. gerçi " e " harfi de zormuş ama bakıcaz bakalım. sizin önerileriniz nedir kızlar :44:
ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:
yok yok bu gülçinin her zaman ki hali o uyumaz.......
gemin oğluda öyle 2 gün hissetmedi onu ama sonucunda tepklemeye kaldığı yerden devam etti....
ee ramazanda doğum yapacaz yaaa ona binaen istemiştir sanane be kaynana kara kazanda kayna emi..........
ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:
en son dr. kontrolünde benimki o kadar oynuyodu içerde anlatamam ama ben hiç bişe hisstemiyodum yani her zaman anlaşılmıyo herhalde hareketleri,bi tekmelese de rahatlasan bari
TurkuazM iç organlarına baktırdın mı baktırdıysan değişmez artık herhalde
Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
bi radyologa gitmiştim gözü çıkmasın lanet herif 5 dk baktı attı beni dışarıya birşey bile demedi bana cinsiyet konusunda....ama doktor koca pipiyi göstermişti bize...
randevum 19 nisanda akla kara çıkacak meydana ama erkektir yaaa....
amaninnnnnnnnnn saklamıs demek kızmışşşşşya benimde başıma böle bişi gelse ben sevindirik olurdum sanırım. gerçi şan oglum olacagı ıcın hıc uzulmuyorum ama Ege kaancığım die seviyorum oğluşumu hep. biraz tuaf olur insan bu kadar zamandan sonraaaa Hayırlısı ve sağlıcakla alalım bebişlerimiz kucagımızada kız erkek fark etmez hiççççççççççç
Günaydın herkese
günaydın....offf ya yapılır mı ama yaaa insan alışıyor kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsun ama ayyy çok tuhaf oldum hayırlısıyla doğsun inş....
bende hep bi şüphe içerisindeyim hala içimden kız geçiyor.....böyle yazdım diye tepiği yedim...inş bizlerde bi süprizle karşılaşmayız.....
Ayy senin sarı prens prenses çıktı demek
Hayırlı olsun canım, kızlarımıza bir arkadaş daha eklendi o halde
Neyse ki daha fazla alışveriş yapmadan ortaya çıkmış gerçek cinsiyeti :86:
baya kıyafet almıştım ama kırmızılı bol almıştım gerçi annem çoğunu değiştirdi kız torun olunca değerimizarttı valla
günaydın....
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inş.....
gülin güzel ama zor diğerlerinden dilay güzel ceren cemre tuğçe de olabilir benim beğendiğim isimler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?