gobuscum Gülin hoş bir isim, önceden de düşünmüşsünüz niye kararsız kaldınız ki..
Sadece akrofonoloji yüzünden mi
Günaydııınnn günaydınnn günaydıııınnnn ...
Nihayet Ban sürem doldu ve yeniden bu nickimle buradayım
Gidip geçmişi okuyum
Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
evet cnm biraz kafamızı karıştırdı gerçeklik payı ne kadar doğru tartışılır tabi ama ismin kişiliği etkilediğini de biliyorum. Anlamı da güzel " gülden gelen güle ait olan " . sanırım kafamızı daha fazla bulandırmamak ve Gülin'de karar kılmak :93:
PUR sen ne düşündün kızına isim?
günaydın anneler...
benim ağrılar gecti daha önceki gibi 12 saat sürdü...
keremos bak bı yazı buldum bu agrılarla ılgılı kopyalıyorum
Gebelik döneminde hiç bir nedene bağlanamayan karın ağrılarına sık rastlanır. Bu ağrılar çoğu durumda kısa süreli ve bıçak saplanır tarzda hissedilirler ve beraberinde başka normaldışı bir belirti yoktur. Bu ağrıların daha önceki haftalardan birinde anlatıldığı gibi rahimi yerinde tutan bağların gerilmesinden kaynaklandığı düşünülmektedir. Rahim hızla büyümekte, bağlar ise daha yavaş büyüdüklerinden rahim tarafından gergin hale getirilmektedirler.
Her şikayetinizi danıştığınız gibi bu şikayetinizi de doktorunuza danışmanız önemlidir. Diğer ağrı nedenleri gözden geçirilecek ve sorun saptanmadığında ağrı bu şekilde açıklanacaktır.
saol canım... olabilir aslında... hep kontrolden sonraki hafta ve hep sağda oluyor... dra 3 hfta sora anlatabiliyorum...
bebeklerın yorganı nasıl olmalı bılen varmı???
yun .pamuk,kustuyu??
buarada ben acayıp guzel kumaslar budum Taç ın metresı 5 ıle 8 tl arasında degısıo..2 yastık,carsaf,nevresım 2,5 metre gıdıomus :86: anneannemız nevresım takımı dıkıcek bıse bısurruuuuu
hımmm benimde annem dikicek... cibinlikte dikicek...
yorganı bilemiom ama yatak alırken visko almayın dediler: bebelerimizin kemik oluşumu tamamlanana kadar.... visko vucut seklini aldığı için kemik gelişimini bozar die sağlıksızmış...
sünger vb alın dediler... bebek dükkanlarında sölediler bana...
kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmmay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi
Ben de Duruyu çok beğeniyorum da eşim düşük puan verince maalesef üst sıralara çıkamıyor
Ne demokratik aileyiz canım :82: Krallığımı ilan mı etsem acaba, nufus cuzdanını alana kadar :86::86:
Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
haydaaaaa bak şimdi bende şüpheye düştüm ,bugün kontrolümüz var tekrar sorayım eminmisiniz diye.:26:
kızı onaylayan farklı doktor sanırım. kendi doktorun ile görüştün mü canım. erkeğe odaklanınca zor tabi hakkınızda hayırlısı olsun. Kız yada oğlan sağlıkla gelsin inşallah
ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:
kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmmay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi
PUR sen ne düşündün kızına isim?
onun ki biraz karışık tekrar oylama yapcaklar.....
Gözün aydın çüçükcüümkızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmmay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi
Kimseeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkk:84::84::84: bebişim tekme attıııı karnım bıle haraket ettiiiiiii
isim name ye girdim "a" dan başladım. bakalım bişiler beğenecekmiyim???
isim name ye girdim "a" dan başladım. bakalım bişiler beğenecekmiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?