-----2010 KASIM hamişleri----

gobuscum Gülin hoş bir isim, önceden de düşünmüşsünüz niye kararsız kaldınız ki..
Sadece akrofonoloji yüzünden mi

gobuscum Gülin hoş bir isim, önceden de düşünmüşsünüz niye kararsız kaldınız ki..
Sadece akrofonoloji yüzünden mi

evet cnm biraz kafamızı karıştırdı gerçeklik payı ne kadar doğru tartışılır tabi ama ismin kişiliği etkilediğini de biliyorum. Anlamı da güzel " gülden gelen güle ait olan " . sanırım kafamızı daha fazla bulandırmamak ve Gülin'de karar kılmak :93:

Günaydııınnn günaydınnn günaydıııınnnn ...

Nihayet Ban sürem doldu ve yeniden bu nickimle buradayım

Gidip geçmişi okuyum

oooo hatuna bak sabahın köründe uyanmış gözün aydın ayşecim nick geri dönmüş

hayırlı sağlıklı evlat olsun fayacım.
dr lara gıcık oluyorum bazen yavv kardeşim emin olmadan bişey söylemeyin insan alışıyooo

gülin ismini ben de çok severim..
ece de çok kibar
ecem
ceren güzeller..

kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmm ay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi

kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmm ay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi

ahh ahhh ben demiştim diyecem....neyse ki bir sorun yokmuş çok şükür.....hadi gözünaydın canım....

Ben de Duruyu çok beğeniyorum da eşim düşük puan verince maalesef üst sıralara çıkamıyor
Ne demokratik aileyiz canım :82: Krallığımı ilan mı etsem acaba, nufus cuzdanını alana kadar :86::86:

yaa ben bu durumdan çok korkuyorum: cüzdanları kojalar cıkartacak ii gecinmek lasım... sert cıkmamak lasım... kayınpedere bu görevi vermemek lazım... köprüyü gecene kadar ii geçinmek lasım... cüzdanı elime alınca istediğim isim yazınca rahatlıcam ...

napsın bebekin oğlum diye sevdin diye naz yapıyor sana...

ama ben gecen haftaki konrtolde sordum:erkek dimi??? deişme yok dimii??? adam güldü ondan şüphe yok dedi...

ya geçenlerde ağladım, dün de ağladım ondan etkilenmiş midir o kadar acaba?
vallahı yine ağlayacağım bak dayanamıyrorum.
oğlum oynasanaaaaaaaaaa :120: :120: :120:

ağlama... benim bebemde üzülünce hissediyor kımıldamıyor... özellikle babamız göreve gidince tık yok... babamız gelince cosuyor veledimiz...

eşimi yakaladım bugun:arkadası ile konusuyordu:
yaaa eskiden pıt pıt atardı şimdi içerde gümbürdüyorrrrr dediiiii

tünaydın hanımlar...

baya kaynatmışsınız hepsini okuyamadım ama baya okudum gene de

aysegulcin nickin ve pıtpıtların hayırlı olsun, daha ne pıtpıtlar duyacağız Allahın izniyle.

faya alışkanlıklardan vazgeçmek her zaman zaman alır ama kız evlat hayırlı olacakmış demek senin için. kızın hayırı olsun. ama senin bu durum bizleri kendimizden şüphe ettirdi yahu!

Ben didimmmmm sanaaaa evham yapıon dieeeeeeeeeeeeee canım benimmm gözün aydın hadiiiii çok sevindikkk

Kimseeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkk:84::84::84: bebişim tekme attıııı karnım bıle haraket ettiiiiiii

ooo süper canımm hadi hayırlısı.....
ben alıştım artık o tip şeylere..... açıp açıp izliyorum karnımı....akşam eve gidince uzan bak gör nasıl vurcak sana.....

isim name ye girdim "a" dan başladım. bakalım bişiler beğenecekmiyim???

bir liste çıkar keramos.. biz öyle yapmıştık... sonra en çok beğendiğimiiz iki ismi yan yana koyduk. birini eşim seçti diğerini ben. zaten iki ismi olsun istiyorduk. işimiz daha kolay oldu her ikimizinde dediği oldu böylece. tek isim düşünüyorsan da purların yaptığıı gibi oylayıverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…